2012 Şubat Anneleri

hee azalıyor sana kim dedi çocuk yap diye neyse onada alışırsın insan nelere alışıyor bee azo

ahahhahaha yazık şu an dumur oldu kızcaaz be yapmayın...

Sıcak su torbam var cnm denicem. Ama benim sırtımda iki kürek kemiği var ya onun tam ortasından başlıyor aşağıya doğru yayılıyor ağrı. Bunada iyi gelirmi???

o'nu bılemem benım kaslarım agrıyordu çünkü. senınkı kas agrısına benzemıyor pek. daha çok omurga, kemiksel b agrı gibi. fıtık olmasın kız... benım belde de fıtık var. genelde fıtıklar ıskelet yapısını zorluyor çunku.

Hayallerimi yıktınız kız..Ben doğumdan sonra spor salonuna yazılıp Hadise kıvamına gelip zenci poposu yapacaktım..Bunu gören kocam bana yeniden aşık olacaktı:5:

ahahhaha hadısenın poposu doğuştan bacım. silıkon koy bence... düz popo musun sen?

Son düzenleme:
hayatım yeme beni ;)))

ooo hadi bakayım... bı j.lo bı ben diyosun he. maşallah kuzum maşallah.

Heheh sağol kuzu bak j.lo dedin de ben birkaç klibini izliyim şimdi, kadını izleyince gaza geliyorum bende böyle olacam diye, gerçi şu an ne kadar gaza gelirsem geleyim bi faydası yok ama :1:

Hahahhaa :))) Dövemezler ben seni korurum :D
Gözümde canlandı yaw birden sen anlatınca komik geldi :27:
daha da korkunçç bişey söleyimm miii:27: tatilde tümden ayvayı yiyosunn..tabii o bebişler biraz büyüdükten sonraa..mesala 7-8 yass..banyoda ne kadar havlu varsa topluyorsun..sonrada hadi kızım sen büyüdün dusunu al diyosun..cocuk burusana kadar dus alıyorr ve dustan cıkamıyor havlu olmadığı için sen verene kadarr...bu dahi fikirlerin biçoğunuda yumurta kırmayı beceremeyen kocan buluyor..adama bi daha asık oluyosun:52:
Azalmıyormuş kız, çabuk ve seri üretime geçiyormuşsun :D:D

:52::52:doğru tanımlama budurr...cabuk,seri üretim:52::52:

Azalmıyormuş kız, çabuk ve seri üretime geçiyormuşsun :D:D

ikili ilişkiler yakın temas tatlım anladınmı şimdi:48:

heee anladım aman başın gözüm üstüne fenalık geldi zaten :27:

hayatım yeme beni ;)))

ooo hadi bakayım... bı j.lo bı ben diyosun he. maşallah kuzum maşallah.

kız valla aynı anda dizi seyrediyorum mevzuyu kaçırdım
hem senin gibi Türk lokumu yenmez mi :9:

$IMG00292-20111025-1213.webp kızlar oğluma ördüğüm yelek nasıl olmuşş

Heheh sağol kuzu bak j.lo dedin de ben birkaç klibini izliyim şimdi, kadını izleyince gaza geliyorum bende böyle olacam diye, gerçi şu an ne kadar gaza gelirsem geleyim bi faydası yok ama :1:

izleyip gaza mı gelıyosun? ahahah nasıl yani? bn de küçükken barbie bebek gibi hayatım olacağını sanardım şekerim. bi ken'im olacak, boyna öpüşücez (barbıe ile keni boyna öpüştüren çocuklardandım ben), boyna kıyafet değiştırecem, pembe hayatımda mutlu mesut yaşıyacam, diğer barbilerle buluşup çay içicez, 40 yaşına geldıgınde de en az şu an 70 yaşında olan barbıe kadar fit olucam der, böyle komık hayaller kurardım.

olmadı kuzu olamadı. lahana bebek oldum bak...

j.lo olacakmış. pehhhhh

daha da korkunçç bişey söleyimm miii:27: tatilde tümden ayvayı yiyosunn..tabii o bebişler biraz büyüdükten sonraa..mesala 7-8 yass..banyoda ne kadar havlu varsa topluyorsun..sonrada hadi kızım sen büyüdün dusunu al diyosun..cocuk burusana kadar dus alıyorr ve dustan cıkamıyor havlu olmadığı için sen verene kadarr...bu dahi fikirlerin biçoğunuda yumurta kırmayı beceremeyen kocan buluyor..adama bi daha asık oluyosun:52:

anammmmm sensen daha doğrusu sizden korkulur nazom sen neymişsin beee biz en azından çocuga cd falan seyrettiriyorduk:))

popo muhabbetine atlamadan duramıcam:27::27:
şu anda tam bir gülazer modundayım, etli,yuvarlak, dışa doğru:52::52:
ne önerirsiniz arkadaşlar, çok dikkat çekiyorum...

