- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #38.061
İyi akşamlar canım iyi bak kendine...
Ben de gidiyorum hoşçakalın![]()
sende iyi bak canım byee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar canım iyi bak kendine...
Ben de gidiyorum hoşçakalın![]()
ben söylediklerimi yaptım en azından.... Söylem ile yapmak arasındaki farkta bu ! Ağzıdan bir kez çıkacak söz çıktıysada yapılacak...
Bu arada kötü içeriğe basarken dikkat edin ! Hayır dışlanırsınız anlamaında yazmadım artık bu başlıkta köüt içeriğin hükmü yok o açıdan dedim....
Şimdi güzel sohbetler dilerim size...
Bu arada Kazen,
Son birşey eklemek istiyorum.
Ben beni şikayet eden o bana çok yakın kişiyi, beni şikayet etti diye dışlamadım, o sebeple muhattaplığımı kesmedim.
Bugün en iyi anlaştığım Azelya,Gökçe,pikepolat yada hepsinin ismini tek tek yazıp da konuyu uzatmayayım bir diğer arkadaşım bana bblau, şu konuda haksızsın, bana şunu ettin seni şikayet edeceğim dese, alınmam. Şikayet etti diye kızmam en azından.
Benim kırıldığım nokta, o kişinin şikayet tuşuna bastığı anlarda benden şeker yüklemesiyle alakalı bilgi koparmaya çalışıyor olmasıydı.Rahatsızlığından hiç de bahsetmiyordu!
Bana "canım benim" diyordu o dakikalarda. Canım canım derken, bir yandan canın çıksın diyormuş meğer.
Benim gelemeyeceğim şey bu. Herkesin bi tarzı var ya.
Arkadan iş çevirmek yerine dürüst olmayı yeğlerim ben, bana da öyle olunsun isterim.
O yüzden yüzüme gülen, arkamdan sövenle işim olmaz.
Şimdi herkese iyi sohbetler.
kızlar kendinize ii bakın yarın tatlı sohbetlerinizle hepinizle görüşmek ümidiyle hepinizi çok seviyorum
özgecim öpüorum seni yine bu haftada izin valla yerinde olmayı çok istiyorum şeker yüklemesini yaptırabilirsin artık haftan uygun yinede doktora sorarsın kızlarına ve kendine ii bak öptüm
canım 24 haftaymış olmuyor maalesef
bayramdan sonraya kaldı artık
öpüyorum bende byee
tam çıkıyorum da şeker yüklemesiyle ilgili ben soru sordum
beni mi diyorsun sen
ama ben bugüne kadar kimse için butona falan basmadım
doktor bebeğin gelişimi normal dedi,çevremdeki insanlar sen nasıl hamilesin deyince ister istermez kafama takıyorum
1-2 sayfa geride canım.Kime yazmış bilmiyorum da "özürlü" sözcüğü beni dağlıyor.
Böyle hakaretvari kullanılışı.
Geçmiş olsun canım sana da...Ben de ön tetkiklerimi oldum ama ilaç başlanmadı bana.
Çok mu yüksekti peki tansiyonun? Kardiyolog mu verdi?
günaydın cümleten kızlar umarım güsel bir gün olur...
Kendini komık sanan sanal ahmaklar toplulugu ...Bence sız kendınıze gülün kac yasında kadınların muhabbetlere de bak sen ..Hiçbirşeyde cevap wermeyıp de tartısınca cevap wermek de ne oluyor..Boş boş konusmanıza dewam edın,benden bahsetmeyın sanal özürlüler...Zaten anlamamıs beyın kapasıtenız yetmemıs konusmayın fazla!!!
Günaydın arkadaşlar