2012 Şubat Anneleri

Ehhehehehe probis krizi yarattım sabah sabah :) ben yemedim siz de yemeyin :32::33:

Benim de oluyor, arada yaslandığı yer acıyor, bazen göbek deliği çevresi acıyor gibi.
Hatta eşime diyorum ki dişi mi var bunun acıtıyo :) Bazen de tırnakları var tırnaklıyo karnımın içini diyorum :)
Ben erken doğum belirtisi olduğunu sanmıyorum rutin şeyler belli ki çoğumuzda olduğuna göre….

Çekicem çekicem.Şarküteri ürünlerinden özlediklerim var, onları yicem :34:

Bak ben yeni gördüm senin sorunu ama tükürdüğün için cevap vermicem sana :63:
Kınıyorum seni ve çok pis laflar hazırlıyorum sana.Az sonra.
Çıkışta bekle beni sen.

Leader taşınmıyomuşsunuz?
Bugün biraz geriden geliyorum anca okudum da, ay çok sevindim ya.
Oh hadi gözün aydın tatlım.

Ben de çok uyanıyorum. Hele dün gece eşim Ankaradaydı, yalnızdım hiç uyuyamadım….
Yalnız o uykuda genleşme nedir limonum?
Benim eşimin de uykusu ağır ötesi, genleşip çakmasın gözüme :))))

Benimki de ayda bir çağırıyo. Hele bi ara 6-7 hafta olmuştu araya 2. Düzey ve trafik kazam girince….
Beni de 26 kasımda çağırdı şimdi, rapor için.

4 kilo 4 :32::46:
evet cnm burdayım çok şükürki yoksa nasıl taşınırdım bu halimle ne yapardım bilmiyorum
hahahayt alcam bende bunlardan
Ayy çok harika, çok zevklisin...Sade odalara bayılıyorum.

Ebru Şallı insan mı ya, nasıl kilo almamış o yaaa :19:

Al al :1:Güle güle giydir.

Keşke Aralıkta teslim alsaydın, o mobilya kokusu anca çıkardı..Bi de yerleştirirdin yavaş yavaş, son ay çok çabuk yorulacaksın.

çok güsel bir oda bende bizzat yakından gördüm çok sade şık fakat benim oda ölçülerime uymadığı için yaptıramadım standart fabrikasyon çalışıyolarmış bilginiz olsun istenilen ölçüye göre bişi yapılmıyormuş:26:
birde caploonba suntalem çalışıyo

Valla benimki tam anlattığın gibi ama acımıyor, aşırı geriliyor sadece...Hatta bazen düz yatarken olduğunda göbeğimin sağ kısmı yani yaslandığı yer daha yukarı çıkıyor, resmen göbeğim sağa kayıyor :1:

Allah bağışlasın canım. senin bebek kaç haftalık?

Eki Görüntüle 282945 Eki Görüntüle 282946 Eki Görüntüle 282947 Eki Görüntüle 282948 Eki Görüntüle 282949 daha öncede paylaşmışdım ben almıcam bunlardan birini yaptıracağım karar veremedim daha

2.yi beğendim ben en çok :46:

probis ne diye merak ettim baktım çokoprens değil mi bu ya

unnado com

kızlar şirinler'in üstünü mavi altını beyaz mı alayım sizce?

Bence de mavi beyaz.
Ama o çokoprens değil bi kerem.Bisküvisi çok daha değişik, yoğun ve muzlu....Kokusunu duysan, hımmmmmmm mis :56:

Allahım ona mı takıldın. Preeklampsi o.
Tansiyonun yüksek mi peki?
Kolayca riskin olup olmadığını anlarsın. Öncelikle tansiyon takibi yaparak.
İkincisi de basit bir tam idrar tahlili vererek. Tahlilde protein eser yada negatifse risk sıfırdır.

