2012 Şubat Anneleri

şu an çalışıyorum ama aralıkta izine ayrılmayı
sonra da dönmemeyi düşünüyorum

ohhh darısı başımaaa

ahahah kız varya demin bana seneler öncesinin bi evrağını arattırdı şef. faturalar bende olduğu için 1 saattır onu arıyorum. o nu masasına bırakırken aynen şöyle bi diyalog gectı aramızda.
- şef sizde şeker vardı di mi?
-- yok bende klestrol var
- aaaa ben şeker sanıyodum. ya bende de çıktı da geçen
- o gebeliktendir be kızım takma
- ya öyle de şef ilkini kaybedince insan pirpirikleniyor.. yarın bakalım 2. yüklemem var.
- haaa tamam bişi çıkmaz ama korkma.

olay budur :))) ınce yerden vurdum adamı...

hahhahahhahahahahhahaha

fındığı kırıp kırıp tıka basa dolduruyorum ağzıma öle gofrette felan değil ama oda fazla enerji veriyo adama malum sonrası fena oluyo:17:
Ye benim çirkin yiğenimle bak fotomuzu koyayım çok zilli aneamm doymadım hala yiyorum çilenkli hoşbeşi:39:
Eki Görüntüle 278920

vaşşşşingennn

Maşallah :nazar: Saçlara bak :))) Senin gözlerde yakıyor he :23:

gözleri boşver dudaklara bakkk yakıyooooo :27:

kızlar dün akşam kasıklarım da dahil bacaklarım dizlerim acayip ağrıdı
doğuruyorum sandım

tatlım dün grip olmuştum ya öğleden sonra izin alıp eve gittim, tüm gün yattım dinlendim akşam osmanı izlerken uyuya kalmışım, gece bir uyandım sol kasığım nasıl ağrıyor, matkapla deliniyor sanki, 15 dk filan sürdü, eşimi uyandıracaktım neredeyse. demek sana da oldu aynısı. doktorum bana bunlar olabilecek ağrılar demişti yani gayet normal karşılamıştı:26: (tabi kanama falan olursa durum değişir)

kızlar bizim işyerinde herkes avans alıyor
bende 10.000 lira istedim 10 ayda kesilsin diye
(aslında istemiyordum ama mecbur kaldım)
sonra dün aradılar beni 3.000 lira onaylandı diye
bende istemiyorum diyecektim öyle düşünmüştüm
babam bu şirkette ik müdürüydü ona anlattım oda çok kızmış
benim direktörü aramış ama açmamış açsaymış istediğine veriyon istediğine vermiyon diyecekmiş
benim arkadaşıma 25.000 vermiş
sonra ik direktörünü aramış oda demiş biz o kağıdı genel müdüre çıkarmadık satış direktörü prosedür gereğini verin dedi demiş
yani benim ikiyüzlü direktörüm
babamda ozaman çıkarın genel müdüre demiş
sonra eşimde bana diyo işi bırakıcam de tazminatını al
bende 4 ay maaş alcam izindeyken diye çok istemiyorum
şirkete de iş ibırakçam demedim devam edicem dedim maaşımı versinler diye
sizce işi bırakıcam diyim mi
yoksa aralıkta 30.hafta raporumu alacağım zaten devam etmeyeceğim
12 günde yıllık iznim var araya bayram giriyor falan öyle
aralığa kadar sabredeyim mi

tatlım dün grip olmuştum ya öğleden sonra izin alıp eve gittim, tüm gün yattım dinlendim akşam osmanı izlerken uyuya kalmışım, gece bir uyandım sol kasığım nasıl ağrıyor, matkapla deliniyor sanki, 15 dk filan sürdü, eşimi uyandıracaktım neredeyse. demek sana da oldu aynısı. doktorum bana bunlar olabilecek ağrılar demişti yani gayet normal karşılamıştı:26: (tabi kanama falan olursa durum değişir)

canım sana da geçmiş olsun
valla dedim doğuruyorum herhalde
sonra aklıma geldi ayy dedim ben normal yapamazdım
iyi ki de sezeryan olmuşum

benim direktörü aramış ama açmamış açsaymış istediğine veriyon istediğine vermiyon diyecekmiş
sonra ik direktörünü aramış oda demiş biz o kağıdı genel müdüre çıkarmadık satış direktörü prosedür gereğini verin dedi demiş

