2012 Şubat Anneleri

Kusura bakma canım, yanlış yorumladım ben gülen smileyi gördüğüm için.
Şaşırma için başka var ben onu kullanıyorum, şunu :53:
O yüzden sordum zaten, yanlış yorumladığımı hissettiğim için....
Tadım kaçtı ama bu işe...
Herkes zevk alıyordu gökçenin muhabbetinden de tarzından da...

tamam canım sorun yoksa benden yanada yok:)))

:16: oleyyy saoll canım darısı hepiimizin başına ozaman:emir_bebek: bunun şerefine ben bi pişmaniye yerim artık :21: burada pişmaniye ismini okudukça canım isteyip duruyodu :27:

canım geçmiş olsun.Acaba bu hissettiğin mide ağrısı olabilir mi ? benim de midem çok ağrıyor.O da sırtıma vuruyor :50:

yok benim direk sırtım midemde bişey yok yani sadece sırtımdaki ağrıyı hissediyorum:50:ama çok fena hele iş yerinde çıldırtıyor

ben hazırlamadım ama hazırlayacağım bu ay ii değil dediler herşey dediler daha bebeğime hiçbişey almadım milletn şimdiden aldığı hediyeler var ama azelya herşeyi hazırladı diye biliyorm bir de şubat annelerinin bebeklerine aldıkları diye link paylaşmışlardı orada da çok güzel şeyler var

evet bana da öyle dediler vitrinlere bakmakla yetindim bunca ay,ama daha fazla dayanamıycam yavaş yavaş alayım diyorum:)tavsiyen için sağol hemen bakıyorum :34:

inş.canım

biliyorlar mı işi bırakacağını
bende rapordan sonra çalışmayayım riske atmayayım diyorum
bakalım kısmet
hep şafak aralık diyorum kendi kendime

gayet ıı canm benmde 82 115 dı dr ıı dedı

Güzel çıkmış sonuçların güzelim gözün aydın. Açlık şekeri için 100-110, 50 mg yükleme ilk saat için de doktoruna göre 120-140 arası istiyorlar. Ben de pazartesi yaptırdım 135 çıktı, dktorum herşey yolunda iyi değerlerin keyfine bak dedi.
Küçük görümcemin 157 çıkınca doktoru 100 mglık istemişti ekrardan. Allahtan o temiz çıktı.

Bence de haketmedi, orasında hemfikiriz...Ama bu tepki doğru olur mu? Toptan forumdan ayrılmak?

Saolun kızlar cvplarınız için valla içim rahatladı :) yaa adengökçe ye baktım ne olmus diye.Kız bişey dememiş ki neden iptal ettiler üyeliğini.Hayret bişey gerçekten yaaa.kızlar toptan forumdan ayrılmamızın bi anlamı olacağını sanmıyorum.Ama herkes yöneticiye mesaj atabilir.Bu haksızlık gerçekten.
Azelya sen de mi çalışmayacaksın doğumdan sonra?? benim de hala kafam çok karısık .Bir yanım çalış diyor diğer yanım çocuguna bak diyor.Bİr türlü karar veremedim:50:

peki kızlar bişey daha sorucam,siz doğum için hastane çantanızı hazırladınız mı??hazırlayanınız varsaa neler koydunz??

Ben hazırlamadım ama içine koyacaklarım hazır..
Kendim için;
1 pijama takım, 1 gecelik, 1 sabahlık
3-4 adet temiz iç çamaşırı
2 adet çorap
Lohusa tacı :)
Hijyenik ped 7 adet
Hasta ya da mesane bezi 7 adet
Fotoğraf makinası
Birkaç ufak makyaj malzemesi, ayna
Göğüs ucu kremi ve göğüs pedi

Bebek için;
1 hastane çıkışı seti
2 adet başka tulum şapkası eldiveni dahil
10 adet bebek bezi
Emzik
Biberon (ya emmezse diye)
Zıbın 2 adet
taşımak için port bebe
battaniyesi

Aklıma gelenler şu an için bunlar.

tabiki öle diyorum ya psikolojim normale odaklı ama terslik olursa kordon dolanması yada sancımın gelmemesi gibi çatı darlığı filan gibi durunlarda elimiz mahkum rabbim yinede zorda koymasın ben kesilmek istemiyorum:18:

Allah gönlümüze göre versin canım.