ya ne bileyim işte kafama takıldı
tansiyonum hep 9/6 çıkıyo benim
belkide benim normalim bu
hiç tansiyonum yükselmedi bugüne kadar genelde düşer yani

saol canım

lierac çatlak kremi cnm ben kızımda da kullandım şimdi de kullanıyorum ve çok memnunum ben 55e almıştım seninki daha uygunmuş 3-4tane gidiyor doğuma kadar

karın gerilmesi derken sertleşme mi oluyor kızlar kasılma sertleşme şeklinde olanlar yalancı doğum sancıları alıştırma yapıyor bebişler düzenli olmadığı sürece dert etmeyin

magnezyumeksikliği için her gün 1-2muz yiyebilirsiniz ben şimdilik öyle yapıyorum amabol bol da su içmek lazım kabız olmamak için

bunları eşimle beraber seçtik bende senin gibi düşündüm beyaz çok asil duruyor ben 5 fazla veriyim kız :1:

eşine de sana da tebrikler. zevkiniz guzelmiş. bi de üstlerinde ayıcık mayıcık yok ya o çekti beni;)))

benim ev de beyaz bacım. bembreyaz hatta. koltuklarım da dahil. eheheheh nasıl baş ettiğimi sorma anlatmak istemıyorum.;)))

ama işte gerilme değil sanki tatlım, çocuk orda öleee bekliyo. ben sakince durmadıktan yada sürekli ovalamadıktan sonrada kıpırdamıyo:) orda durdukçada orası acıyo.

sendede mi o şekilde oluyo acaba?

valla benim akşamları karnımın göbek deliğimden aşağıda olan kısmı kopacak gibi oluyor. bünye alışkın değil o kadar göbeğe, şişmeye ağrıyor işte. hatta bazen kendimi hacıyatmaz gibi öne tartacak sanıyorum. öyle bi çekme oluyor. ee bi de yer çekimi var kı eheh ehehe.

Valla benimki tam anlattığın gibi ama acımıyor, aşırı geriliyor sadece...Hatta bazen düz yatarken olduğunda göbeğimin sağ kısmı yani yaslandığı yer daha yukarı çıkıyor, resmen göbeğim sağa kayıyor :1:

aynen. bi tarafı şişkin bi tarafı normal. eheheheh.

bak bakkkk havalara bak sennnnnn

ne sandıydınız? çemkir bana oyoş bağır bana oyoş. sana cevap vermedim diye tartakla beni oyoş...

lierac çatlak kremi cnm ben kızımda da kullandım şimdi de kullanıyorum ve çok memnunum ben 55e almıştım seninki daha uygunmuş 3-4tane gidiyor doğuma kadar

karın gerilmesi derken sertleşme mi oluyor kızlar kasılma sertleşme şeklinde olanlar yalancı doğum sancıları alıştırma yapıyor bebişler düzenli olmadığı sürece dert etmeyin

magnezyumeksikliği için her gün 1-2muz yiyebilirsiniz ben şimdilik öyle yapıyorum amabol bol da su içmek lazım kabız olmamak için

Sertleşme derken benimkisi rahatsız edici bir boyutta değil..Bi de o muz yüzünden de çok kilo aldım bak şimdi aklıma geldi :1:

Ben de çok uyanıyorum. Hele dün gece eşim Ankaradaydı, yalnızdım hiç uyuyamadım….
Yalnız o uykuda genleşme nedir limonum?
Benim eşimin de uykusu ağır ötesi, genleşip çakmasın gözüme :))))

Bir gün sabah ezanı okunuyor bende ne hikmetse hep o vakitte uyanıyorum..:)) Eşimde sanırım rüya görüyordu ve ben bir sağa bir sola dönüyordum ki o kollarını böle iyice açtı bir anda ben farkedemedim ve gözümün altı feci acıdı..ve feryadıma oyandı gitti buz felan getirdi ama ben ağlıyorum sinirden acıdan yarın işe nasıl gitcem millete ne dicem diye düşünüyorum.. Cildim çok hassas hemen morarır biliyorum:) Neyseki hafif kızarıkla atlattım iş yerindekilerde sordu ne oldu diye ama aa bişemi olmuş diye geçiştirmeye çalıştım:))
Valla hani çocuğu yanlarında yatırırlarya iyi ezmiyorlar öyle çoocuğu..:) Ben eşime güvenemiyorum o konuda..:)
Babasına çekmiş sanırım..
Aman sizlerde dikkat edin..
Eşimin abisi bu şekilde ölmüş.. Babası farketmemiş öle yatmış çocuk altta kalıp ölmüş..:((