günaydın canımmmm..ayy ne kadar saçma ya dilediklerine 25bin dilemediklerine 2-3binle geçiştirmeyemi çalışıyorlar ne saçma bir düzen o öyle ya herkese hakkını verin yada böyle bir uygulamaya geçmeyin ama değilmi..şirketlerde ve yöneticilerde az daha vicdan olsaydı böyle olmazdık ya neyse...hayatım şunun şurasında bişeycik kalmamış aralığa kızlardada sendede sıkıntı yoksa azcık daha beklesen

tatlım bence aralığa kadar sabret.zaten ne kaldı ki aralığa. bayramda var izninde varmış. bence sabret. bu arada işi bırakıcaksın değil mi? ikizlerle çok zor çünkü. ayyy oyelken zor ama inan süper birşey, düşünsene evde 2 tane cimcime kız. en büyük isteğim 2 tane kızım olmasıydı(ikiz tabi)doktorumda diyor ki üzülme 2.kez ikiz ve kız yaparsın tıp epey ilerledi. :1:

günaydın canımmmm..ayy ne kadar saçma ya dilediklerine 25bin dilemediklerine 2-3binle geçiştirmeyemi çalışıyorlar ne saçma bir düzen o öyle ya herkese hakkını verin yada böyle bir uygulamaya geçmeyin ama değilmi..şirketlerde ve yöneticilerde az daha vicdan olsaydı böyle olmazdık ya neyse...hayatım şunun şurasında bişeycik kalmamış aralığa kızlardada sendede sıkıntı yoksa azcık daha beklesen

tabi canım işlerine nasıl gelirse

tatlım bence aralığa kadar sabret.zaten ne kaldı ki aralığa. bayramda var izninde varmış. bence sabret. bu arada işi bırakıcaksın değil mi? ikizlerle çok zor çünkü. ayyy oyelken zor ama inan süper birşey, düşünsene evde 2 tane cimcime kız. en büyük isteğim 2 tane kızım olmasıydı(ikiz tabi)doktorumda diyor ki üzülme 2.kez ikiz ve kız yaparsın tıp epey ilerledi. :1:

diyorum ki zaten bu haftayı sayma
bir hafta çalışırım sonra bayram
sonra 1 hafta daha çalışırım
kasım 21 inde tetanoz olmaya gitçem
belim tutuldu diye 3-4 gün rapor alırım
kasım öyle biter zaten
aralıkta da 12 gün yıllık iznim var
zaten 27 aralıkta 30.hafta raporumu alıp ayrılırım

kasım öyle biter zaten

bencede öyle yap. dediğin gibi 1 hafta kaldı neredeyse bayrama. iznin filan derken arayada rapor sıkıştırırsın olur gider. benimde kafam çok karışık, 9 aralıkta 32. haftayı dolduruyorum ama 37. haftaya kadar çalışırsam 5 hafta daha oğlumla vakit geçirebilicem diye dayanayım diyorum. ama baktım 32. haftada iyice ağırlaştım mecbur rapora ayrılırım.

günayddınnnn kızlarrr bugün kızımı görecem inşallah çok mutluyummmmm:16::16::16:
hayırlısı olsun tatlım kocuman olmuştur fıstık bizlede paylaş resmini gelince kaçta randevun

kasım öyle biter zaten

günaydın cnm okudum gıcık oldum müdürlerine
ihtiyacından istemişsin bu belli bişi adalete bak
bence tekrar konuş şansını dene işten çıkcam felan deme
dediğin gibi madem 4ayda paranı vercekler değmez
sabırlı ol şimdilik taklum

ayy ne güzel valla. bende geçen hafta gördüm oğlumu. detaylı ultrasonda yüzü yüzüme dönük, resmen yanımda gibiydi. nasıl duygulandım. kocaman oldu kuzularımız

sormam yaa nasıl heycann var anlatamam gece uyuyamadım gene:))))inşallah bende yakından görürüm kızımın güzel yüzünü çok güzel bir duygu değilmi

hayırlısı olsun tatlım kocuman olmuştur fıstık bizlede paylaş resmini gelince kaçta randevun

