2012 Şubat Anneleri

Konu hediyelerden açılmış yorum yapmazsam olmaz..:)))

Kayınpederim yok zatii.. Kayınvalidemdende birşey beklemiyorum..
Çünkü eltim eşine ağzıyla söylemiş demiş annen bana kolye alsın ama bnm sölediğimi söleme diye sonra kayınvalime sölemiş kaynımda hanım senden kolye bekliyor diye.. Neyse kuyumcuya gitmişler demiş kayınvalidem kolye istiyormuşsun ama yüzüğünde yok yüzük al istersen demiş eltim şok geçirmiş :D Kendisninin söylettiğini kayınvalidemin bilmediğini sanıyormuş.:D Neyse sonra yüzük beğenmişler daraltmak için bırakmışlar ama sonra kayınvalidem gitmiş onu yarımaltına çevirmiş :D Demiş bunu bozdurursunuz ilerde:D Yüzükte kolyede kalmış yani:D O nedenle hiç bir beklentim yok ..
Eşime gelecek olursan evlendiğimizden beridir özel günlerin hiç birinde özel bir hediye almadı çiçek getirdi sadece.. Ben kolye istedim dedi ben sana daha güzel bir hediye vercem az sabret ..:D Öle öle diye diye bir seneyi geride bıraktık işte.. Para biriktirdik kısmetse araba almayı düşünüyor..:17: ve babamda arabasını değiştirmeyi düşünüyor isterseniz size uygun fiyata veririm dedi..Eğer alırsak babamın arabasını babamında hediyeye katkısı olcak yani..Annemin geliri yok zaten ondan birşey beklemiyorum ama onun ördüğü örgüler herşeye bedel...

kızlar merhaba geç de ola geldım :) tetonoz aşımızı olduk hıııççç acımadı çok hafıf de ağrısı oldu korkulacak bışı yokmuş.
bışı sormak ıstıyorum sıze ben pek süt sevmeyen bırım ıçıyoum ama zorla...şımdı marketten alıyor gelıyor eşım ama onları da ıçmek ıstemıyorum ne bıleyım hazır sütler ev sütlerı gıbı sağlıklı değılmış gıbı gelıyor...:44:sonuçta onların ıçınde koruyucu var uzun ömürlü oldukları ıçın.
sız ne yapıyorsunuz süt yoğurt konusunda?

ben paket alıyorumm nerden denk gelirse zaten 2 günde bitiyor.. ama uht sütleri sevmiyorsan bakkal da günlük satılan sütler var yaonlardan alabilirsin.. gecn bi adam televizyonda anlatmıs uht sütlerin hiçbi faydası yok diye.. günlük için demiş.. bakkal günlük sütleri 2 gün ömürlü.. al onlardan iç tatlım

peynır yıyorum ama yeterlı olur mu?ya zorlada olsa süt çecem de pastörıze sütler ne kadar sağlıklı ne kadar faydalı?

Doktora sordum ben, hem ıkı ayrı doktora.
Her ıkısıde 'ılla sut ıcmek zorunda degılsın' dedı.
Peynır yeterlı bence, bırde yogurt yersın ooh miss.

şiir gibi yazmışsın valla

Bebusumu hatırladım da ondandır. :16:
Yalnız karnımdakı bebus degıl, su an ıste olan koca bebusumu.

Bişey sorcam kızlar. Şimdi benim netten ve english home’dan aldığım lastikli çarşaflarım var.
Ama bunlara uyacak yorgan nevresimim yok mesela.
Yorgan kılıfları ayrı olaraktan satılmıyo mu ya :( Bulamadım hiç.

Nette pek ayrı olarak satılanı bulamazsın canım sanırım..

üşenme kız bu site güzel site başka zaman da bakarsın :21:

İvit doru dedin bakınayım vakit geçsin :34:

Bişey sorcam kızlar. Şimdi benim netten ve english home’dan aldığım lastikli çarşaflarım var.
Ama bunlara uyacak yorgan nevresimim yok mesela.
Yorgan kılıfları ayrı olaraktan satılmıyo mu ya :( Bulamadım hiç.

english home satıyodur bence.. herseyi tek tek satıyo zati.. chakra zara home falan da satıyodur gibi geldi bi an:44::44:

kızlar merhaba geç de ola geldım :) tetonoz aşımızı olduk hıııççç acımadı çok hafıf de ağrısı oldu korkulacak bışı yokmuş.
bışı sormak ıstıyorum sıze ben pek süt sevmeyen bırım ıçıyoum ama zorla...şımdı marketten alıyor gelıyor eşım ama onları da ıçmek ıstemıyorum ne bıleyım hazır sütler ev sütlerı gıbı sağlıklı değılmış gıbı gelıyor...:44:sonuçta onların ıçınde koruyucu var uzun ömürlü oldukları ıçın.
sız ne yapıyorsunuz süt yoğurt konusunda?