Sağol canım hepimizinkini inşallah :nazar: 28. haftaya girdik.

azoşş sana bişe yazamıyodum ne kadardır gönderiyorum gelmiyo sinir oldum anca becerdim yazmayı
mobilya konusunda doğru diyosun aldığım yerde öle dedi anca 1 aya çıkıyo kokusu dedi benim doğum sizin gibi şubat başı değil yaa taklum ondan ocak başına istedim gelsin die 1,5-2 ayım kalmış olcak doğuma şubat 25 muhtemel doğum tarihi ama ben benimkinden şüpheliyim geçte gelebilir ya çok erken gelcek dünyaya yada martı bekler kanımca valla 29 şubatta gelmesinde ne zaman isterse gelebilir

Bana doktor yazmıştı reçeteye o zaman 2 tl. ödemiştim..Doktoruna yazdır bari boşyere 30tl. ödenir mi?

bak bak bana ssk ödemiyor dedi

Kızlar ben gidip yemek yiyeyim, görüsürük sonra çavvvvvv ,,, byeeeeeeeeeee:3::3:

görüşürüz canım bye

canım ben şu an 5,5 aylık hamileyim ikiz olduğu için erken doğumda olabilir
sence 1 kutu krem yeter mi 2 kutu mu alayım

Bir gün sabah ezanı okunuyor bende ne hikmetse hep o vakitte uyanıyorum..:)) Eşimde sanırım rüya görüyordu ve ben bir sağa bir sola dönüyordum ki o kollarını böle iyice açtı bir anda ben farkedemedim ve gözümün altı feci acıdı..ve feryadıma oyandı gitti buz felan getirdi ama ben ağlıyorum sinirden acıdan yarın işe nasıl gitcem millete ne dicem diye düşünüyorum.. Cildim çok hassas hemen morarır biliyorum:) Neyseki hafif kızarıkla atlattım iş yerindekilerde sordu ne oldu diye ama aa bişemi olmuş diye geçiştirmeye çalıştım:))
Valla hani çocuğu yanlarında yatırırlarya iyi ezmiyorlar öyle çoocuğu..:) Ben eşime güvenemiyorum o konuda..:)
Babasına çekmiş sanırım..
Aman sizlerde dikkat edin..
Eşimin abisi bu şekilde ölmüş.. Babası farketmemiş öle yatmış çocuk altta kalıp ölmüş..:((

Ayyy ne diyorsunnnn, ilk yazdıklarına gülerken pat diye sondakini okuyunca bi tuhaf oldum, ya insan vicdan azabından gider ya :( Allah korusun ya, yanımda kesinlikle yatırmam.

Yaptırcaksan cnm illaki aynısını yaptırcak değilsin .. Mesela birincinin dolabı daha sade geldi bana üstünde ki süsü olmayınca ilerde gençkende kullanır...diğer şifonyer gibi şeyleride diğer takımlardan seçip kombine debilirsin..
Yani birebir aynısını yaptırmaktansa kendin bir takım yap bunlardan..

hepsi cok güzel.. ayrı bir havası var ama ben en cok sonuncuyu begendim galiba....

1 ve 3 gerçi hepsi çok güzel

2.yi beğendim ben en çok :46:

aralık gibi yaptıracağım ortaya karışıkta olabilir birini yatagı öbürünün kardolabı gibi oturma odasını iptal edecegimiz için biraz daha vakit geçsin istedim arkadaşlar

Back
X