- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #35.041
magnezyumun yan etkisi oldumu karın ağrısı ishal.....
Yok olmadı bende.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
magnezyumun yan etkisi oldumu karın ağrısı ishal.....
ben sana dedimdi kapı süsleri pahalı diye üzülürüm o kadar para vermeye altıüstü süs için yani
günaydın canım .Amin inşallah...benim şeker yüklememi biraz erken yaptılar ama umarım farketmez.Daha 22+3 günlüğüm...
sağol canııım. tatlım söz konusu bebeğim olunca ne görsem alasım geliyor. herşeyi tam olsun istiyorum. alışveriş yapmadam duramıyorum
Milupanın web sitesinde anne bebek klübü var oraya üye olmuştum ben.
Oradan yollamışlar canım.
Bir hediye paketi, içinde 8 tane yenidoğan bezi var, niveanın şampuan ve pişik kreminin numunesi, ıslak mendilinin numunesi, phlips aventin göğüs kremi numunesi, bir süt arttırıcı bitki çayı numunesi, birkaç broşür, emzirme ve bebek bakımıyla alakalı cd.ler, kitapçıklar ve indirim kuponları var....
Günaydın.
Ben kullanıyorum,kramplar için yazdı doktorum.
Adı magvital.Krampların olduğu ve takip eden 2-3 gün al, sonra kes dedi.
Hiç krampım olmadı daha içmedim.
milupaya üye oluyosun hediye küçük bir paket gönderiyor
2012 Şubat anneleri eşlerinizden kayınvalidenizden doğum hediyesi ne alsın isterdiniz? Bana şu al denmez tabiki ama içinizde şunu alsa
ne güzel olur dediğiniz şeyler varmı? İlk ben başlayayım yazmaya kayınvalidem masraf olur diye gelmiycek muhtemelen oğlumada
hiç bişey yapmıcak düğünümde bana yaptığı gibi ondan bir beklentim yok. Ama eşim şık bir takı alsın isterdim ama almassada sağlık
olsun.
bana doktor magvital magnezyum hapı verdi hergün kullanıyorum doktor birsey soylemedi eczane de hergün 1 tane yazms bilgisi olan sadece kramp oldugunda mı içiliyor
amin güselim kolay gelsin sanada hayırlı haberlerle gel inşallahayyy canıımmm ne güzelll allah onu sana bağışlasııınnn
![]()
bari yardımınız yok susun dimi ne boş konuşuyonuz![]()
2012 Şubat anneleri eşlerinizden kayınvalidenizden doğum hediyesi ne alsın isterdiniz? Bana şu al denmez tabiki ama içinizde şunu alsa
ne güzel olur dediğiniz şeyler varmı? İlk ben başlayayım yazmaya kayınvalidem masraf olur diye gelmiycek muhtemelen oğlumada
hiç bişey yapmıcak düğünümde bana yaptığı gibi ondan bir beklentim yok. Ama eşim şık bir takı alsın isterdim ama almassada sağlık
olsun.
olsun.
olsun.
Şöyle anneli bebekli kolyelerden alabilir, alsın isterim
Eki Görüntüle 279195 Eki Görüntüle 279196 Eki Görüntüle 279197 Eki Görüntüle 279198
olsun.
tatlım butik bebeye baktım lansinoh 56 gr. + göğüs pedi yani aynısı 27.65 TL. daha ucuz yanii. iyiki almamışım hemen
gerçek tatlım gerçek. hamileliğimde beni en çok ağlatan hatta tek ağlatan kendi annem oldu
günaydın kızlar umarım herkes iyidir. buarada magnezyum kullanan varmı? suan hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
olsun.
amin güselim kolay gelsin sanada hayırlı haberlerle gel inşallah
yok kız yardımı olmaz mı tüm evi tertemiz yaptı koltuk halı cam silmiş vitrinleri boşaltıp yıkamış tüm mutfak dolaplarım tertemz düzenli bunlar uğraş istiyo malesef yapıyon bari sus dimi anacım yaaa kalbimi kırma ama yok illa diycek
slm millet ..... dün doktora gittik..oğluşumun herşeyi normal....tek bişey kafama takıldı kahvaltı yapıp gitmiştim tansiyonum 13 9 çıktı hemşire yeme zeytin peynir tuzluysa dedi....bebek yüksek tansiyona fazla dayanmazmış..dedim allah korusun....ilk kez yüksek çıktı..... dün doktor 23 + 4 günlük dedi ... muhtemel doğum tarihim 17 02 mış... sanırım satımla ikigün oynuyor doktorun hesabında..bide 5 ci ayın yeni bitti altıya girdin dedi..biz eşimle şimdi yediye gircez sanarken..doktorun hesabı hepten farklı çıktı....anlayamadık...:44: oğlum 651 gr ..23 cm boyu..kafası biraz bana büyük geldi ultrasonda ama normal dedi doktor bişey demedi....çok şükür sağlıklıya önemliside bu....bacaklarını gördüm..ellerini göremedim minik ellerini..ne zaman görsek yatıyo paşam..babası gibi uykuya düşkün olcak sanırım...zayıf geldi bana gerçi haftama göre ideal kiloda normal dedi doktor ama yinede azgeldi...bir ayda 300.gr almış..:26:..kiloları hep anasına aldırıyooo kerata..
Hee unutmuşum kayınvalide doğum fotoğrafçısının parasını gönderecek, bi kolyeden daha değerli benim için![]()