2012 Şubat Anneleri

Hakaret gelmiş yalnız.Ayıp ya.
Özürlü filan...Bunu yakıştıramadım.
Özürlü tanımlamasını hakaretlerinize alet etmeyiniz!
Ayıbı geçtim günahtır!

Hakaret gelmiş yalnız.Ayıp ya.
Özürlü filan...Bunu yakıştıramadım.
Özürlü tanımlamasını hakaretlerinize alet etmeyiniz!
Ayıbı geçtim günahtır!

Bastım kötü içeriğe..Karnında bebek taşıyan bir bayana hiç yakışmamış bu laf, Allah korusun kimin ne olacağı belli olmaz...

merhabalar hamişler.ben 5,5 aylık hamileyim.sabah 2- öğlen 2- akşam 2 olmak üzere 6 adet tansiyon ilacı alfamet kullanıyorum.bebepime bir zararı olurmu diyede çok korkuyorum.birde diyorum zararlı olsa doktor yazarmıydı diyorum.günde üçe düşürüyüm diyorum bu defada tansiyonum iyce yükselirse daha tehlikeli. çok tedirginim.inş. Bebeğime bir zararı olmaz.sizlerdende alfamet içen varmı

canım ben alıyorum sabah akşam merak etme bi sakıncası olmuyormuş .ben araştırdım çok .yüksek tansiyon hem bebeğin gelişimini etkiliyor hemde preeklemsi(gebelik zehirlenmesini ) tetikliyor muş buda bebekte gelişme geriliği yaptığından (damarlarda daralmaya sebeb) vaktinden erken alınmasına sebeb alıyor alfamet gebelikte çok kullanılan ve preeklemsiyi önlüyormuş içini ferah tut 16 haftadan itibaren kullanıyorum şu anda 24 üm canım sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah

yok kız ben çok yedim bişi olmadı :))) yengeme söyliyim de yapsıun ya o süper yapar bunu. üstün de böğürtlen sosu döker ki mis mis...

Çok yedim birşey olmadı :27::27: İyiymiş :P:P

Ben haftasonuna verdiğim tarifin altını unut, kremasını düşün, onunla pötibör bisküviyi karıştırıp yapıcam, bu kadar rejime bi tatlıyı hakettiğimi düşünüyorum:26:

tamam tatlım geçmişe dönünce buldum, okudum. susuyorum kötü söz sahibine aittir diyorum sadece. çooooook ayıp, çoooook çirkin. en azından gülüp eğleniyoruz kimseye hakaret etmiyoruz, kimseye zararımız yok.

tatlım anlamadım kim , ne yazmış.

1-2 sayfa geride canım.Kime yazmış bilmiyorum da "özürlü" sözcüğü beni dağlıyor.
Böyle hakaretvari kullanılışı.

canım ben alıyorum sabah akşam merak etme bi sakıncası olmuyormuş .ben araştırdım çok .yüksek tansiyon hem bebeğin gelişimini etkiliyor hemde preeklemsi(gebelik zehirlenmesini ) tetikliyor muş buda bebekte gelişme geriliği yaptığından (damarlarda daralmaya sebeb) vaktinden erken alınmasına sebeb alıyor alfamet gebelikte çok kullanılan ve preeklemsiyi önlüyormuş içini ferah tut 16 haftadan itibaren kullanıyorum şu anda 24 üm canım sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah

Geçmiş olsun canım sana da...Ben de ön tetkiklerimi oldum ama ilaç başlanmadı bana.
Çok mu yüksekti peki tansiyonun? Kardiyolog mu verdi?

Of kızlar yaa konuşulan şeylere bak ayıp ya neyse
bişey sorcam size şimdi bu şeker olayı varya peki yağsız tuzsuz patlamış mısır yesem yükseltirmiki acep valla tatlıdan daha çok canım istiyor yyesem azcık ne olurki

Of kızlar yaa konuşulan şeylere bak ayıp ya neyse
bişey sorcam size şimdi bu şeker olayı varya peki yağsız tuzsuz patlamış mısır yesem yükseltirmiki acep valla tatlıdan daha çok canım istiyor yyesem azcık ne olurki

Yağsız tuzsuz olunca bir problem olmaz herhalde, en küçük boyundan ye o kadar canın çektiyse.

Back
X