evet demi artık kocaman olmuşlardır 3 ekimde gitmiştim en son hayatımm..1,30da randevum ama sanırım bugün tekrar işe gelmam noterde falan vekalet işlerimde var sonra sağlık ocağına gidip tetenoz aşısını vuruluyum diyorum sürekli sağlık oacağından arayıp taciz edip duruyorlarlarr:9::9:sen naptın dün un kurabiyesini hayatım yaptınmı nasıl oldu:1::1:

günaydın kızlarrr..ankara kapalı hava bozuk :( tam yorganı boğazına kadar cekip uyumalık..ama biz irem kızla türkçe sınavına calısıcaz şimdi.sesteşler,zıt anlamlılarrr sağdan sağdan geliyolar banaaa:50:

evet demi artık kocaman olmuşlardır 3 ekimde gitmiştim en son hayatımm..1,30da randevum ama sanırım bugün tekrar işe gelmam noterde falan vekalet işlerimde var sonra sağlık ocağına gidip tetenoz aşısını vuruluyum diyorum sürekli sağlık oacağından arayıp taciz edip duruyorlarlarr:9::9:sen naptın dün un kurabiyesini hayatım yaptınmı nasıl oldu:1::1:

yaaa süper yaa keşkem bende gitsem en son 12 ekimde gitmiştim şimdi 11 kasımı bekliycem mecburen
yaptım un kurabiyesini biraz terayağ biran sıvı yağ koydum mükemmel oldu benden çok eşim yedi
ağızda dağılıyodu yani ilk kez yaptım ama oldu yani ikram etmek isterdim ama karı koca bitirdik:1: bi otururuşta ne çok un kurabiyesi yiyesimiz varmış:27:

bencede öyle yap. dediğin gibi 1 hafta kaldı neredeyse bayrama. iznin filan derken arayada rapor sıkıştırırsın olur gider. benimde kafam çok karışık, 9 aralıkta 32. haftayı dolduruyorum ama 37. haftaya kadar çalışırsam 5 hafta daha oğlumla vakit geçirebilicem diye dayanayım diyorum. ama baktım 32. haftada iyice ağırlaştım mecbur rapora ayrılırım.

işte benim ikiz ya riske atmak istemiyorum oyüzden erken ayrılıcam
zaten dönmeyeceğim için sorun yok

günaydın cnm okudum gıcık oldum müdürlerine
ihtiyacından istemişsin bu belli bişi adalete bak
bence tekrar konuş şansını dene işten çıkcam felan deme
dediğin gibi madem 4ayda paranı vercekler değmez
sabırlı ol şimdilik taklum

evet en mantıklısı bu gibi

günaydın kızlarrr..ankara kapalı hava bozuk :( tam yorganı boğazına kadar cekip uyumalık..ama biz irem kızla türkçe sınavına calısıcaz şimdi.sesteşler,zıt anlamlılarrr sağdan sağdan geliyolar banaaa:50:

ayy bizde ders çalıştığımız günleri görecekmiyiz acaba

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Sabah hastaneye gittim kan verdim de geldim tiroit için, arkadaşım sağolsun bunun yanında diğer rutinleri de yazdırmış doktora, onlara da bakacaklar.
İnşallah güzel çıkar.
En son tahlil yaptırdığım ve sonucumun yüksek çıktığı hastane için neden orada yaptırdın dedi arkadaşım, pek iyi bir hastane değilmiş ben olsam güvenmem dedi.
Bu da bana moral oldu bakalım. İnşallah dediği gibidir iyi çıkar sonuçlarım.

Dün akşam eve gittiğimde de kapının önünde bir paket buldum, kapının eşiğine koyup gitmişler.
Milupanın hediye paketi. İçerisinden huggies bebek bezi, niveanın bakım ürünlerinin numuneleri, emzirme ve bebek bakımı ile alakalı cd.ler, kitapçıklar filan çıktı.

Günaydın canım. Bence şimdi hiç söyleme. Öncelikle işten çıkacağını söylersen tazminatını vermeyebilirler.
İkincisi de yasal hakkın olan doğum izninde ücretini al. Ücretli izin ne de olsa.
Hem de süt izinleri de sonuçta ücretli izin, onları da toplat, 2 aylık maaş da o ediyor, emin değilim ama onu da vermeleri lazım.
Hem de ikiz annelerinin daha fazla süt izni. Torba yasada zaten ilk altı ayı x2 olmuştu.
Bence sakın söyleme.

Back
X