2012 Şubat Anneleri

Bizim ofiste tam ortada duran bi masa var. kim ne nevale alırsa oraya koyar. Bu sabah bi arkadaş Probis almış.
Ne severim onu var ya. 10lu paketi tek başıma yeme potansiyelim var.
İnanılmaz bi irade savaşı veriyorum şu an :26:
Şu karnımdaki dışında hiçbir kul beni o probisten bir tane olsun yemekten alıkoyamazdı…..

Aferin sana o zaman cnmcm :)
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız acep yahu..:37:
Aşağıya denetim için bir iniyorum (markete) kuruyemiş mi dersin meyve reyonumu şarküteri mi unlu mamüllerdeki simitlermi pastalar mı tatlılar mı aaaahh ahhhh içim gidiyor..
Çikolatalardan içeceklerden hiç bahsetmiyorum..:26:

Yok artık daha ne ayar çeksin son trimestera girmişsin 4 kiloyla. Kaç alcaktın ya….

ayy benimki cins biraz kendi çok kiloluymuş eskiden kiloyu hiç sevmiyor ben de korkuyorum.. o ne derse onu uyguluyorm işte bakalım şu bayramıda kilosuz kapatırsam iidir..gelsim baklavalar sarmalar gitsin kavurmalar :56:bayramda memleketteym de:1:

UOTE=pismaniye;21555254]Günaydıın annişler
neler yapıyosunuz bakıyım bugün
günün konusu belli oldu mu[/QUOTE]

günaydın canım

kızlar, konunuzu bölüyorum ama çok acil cevaplarınıza ihtiyacım var. çünkü artık tedirgin olmaya başladım :43:
hep birlikte beni rahatlatın lütfen. formun hepsini okumaya çalıştım ama soruma cevap bulamadım.

24+6 haftalık bebişim var biliyosunuz.
sıkıntım şu, arada bir göbüşümde acı oluyor, elimle göbeğimi ovaladığımda kızımın bi yerlerini hissediyorum ve orası çok acıyo ve ağrıyo. geriliyor orası iyice. biraz dinlendikten sonra bide göbüşümü sevince geçiyo, galiba yer değiştiriyor. o zaman rahatlıyorum. doktoruma sordum, plasentaya çok yakın demişti ve hiç bir zararı olmaz endişelenme dedi.

ama burda bi sayfa okumuştum şimdi bulamıyorum, buna benzer bi sorun paylaşmıştı bi bayan. bi kaç kişide bende de aynı şey oldu demişti ve erken doğum yapmışlar. 27 haftasında falandı sanırım erken doğum yapan bayanda :44:

gelelim asıl meseleye, sizde de aynı şeyler oluyor mu?
benmi abartıyorum acaba ? lütfen bana cevap yazın, beni rahatlatınnnnnn :52:

benimde karnımın iki tarafı çok acıyor geriliyor gibi
ama bir yerine dokunduğumu hissedemiyorum

kızlar, konunuzu bölüyorum ama çok acil cevaplarınıza ihtiyacım var. çünkü artık tedirgin olmaya başladım :43:
hep birlikte beni rahatlatın lütfen. formun hepsini okumaya çalıştım ama soruma cevap bulamadım.

sıkıntım şu, arada bir göbüşümde acı oluyor, elimle göbeğimi ovaladığımda kızımın bi yerlerini hissediyorum ve orası çok acıyo ve ağrıyo. geriliyor orası iyice. biraz dinlendikten sonra bide göbüşümü sevince geçiyo, galiba yer değiştiriyor. o zaman rahatlıyorum. doktoruma sordum, plasentaya çok yakın demişti ve hiç bir zararı olmaz endişelenme dedi.

ama burda bi sayfa okumuştum şimdi bulamıyorum, buna benzer bi sorun paylaşmıştı bi bayan. bi kaç kişide bende de aynı şey oldu demişti ve erken doğum yapmışlar. 27 haftasında falandı sanırım erken doğum yapan bayanda :44:

tatlım bende de oluyor, bak hatta merdivenlerden çıkarken sağ bacağımı atarken oğlumun bacaklarını hissediyorum. bazen bir tarafa toplanıyor top gibi oluyor canımyanıyo o zaman. bazen tam idrar torbama ve orama tekmeler atıyor, bende ilk zamanlar korkmuştum ama olabilirmiş.

Ehehehehehe sinirlendim mi ciddileşirim ben çok fena :)
Ciddiye almamak?
Onu kesinlikle öğrendim bak :34:

eheheh farkediyorum yavrusu.

geyik muhabbeti yapanlarla kimlerin kastedildiğini de çoook iyi anladım amaaaa arkadaşlarıma asla laf söyletmem. beni ağlarken bile birtek onlar güldürebilmiştir. benim iyi ve kötü her anımda yanımda oldular. bir daha nerde nasıl görüşeceğimize gelince o hiç belli olmaz. belki ömür boyu görüşücez. yani lütfen ağır sözler olmasın

salla :))) gül geçç...