Kızlar süt pompası alcakmısınız? Ben hafta sonu baktım aventinki manuel 130 YTL elektrikli 400 YTL dediler. Kullanışlı ve önemli bişeymi bilemedim..

ANNE İÇİN

1- Gecelik (2-3 takım)
2- Sabahlık
3- Çorap
4- Terlik
5- İç çamaşırı
6- Temizlik ürünü (diş fırçası,diş macunu,sabun, havlu,tarak,toka,deodorant,kolanya)
7- Ped
8- Emzirme sütyeni (2 adet)
9- Hırka yada şal
10- Göğüs pedi
11- Göğüs kremi
12- Kirli çamaşır torbası

BEBEK İÇİN

1- 1 paket küçük boy çocuk bezi
2- Islak mendil
3- Zıbın (3 adet)
4- Uzun kollu bacaklı body tulum veya pijama
5- Şapka (2 adet)
6- Patik çorap
7- Eldiven
8- Yelek hırka
9- Battaniye
10- Yumuşak havlu
11- Mama önlüğü
12- Ağız mendili
13- Küçük yastık
14- Ana kucağı

kamera fotoğraf makinası,telefon şarjı

ya bu netteki listelerden di mi...burda bi sürü şey var yaa hepsi mi lazım olucak bunların??topu topu 1 gün kalmıycakmıyız 2-3 geçelik 2-3 sütyen ana kucağı ne biliyim gereksiz değil mi sizce...

16 hafta doğum iznimden sonra 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum Allah nasip ederse:nazar: bebeğimi ben büyütmek istiyorum :emir_bebek: görümcem bakar istesem ama her anını emeklemesini yürümesini herşeyiyle onun bebekliğine doymak istiyorm...tabi bakalım madden inşallah bizi zorlamaz çünkü istanbul çok zor bi şehir hele memurlar için çok pahalı:50:

Saolun kızlar cvplarınız için valla içim rahatladı :) yaa adengökçe ye baktım ne olmus diye.Kız bişey dememiş ki neden iptal ettiler üyeliğini.Hayret bişey gerçekten yaaa.kızlar toptan forumdan ayrılmamızın bi anlamı olacağını sanmıyorum.Ama herkes yöneticiye mesaj atabilir.Bu haksızlık gerçekten.
Azelya sen de mi çalışmayacaksın doğumdan sonra?? benim de hala kafam çok karısık .Bir yanım çalış diyor diğer yanım çocuguna bak diyor.Bİr türlü karar veremedim:50:

aynen bende senin gibiyim
bir yanım çalışma bak diyor bu zamana kadar çalıştımda kenarda 3 kuruş param mı var
erkeklere de yaranılmıyor çocuğundan ayrı kalıyorsun boşuna
bir yanımda çalış kimseye güvenme kendi ayaklarının üstünde dur diyor
ama evde oturan arkadaşlarım benden daha keyifteler valla
oyüzden bende çalışmıcam :19:

Kesinlikle aynı fikirdeyim.Ben Gökçenin muhabbetinden zevk alıyorum ve asla alayvari, aşağılayıcı konuşmadığını da biliyorum.
Eğer alaysa onlar,en çok Azoşa bana takılır Gökçe, biz alınmalıydık önce.
Lütfen yöneticiye mesaj atalım ve bu haksızlık düzelsin arkadaşlar.

Kendim için;
2 adet çorap
Hijyenik ped 7 adet
Fotoğraf makinası

Bebek için;
1 hastane çıkışı seti
10 adet bebek bezi
Emzik
Zıbın 2 adet
taşımak için port bebe
battaniyesi

Azelyacım 1 pijama takımı alcam demişsinde, yeni doğum yapan arkadaşlar bide gecelik şeklinde pijama alıyorlarmış. İlk zaman iyi oluyormuş, alttan kontrol felan olursa diye. Aklında bulunsun canımcım..