Hhahahahaahah aman yarabbbiiiiiiiii zekaya bakar mısın, 40 yıl düşünsem bulamam kız :52::52::52: Az değilsiniz dünür :1:

heee anladım aman başın gözüm üstüne fenalık geldi zaten :27:

kız valla aynı anda dizi seyrediyorum mevzuyu kaçırdım
hem senin gibi Türk lokumu yenmez mi :9:

ahahahahhahaha yarıldım. başım gözüm üstüne yazmış yaa. ahahahhaha. ahahahhaa.

bu arada ben mi oluyorum o törkiş dılayt?

Eki Görüntüle 278768 kızlar oğluma ördüğüm yelek nasıl olmuşş

anamm kız bunun hırkasını yapsana bana kızz... Allah'ım benım neden böyle becerılerım yok. nıden?

Eki Görüntüle 278768 kızlar oğluma ördüğüm yelek nasıl olmuşş

Maşallah canım elin yatkın, güle güle giydir:nazar:

izleyip gaza mı gelıyosun? ahahah nasıl yani? bn de küçükken barbie bebek gibi hayatım olacağını sanardım şekerim. bi ken'im olacak, boyna öpüşücez (barbıe ile keni boyna öpüştüren çocuklardandım ben), boyna kıyafet değiştırecem, pembe hayatımda mutlu mesut yaşıyacam, diğer barbilerle buluşup çay içicez, 40 yaşına geldıgınde de en az şu an 70 yaşında olan barbıe kadar fit olucam der, böyle komık hayaller kurardım.

olmadı kuzu olamadı. lahana bebek oldum bak...

j.lo olacakmış. pehhhhh

Olacak ahanda yazıyom buraya, yani jennifer biraz iddalı kaçar da en azından bi Hadise olacam :12:

kızlar ben yemeğe iniyorum

Afiyet olsun canım.

popo muhabbetine atlamadan duramıcam:27::27:
şu anda tam bir gülazer modundayım, etli,yuvarlak, dışa doğru:52::52:
ne önerirsiniz arkadaşlar, çok dikkat çekiyorum...

Ohhh mikemmelmiş :D Popo kolay erimeyen birşey poponla barış, ben bu aralar barıştım kendisiylen :27:

anamm marifetli dünürüme bakınnn..ellerine sağlık ne güzel olmus ölee..yarın ip alalımda bana da öğret barimm.bos durup duruyorumm...minnacığını örelim bununn..
ben marifetliyim tek bildigim elişi örgü sanada öreyim datlum
anamm kız bunun hırkasını yapsana bana kızz... Allah'ım benım neden böyle becerılerım yok. nıden?

hırkasını da yaparım paltosunuda sen iste seninde başka becerin vardır şekercik

Olacak ahanda yazıyom buraya, yani jennifer biraz iddalı kaçar da en azından bi Hadise olacam :12:

ah azom benim yaaa... yaptı olucak diyosun? inşallah artık fotolarını koyarsın bakarız. nı ha haha ahha..

o değil de ben bu nazome ve eşinden korktum bacım. ahahahha akla baksana. havluları alıyolar banyodan yavrum da banyoda buruşuyor suyun altında. çıkamıyor da yavru havlu olmadığı için. ne edeyim nerelere gideyim yaa.. yarılıyorum öffffffffffffff

Ohhh mikemmelmiş :D Popo kolay erimeyen birşey poponla barış, ben bu aralar barıştım kendisiylen :27:

Altın öneriyi veriyorum. alacağın kalçayı ya duvara vuracağın yan yan ,ya da kapı kenarlarına, hem gülmeye devam edin hem yapın 15 gün sonra eriyen kısımlarınıza güleceksiniz.:27:

Back
X