Bende hazır süt içerken diyorum bunların kesin faydası yoktur diye..:)
Tek güvendiğim Pınar markalı süt ürünü..
Çünkü görüştüğüm diğer firmaların satış müdürleri bile bunu söylüyor..:) Pınarın bu kalitede ürünle bu fiyata nasıl kar elde ettiğine şaşırıryorum diye..
Benim annemler hala normal sokak sütlerinden tüketiyorlar ve ablam hamileliği boyunca annemlerdede kaldı ev sütünüde ev yoğurdunuda tükettii..
Hatta onun doktoru özellikle söylemiş ev yoğurdu felan bulursan tüket diye..
Ben işim gereği hazır yoğurtlardan tiksindim iyice.. Raflarda küflü ürünleri göre göre sanki evime aldığım her yoğurtta öyleymiş gibi geliyor bana..

Bende hazır süt içerken diyorum bunların kesin faydası yoktur diye..:)
Tek güvendiğim Pınar markalı süt ürünü..
Çünkü görüştüğüm diğer firmaların satış müdürleri bile bunu söylüyor..:) Pınarın bu kalitede ürünle bu fiyata nasıl kar elde ettiğine şaşırıryorum diye..
Benim annemler hala normal sokak sütlerinden tüketiyorlar ve ablam hamileliği boyunca annemlerdede kaldı ev sütünüde ev yoğurdunuda tükettii..
Hatta onun doktoru özellikle söylemiş ev yoğurdu felan bulursan tüket diye..
Ben işim gereği hazır yoğurtlardan tiksindim iyice.. Raflarda küflü ürünleri göre göre sanki evime aldığım her yoğurtta öyleymiş gibi geliyor bana..

haklısn canım bende yoğurdu komşumuz var onlar köyden getırtıyor onlardan alıp yapıyorum ama süreklı değl her zaman denk gelmıyor...bende eskı çalıştığım yerde yan taraf süthaneydı gördüğüm ıçın herşeyı tıksındım.
kaymaklı yoğurtların üstüne peçete koyuyorlar kaymak olun dıye yedığınız kaymak değıl peçete yanı :41:

kızlarr bişi dicem simdi yaaa simdii bebekk bi turda kac kat giyinir ki kısın??? simdi tek altlar var bende üstüne tek üst alıcam zıbın gibi baglamalı olanlardann.. simdi bezin üstüne cıtcıtlı body, onun üstüne ince bi takım, onun üstüne de dıs kıyafetini mi giycek?? ??

külotlu corap ve esofmanla üsür mü mesela?? e o zaman külotlu corap ve etekk giyemicek mi??

haklısn canım bende yoğurdu komşumuz var onlar köyden getırtıyor onlardan alıp yapıyorum ama süreklı değl her zaman denk gelmıyor...bende eskı çalıştığım yerde yan taraf süthaneydı gördüğüm ıçın herşeyı tıksındım.
kaymaklı yoğurtların üstüne peçete koyuyorlar kaymak olun dıye yedığınız kaymak değıl peçete yanı :41:

Evet o kaymaklarda ne hileler var ne hileler..:)
Ve kıvam arttırıcı olarak çoğu jelatin kullanıyor o hepten zararlı..
Rabbime emanet yaşıyoruz işte..:)

kızlarr bişi dicem simdi yaaa simdii bebekk bi turda kac kat giyinir ki kısın??? simdi tek altlar var bende üstüne tek üst alıcam zıbın gibi baglamalı olanlardann.. simdi bezin üstüne cıtcıtlı body, onun üstüne ince bi takım, onun üstüne de dıs kıyafetini mi giycek?? ??

külotlu corap ve esofmanla üsür mü mesela?? e o zaman külotlu corap ve etekk giyemicek mi??

ühhhh naptın yaaa lahana gibi sarcaz mı çocukları :53:

Ev doğalgazlı ise bezinden sonra çıtçıtlı body, sonrasında tulumu giydir tamam..Külotlu çorap fazla gelir bence.

üstüne zıbın altına kilotlu çorap
onun üzerine ya tulum yada badiyle ayaklı alt tulumlardan

aslında çocugu nasıl alıştırırsan öyle gidiyo ben ilkini çok üşür hasta olur diye çok giydiriyordum evden dışarı çıkmadıgım halde hep hasta olurdu bunda öyle yapmıcam tabiki evin sıcaklık durumunada bağlı evdeyken badi üzerine takımları ve yelek yeter uykudan kalkınca muhakkak yelek giydir dışarı çıkarkende uyku tulumu gibi olan giysiler varya onlar çok iyi oluyor fazla giydirmeyin yani bebekleri

Back
X