Bu arada iş yerinde bir arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı bugün göreve başladı. Kız 18 kilo almış, bir fit olmuş 4 ayda anlatamam. Nasıl oldu dedim. doğumdan sonra diyetisyene gitmiş, emzirenler için bi diyet uygulamış, bide emzirmiş. gitmiş kilolar.. Bende bunun üzerine eti cin yeddim, zaten veriliyo kilolar diye:46::46:

ya bu netteki listelerden di mi...burda bi sürü şey var yaa hepsi mi lazım olucak bunların??topu topu 1 gün kalmıycakmıyız 2-3 geçelik 2-3 sütyen ana kucağı ne biliyim gereksiz değil mi sizce...

bence her türlü durum için gerekli fazla çamaşır ve gecelik bi arkadaşım normal doğum yaptı ve kanaması olmuş neyse ki yedekvardı dedi üzerine kan bulaşmış öyle duramazdm dedi fazladan gerekiyormş birde hasta bezi

Bence de haketmedi, orasında hemfikiriz...Ama bu tepki doğru olur mu? Toptan forumdan ayrılmak?
valla azoş artık ben anlamıyorum hçbişi bunu yapanda yaptıranda belli ama sorunun köküne bakılmadan böyle olmasıda içler acısı bende çok kırgınım amaçları dağıtmak bu topiği komple kapatsınlar tam olsun bari
Kendim için;
2 adet çorap
Hijyenik ped 7 adet
Fotoğraf makinası

Bebek için;
1 hastane çıkışı seti
10 adet bebek bezi
Emzik
Zıbın 2 adet
taşımak için port bebe
battaniyesi

amin cnm amin cümlemize

ben hazırlamadım ama hazırlayacağım bu ay ii değil dediler herşey dediler daha bebeğime hiçbişey almadım milletn şimdiden aldığı hediyeler var ama azelya herşeyi hazırladı diye biliyorm bir de şubat annelerinin bebeklerine aldıkları diye link paylaşmışlardı orada da çok güzel şeyler var

Hazırlamaya başla bence..Yani bana da öyle dediler ama hepsini sona bıraksaydım maddi açıdan inan çok sıkışırdım, çünkü el kadar şeyler o kadar çok para tutuyor ki birikince..
Allah'a inan, yaşayacak günü var ise hayırlısıyla doğacaklar inşallah:nazar:

Tavşan dağa küsmüş mü olur?

Dağ dağa küsmüş, dağın haberi olmamış hesabı olur...

Anladım cnm hakkında hayırlısı olsun bakalım..
Benimde bu cuma son kısmetse..
..

Amin canım inşallah senin de hakkında hayırlısı olsun..Peki cumadan sonra evden girecek misin?

Ben bi 4 ay kadar çalışmayı düşünmüyorum, ama ondan sonra çalışmam lazım, malum ekonomi...Yeni bir iş yeni bir hayat diyorum, hayırlısı bakalım.Çalışmak zorunda olmasam otururum evde orası ayrı :)

anakucağı ve bebek bezi götürmemiştim ben
hastane veriyor zaten bebek bezini
sezeryan olursa 2 gün hastanede kalınıyor
ben 1 hastane çıkışı götüreceğim bebek için
bir tane de yedeğini
tabii benim ikiz olduğu için 2 hastane çıkışı 2 tane de yedek kıyafet olacak

kızlar bana denk geldi uyguna 2 tane gecelik aldım düğmeli tanesi 5 liradan iş yerim tahtakaleye yakın da toptancılardan aldım...denedim rahat emzirebilirm düğmeli falan

Kızlar dün eşimle televizyon izlerken eşime döndüm dedimki. canımcım Allahın izni ile doğum yapıp hastaneden çıkarken, bebeğimiiz sakın soğuk arabaya bindirmeyelim. Sen in arabayı ısıt, sonra gel puseti al ama dikkat et buz felan olmasın. Kayarsın felan dedim. Eşim suratıma tam bir manyakmışım gibi baktı, tamam canım sen nasıl istersen öyle yaparım dedi... Ya ben böyle kaygılı bir tip değildim...

Back
X