- 14 Kasım 2001
- 21.417
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.538
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #37.961
Bu uslubu tasvip ediyorsaniz buyrun evet hos bir tarz diyin hemen banini kaldiracagim !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm geçmişi mi okudunTebrik ediyorum canım seni ya
![]()
Bu arada dediklerine katılıyorum..Beğen butonu olsaydı basmıştım kesin
Gökçe varken geyik iyi ilerliyordu ya, bak gör dut gibi kalırız şimdi..
Nerden nasıl mail atılıyor yöneticiye? Yönetici kim ayrıca? Yahu Gökçe, kendine has bir tarzı olan, sadece kendisiyle dalga geçen (bkz. gülerken sümüğüm dışarı fırladı diyebilen ve bunu "kendimi rezil ediyorum" demeden yapabilen), espri anlayışı bence üst seviyelerde olan bir arkadaşımız. Geçmişi de okudum bir hatası kusuru olduğunu düşünmüyorum. Ama buna rağmen hormonları ile ilgili kendisine laf söylendiğini görüyorum... Çok üzücü.... Çok üzücü....
Bu uslubu tasvip ediyorsaniz buyrun evet hos bir tarz diyin hemen banini kaldiracagim !
Kimseye dalga gecer tarzda yazamassiniz ! Bu yaziyi ilk mesajda dalga gecer tarzdaki uyeyi asagilamasini tasvip ediyorsaniz arkadasinizin banini kaldiracagim. 1 kisi evet bu tarzda sorun yok desin 1 kisi lakin 1 kiside evet uslup hos degil derse konu kapanacak !
Bakalim en yurekliniz kim, madem insanlari zorluyorsunuz buyrun ben rica ediyorum...
Bu mesjalari tasvip eden 1 kisi varsa hemen yazsin fakat sakin cumlesinde AMA kelimesini kullanmasin !
Eğer 1 gece önceden bennebileyim nickli şahıs bizim bahsettiğimiz konuşmaları "saçma, vakit kaybı" olarak adletmeseydi, Gökçe de o kişiye böyle bir cevap vermezdi..
Kimseye dalga gecer tarzda yazamassiniz ! Bu yaziyi ilk mesajda dalga gecer tarzdaki uyeyi asagilamasini tasvip ediyorsaniz arkadasinizin banini kaldiracagim. 1 kisi evet bu tarzda sorun yok desin 1 kisi lakin 1 kiside evet uslup hos degil derse konu kapanacak !
Bakalim en yurekliniz kim, madem insanlari zorluyorsunuz buyrun ben rica ediyorum...
Bu mesjalari tasvip eden 1 kisi varsa hemen yazsin fakat sakin cumlesinde AMA kelimesini kullanmasin !
ŞEKER YÜKLEMESİ
kızlar slm..
blau dünkü rüyam tersine çıkmadı!!!!!.(((((
bugün şeker yüklemem vardı!sınırı geçtim!.((((
cuma 100 gramlık yapılacak!((
şeker öncesi :83
referans ağırlığı:70-105
1.saat sonu 50 gr yükleme
şeker sonrası:145
referans ağırlıığı 145 den küçük yazıyor kağıtta
doktorum 140 son sınır dedi!
yani:cuma tekarar 100 grmlık yapılacak.
bu arada ben kanın koldan alındığını sanıyordum!parmak ucundanmış!:))
bebişe gelince!çok şükür o iyi.herşeyiyle haftasıyla -gününyle uyumlu ..suyum iyi,plesanta iyi,rahim ağzı uzunluğu iyi!
doktorum beni doğumdan sonra anına asistan olarak alacakmış!çok biliyormuşum ben öyle diyo kendileri!
:))))))))
kızlar değerim çok mu yüksek sizce???100 gramlıktada çıkarmı?
gerekce gostermeyin bana ! bir gun once soyle yapti ertesi gun bunu yapti demeyin ! Sorum cok acik bu uslubu aly ettigini yazmis bu uslubu tasvip edip etmediginizi sordum !
Sorum cok acik degil mi ? Evet guzel yazmis demek cok mu zor ?
Peki siz tasvip edenleri de banlayacak mısınız?
kesinlikle banlamayacagim sadece bu baslik artik kotu icerik statusunden cikacak yani dileyen diledigi gibi yazabilecek. Kotu icerik butonu asla calismayacak
Bugünki saçma sapan konular:
Yok hastaneye gelince yapılan ikramlar,yok evde yapılan ikramlar.Yok canım şeker çekti,yok çikolata çekti falan filan ........Tek anlamlı olanlar,alınan bazı şeylerin linkle paylaşılmasıydı ve doğumla ılgılı bır kısım wardı o kadar...Boş yere ewe geldiğimden beri vakit kaybettim ..Bence geçmişi okuyanlar boşa okumayın vakıt kaybı...Zaten kendı arasında geyık yapanlar war hergun aynı ,o zaman msnde bulusun yapın geyıgınızı ..Hem tek cumlelık yazılarla dolduruyorsunuz sayfaları,hem de bırseye ıhtıyacı olup sorana cevap da yok ..Soru da SAYFA DOLUNCA ARADA KAYNIYOR!!hayatım da bugun sorusuna cevap alamamıstı ..Bu böyle olmaz.
Canım gözünaydınMaşallah yavruna..
Şeker konusunda dikkat edersen düşer..
Evet güzel yazmış, eline koluna sağlık.
Tamam super istedigim cevabi aldim... banini kaldirdim, bundan sonra sakin kotu icerik butonuna basmayin ! sartlari beraber koyduk bir uye gelecek size hiciv sanatinin tum inceliklerini ogretecek.... lakin hicvedilirken sakin kotu icerige basmayin veya hakaret etmeyin ....
dedim ya hayir diyen banlanmayacak
bekleyelim gorelim ....