- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #35.141
Üyelik istiyor..Üşendim kız üye olmaya![]()
üşenme kız bu site güzel site başka zaman da bakarsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üyelik istiyor..Üşendim kız üye olmaya![]()
kızlar merhaba geç de ola geldım :) tetonoz aşımızı olduk hıııççç acımadı çok hafıf de ağrısı oldu korkulacak bışı yokmuş.
bışı sormak ıstıyorum sıze ben pek süt sevmeyen bırım ıçıyoum ama zorla...şımdı marketten alıyor gelıyor eşım ama onları da ıçmek ıstemıyorum ne bıleyım hazır sütler ev sütlerı gıbı sağlıklı değılmış gıbı gelıyor...:44:sonuçta onların ıçınde koruyucu var uzun ömürlü oldukları ıçın.
sız ne yapıyorsunuz süt yoğurt konusunda?
peynır yıyorum ama yeterlı olur mu?ya zorlada olsa süt çecem de pastörıze sütler ne kadar sağlıklı ne kadar faydalı?
şiir gibi yazmışsın valla
Bişey sorcam kızlar. Şimdi benim netten ve english home’dan aldığım lastikli çarşaflarım var.
Ama bunlara uyacak yorgan nevresimim yok mesela.
Yorgan kılıfları ayrı olaraktan satılmıyo mu yaBulamadım hiç.
üşenme kız bu site güzel site başka zaman da bakarsın![]()
Bişey sorcam kızlar. Şimdi benim netten ve english homedan aldığım lastikli çarşaflarım var.
Ama bunlara uyacak yorgan nevresimim yok mesela.
Yorgan kılıfları ayrı olaraktan satılmıyo mu yaBulamadım hiç.
Nette pek ayrı olarak satılanı bulamazsın canım sanırım..
english home satıyodur bence.. herseyi tek tek satıyo zati.. chakra zara home falan da satıyodur gibi geldi bi an:44::44:
kızlar merhaba geç de ola geldım :) tetonoz aşımızı olduk hıııççç acımadı çok hafıf de ağrısı oldu korkulacak bışı yokmuş.
bışı sormak ıstıyorum sıze ben pek süt sevmeyen bırım ıçıyoum ama zorla...şımdı marketten alıyor gelıyor eşım ama onları da ıçmek ıstemıyorum ne bıleyım hazır sütler ev sütlerı gıbı sağlıklı değılmış gıbı gelıyor...:44:sonuçta onların ıçınde koruyucu var uzun ömürlü oldukları ıçın.
sız ne yapıyorsunuz süt yoğurt konusunda?
üşenme kız bu site güzel site başka zaman da bakarsın![]()
ben baktım 900 küsüre düşmüş önceden ne kadardıki
Bende hazır süt içerken diyorum bunların kesin faydası yoktur diye..:)
Tek güvendiğim Pınar markalı süt ürünü..
Çünkü görüştüğüm diğer firmaların satış müdürleri bile bunu söylüyor..:) Pınarın bu kalitede ürünle bu fiyata nasıl kar elde ettiğine şaşırıryorum diye..
Benim annemler hala normal sokak sütlerinden tüketiyorlar ve ablam hamileliği boyunca annemlerdede kaldı ev sütünüde ev yoğurdunuda tükettii..
Hatta onun doktoru özellikle söylemiş ev yoğurdu felan bulursan tüket diye..
Ben işim gereği hazır yoğurtlardan tiksindim iyice.. Raflarda küflü ürünleri göre göre sanki evime aldığım her yoğurtta öyleymiş gibi geliyor bana..
ben geçen haftasonu çilek'te sordum 1900küsürdü 2000 de
hadi yaaa o kadar fark var yani çok iyi o zaman
haklısn canım bende yoğurdu komşumuz var onlar köyden getırtıyor onlardan alıp yapıyorum ama süreklı değl her zaman denk gelmıyor...bende eskı çalıştığım yerde yan taraf süthaneydı gördüğüm ıçın herşeyı tıksındım.
kaymaklı yoğurtların üstüne peçete koyuyorlar kaymak olun dıye yedığınız kaymak değıl peçete yanı![]()
kızlarr bişi dicem simdi yaaa simdii bebekk bi turda kac kat giyinir ki kısın??? simdi tek altlar var bende üstüne tek üst alıcam zıbın gibi baglamalı olanlardann.. simdi bezin üstüne cıtcıtlı body, onun üstüne ince bi takım, onun üstüne de dıs kıyafetini mi giycek?? ??
külotlu corap ve esofmanla üsür mü mesela?? e o zaman külotlu corap ve etekk giyemicek mi??
kızlarr bişi dicem simdi yaaa simdii bebekk bi turda kac kat giyinir ki kısın??? simdi tek altlar var bende üstüne tek üst alıcam zıbın gibi baglamalı olanlardann.. simdi bezin üstüne cıtcıtlı body, onun üstüne ince bi takım, onun üstüne de dıs kıyafetini mi giycek?? ??
külotlu corap ve esofmanla üsür mü mesela?? e o zaman külotlu corap ve etekk giyemicek mi??