Gruplaşalım o zaman, biriken bize patlasın?
Grup olmak isteyen elime mum diksin :))))
Var mıydı sizin çocukluğunuzda da bu elime mum diksin olayı :60:
Ay yarıldım çocukluğuma :60:

Bu arada 80i hedeflemişin anladığım kadarıyla :34:

biz yapardık. saklambaç oynayan elime mum diksinnnnnnnnnnnn diye bağırırdık. bi de avucunu kim açıyorsa o da dikerdi:))) ahahahhahah safmışız kız biz:))

adengökce......

canım icimden geldi bunlar sana :29::29::29::34:

yavrummmm... al bunlar da sana :38: @-->--- (gül o. ahahha sana gül yaptım)

Gruplaşmak nedir arkadaş yaaaaaa :)
Şu aşağıda ismi görünen aşağı yukarı herkesle hadi bilemedin %85iyle ensesine şaplak atacak samimiyetm var.
Gruplaşmak bu mu yani :)

bilmem. bi kaç kişinin bi kaç kişiyle daha samimi olması grup olarak algılanıyor zaar??? ha dönüp ben niye aralarında yokum diye kendilerine sormuyorlar da samimi olanları kendi akıllarınca eleştiriyorlar.

yazık acıyorum :)

tatlım 75 kilo olmuşum (10kilo almışım) doğuma 80 le girebilsem daha ne isterim ki. her sabah tamam diyorum söz bundan sonra yememe çok dikket edicem:20: ama nerdeeeee? geçen gün geziyordum çok acıktım ev yemekleri yapan bir yere girdim, zaten konuşkan bir tipimdir, hemen işletmenin sahibiyle sohbete başladık. dedim abla şu halime bak ne biçim oldum nerde o eski kokoş sinem? (bu arada süsümle ve giyimimle meşhurdum bir zamanlar) ayy kadın bir kızdı bana , insanlar yıllarca bebeği olsun diye doktor doktor hoca hoca geziyor, sen sahip olmuşsun da kilo için konuştuklarına bak. nasıl utandım anlatamam

kadın haklı ama bebişim kabul et. bizim bi bahar ablamız var :( annemin dükkanın yanında dükkanı var. annemin kızı gibi. 10 senelik evli. çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyor. garip olan eşinde de kendisinde de bi problemın olmadığı. geçen sene tüp bebek denediler tuttu. 11 haftalıkken kaybetti bebeğini. :((( hala denemek istiyor para biriktirıyor. ve ben hamile kaldığımda kendi kalmış kadar çok sevindi kadın. neleri var ya.. biz bulduk da bunuyoruz!!!

Bende de aynı şey oluyor, böyle bir tarafıma yaslanıyor, oraya dokunduğumda vücudunu hissediyorum, tam olarak neresi anlamıyorum ama :)) Hatta bu çok çok hoşuma gidiyor..
Ama bu yaşadığımız şeyin erken doğum belirtisi olduğunu okumadım, duymadım hiçbiryerde??
Öyle birşey olsa doğururdum herhalde 28. haftama girdim..Bence onunla bir alakası yoktur, çünkü bu yaslanma ve karnın bu yaslanma sırasında gerilmesini tüm hamileler yaşıyor.
Allah korusun canım, inş. kötü bi durumla karşılaşmayız. Sağ salim hayırlısıyla alırız kucağımıza inş. kuzularımızı.
teşekkür ederim cevabın için tatlım :34:

evet tatlım cogumuz aynı durumdayız.. derya buarda sen sabirla bebegini bekleyenler topigine gelen derya mıydın? yani degilsende ne fark eder hepümüz arkadasukkkk canımmm..

öncelikle lütfen aklına olumsuz duyguları getirme , moral herzaman önemli bizler icin...
tatlım bu söyledigin bence kesinlikle doktorun cevap vermesi gereken bir durum...eger onun verdigi cevap yeterli gelmediyse bir baska doktorla daha görüsmeni tavsiye ederim...

ben tam anlayamadım o yüzden yanlıs bir cevap vermek istemem...

öle yapim ben, bide üniversite hastanesinde çalışıyom. elimin altında doktor var ama herşeyi gidip sormaktan da utanıyorum artık :50:

ehehe:1::1::1: cok güzelmis...:34:

gözünaydın tatlım..sevindim bak nasıl giriyo hersey yoluna, hayırlısı buymus demek ki...
sağolasın cnm benim bende çok mutluyum uçuyorum sevinçten
Okudum cevapta yazdım, çok sevindim :52:

