bunlar mükemmel ama ya ilkine bayıldım sitesinin ismi varsa link atarmısın kaç paraymış bu
yani öyle işte üzüldüm öyle demesine aman çok ağır hareket ediyosun falan gibi laflar diyo hatta kenime göre afedersiniz at gibi koştruyorum evde yani
söylüyolar cnm zaten net görmeden bişi demiyolar önce cinsiyeti konusnda şu diyor gördüğüm kadarıyla diyo pek değimiyo genelde ne diolarsa o çıkıyo cnm ben ilk 14+3de hissettim seyirmelerle başladı sonra içimde kayma gibi tabir edilen yer değiştirdiğini hissettim şimdi bir cenavar oldu tepik üstüne tepik atıyo akşam bulaşıkları toparlıyodum farketmeden karnımı mutfak tezgahına dayamışım içerden ittiriyo geri paşa hazretleri rahatsız oldular
ya valla billa sizler şanslınızı ben diyo bir hamile olduğumu öğrendim doktora gittim bide doğuma gittim siz başınız ağrısa kadın doğumcuya gitceksiniz dioo
bide enterasan başka bişi var son zamana kadar cam siliyomuş ya karnım cam cercevesine deyerek siliyomdum diyo doğuma gelen komşular kız dur bakım çocuğun suratında çerçeve izi kalmışmı diyormuş büyük marifet dedim yaptığın demkki sendeymiş anormallik dedim bende cam siliyorum ama erebildiğim kadar alıyorum o bebeğin günahı ne canım sıkıştırayım yavrumu