Ohh maşallah :nazar: Nazo şanslı ya dobik dobik damadı olacak 2 tane :1:
sağol cnm benim cvp için ilgin için desteğin için:54:

daha ben kızlardan 3 hafta geriden geliyorum ama 2 gece önce uykumdan ağlayarak uyandım nasıl bir acıdır o doğuruyorum sandım abartmıyorum sağ kasığımın altından bişi bastırıyo ama sinsice canımı yakıyo elledim bebeğim değildi o nasıl kalktığımı bilemedim yataktan eşim korktu iyimisin filan dedi ama arada birde olsa hafif kasılma şeklinde oluyo yine bende korkuyorum erken doğumdan ama onunla ilgisi yokmuş için rahat olsun benim iç karnım oldukça dar hatta geçenlerde yine bu yüzden yemek borum kezzap dökmüş gibi yanıyordu açmıyım acaba diyerek yedimde yedim o günlerde meer aşırı tokluktanmış şimdilerde oldukça az yemek yiyorum yanma kalktı ortadan muhtemelen seninde iç karnın dar olduğu için o kadar hissediyosun korkma allahın izniyle zamanında gelcek bebeklerimiz

bende de oldu geçen gün sağ tarafım göğsümün alt kısmında çok acı hissettim:50: ilk aylarımda göbek hizamda oluyordu...elimle dokunduğumda çok sertti orası bende doktoruma sordum genişliyorsun bebek büyüdüğü için kendi yerini genişletiyor dedi:emir_bebek:

empirme kullanıcısından alıntı
kızlar umarım hepiniz iyisinizdir........bugün dr gittim bebeğim 24 haftalık . 664 gr biraz zayıfmı dr normal dedi ama bide tersmiş küçük hanım oynamayada basladı artık çok şükür hissediyorum ay çok güzel bir duyguymuş allah herkeze yasatsın.......
bu arada toklumşekerim 93 çıktı açlık 90 cıktı herşey normal dediler diyetten dolayı 2 kilo vermişim bide olsun bebek iyi olsunda ama insan yinede merak ediyor işte[/Q
..................................................

Günaydın, gözünaydın Maşallah canım.

TEŞEKKÜRLER AZELYAA.....

kızlar sizlere iki sorum olacak hemen cevap bekliyorum

1-eczanede lierac krem 50 liramyış öğlen gidip alıyım mı sizce patlıcam sanki
yada başka birşey önerirmisiniz

2-kendi doktorum değil başka doktor magnezyum iç dedi erken doğum olmasın diye dedi çok çok önemli dedi
arkadaşım kalsiyum ilacı verdi suya atılan almış 2 tane daha hiç açılmamış sizce onu kullanayım mı faydası varmı
kalsiyum başka magnezyum başka değil mi
sizce alsam mı benim doktorum hiç ilaç vermiyor bana

yavrummmm... al bunlar da sana :38: @-->--- (gül o. ahahha sana gül yaptım)

kadın haklı ama bebişim kabul et. bizim bi bahar ablamız var :( annemin dükkanın yanında dükkanı var. annemin kızı gibi. 10 senelik evli. çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyor. garip olan eşinde de kendisinde de bi problemın olmadığı. geçen sene tüp bebek denediler tuttu. 11 haftalıkken kaybetti bebeğini. :((( hala denemek istiyor para biriktirıyor. ve ben hamile kaldığımda kendi kalmış kadar çok sevindi kadın. neleri var ya.. biz bulduk da bunuyoruz!!!

cok tesekkür ederim canım :16:

evet cok dogru sükretmek lazım.. tabii ki saglimiza özen gösterecegiz ama kilo almadan da olmuyor yani, gerci Ebru Salli kibin olaydık hiç kilo almazdık bak, yaaaaaaa yaa

$32900_011111_391.webp

$32910_011111_7716.webp

ayyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmm alıcam almalıyım şirinlerrr

benim de göbeğim sık sık ağrıyor, bazen bir yerlerde sertlik oluyor ama ben anlayamıyorum neresi. ben de korkuyorum bazen.

Bizim ofiste tam ortada duran bi masa var. kim ne nevale alırsa oraya koyar. Bu sabah bi arkadaş Probis almış.
Ne severim onu var ya. 10lu paketi tek başıma yeme potansiyelim var.
İnanılmaz bi irade savaşı veriyorum şu an :26:
Şu karnımdaki dışında hiçbir kul beni o probisten bir tane olsun yemekten alıkoyamazdı…..

senin işin zor yaa, Allah kolaylık versin.

bebek odalarından mı konuşsak acaba
ben hala karar veremedimde

yawww bencede konuşalım merak ediyorum alanlar varmı nasıl dizayn edecekler...bende aldım odayı ama daha gelmesine epey var çok merak ediyorum oda nasıl olcak bilerek geç istedim odayı çünkü hergün baka baka kafayı yerim die düşündüm ocak başı teslimat olcak

kızlar sizlere iki sorum olacak hemen cevap bekliyorum

1-eczanede lierac krem 50 liramyış öğlen gidip alıyım mı sizce patlıcam sanki
yada başka birşey önerirmisiniz

2-kendi doktorum değil başka doktor magnezyum iç dedi erken doğum olmasın diye dedi çok çok önemli dedi
arkadaşım kalsiyum ilacı verdi suya atılan almış 2 tane daha hiç açılmamış sizce onu kullanayım mı faydası varmı
kalsiyum başka magnezyum başka değil mi
sizce alsam mı benim doktorum hiç ilaç vermiyor bana

ben yağ sürüyorum canım krem filan almadım
şimdilik iyi gibi

magnezyumu kullanmıyorum ama cuma randevum var doktora sorucam
erken doğumu engellemek için önemliymiş

Back
X