2012 Şubat Anneleri

ben söylediklerimi yaptım en azından.... Söylem ile yapmak arasındaki farkta bu ! Ağzıdan bir kez çıkacak söz çıktıysada yapılacak...

Bu arada kötü içeriğe basarken dikkat edin ! Hayır dışlanırsınız anlamaında yazmadım artık bu başlıkta köüt içeriğin hükmü yok o açıdan dedim....

Şimdi güzel sohbetler dilerim size...

Bu arada Kazen,
Son birşey eklemek istiyorum.
Ben beni şikayet eden o bana çok yakın kişiyi, beni şikayet etti diye dışlamadım, o sebeple muhattaplığımı kesmedim.
Bugün en iyi anlaştığım Azelya,Gökçe,pikepolat yada hepsinin ismini tek tek yazıp da konuyu uzatmayayım bir diğer arkadaşım bana bblau, şu konuda haksızsın, bana şunu ettin seni şikayet edeceğim dese, alınmam. Şikayet etti diye kızmam en azından.
Benim kırıldığım nokta, o kişinin şikayet tuşuna bastığı anlarda benden şeker yüklemesiyle alakalı bilgi koparmaya çalışıyor olmasıydı.Rahatsızlığından hiç de bahsetmiyordu!
Bana "canım benim" diyordu o dakikalarda. Canım canım derken, bir yandan canın çıksın diyormuş meğer.
Benim gelemeyeceğim şey bu. Herkesin bi tarzı var ya.
Arkadan iş çevirmek yerine dürüst olmayı yeğlerim ben, bana da öyle olunsun isterim.
O yüzden yüzüme gülen, arkamdan sövenle işim olmaz.

Şimdi herkese iyi sohbetler.

Son düzenleme:
kızlar kendinize ii bakın yarın tatlı sohbetlerinizle hepinizle görüşmek ümidiyle hepinizi çok seviyorum :54:
özgecim öpüorum seni yine bu haftada izin valla yerinde olmayı çok istiyorum şeker yüklemesini yaptırabilirsin artık haftan uygun yinede doktora sorarsın kızlarına ve kendine ii bak öptüm

Bu arada Kazen,
Son birşey eklemek istiyorum.
Ben beni şikayet eden o bana çok yakın kişiyi, beni şikayet etti diye dışlamadım, o sebeple muhattaplığımı kesmedim.
Bugün en iyi anlaştığım Azelya,Gökçe,pikepolat yada hepsinin ismini tek tek yazıp da konuyu uzatmayayım bir diğer arkadaşım bana bblau, şu konuda haksızsın, bana şunu ettin seni şikayet edeceğim dese, alınmam. Şikayet etti diye kızmam en azından.
Benim kırıldığım nokta, o kişinin şikayet tuşuna bastığı anlarda benden şeker yüklemesiyle alakalı bilgi koparmaya çalışıyor olmasıydı.Rahatsızlığından hiç de bahsetmiyordu!
Bana "canım benim" diyordu o dakikalarda. Canım canım derken, bir yandan canın çıksın diyormuş meğer.
Benim gelemeyeceğim şey bu. Herkesin bi tarzı var ya.
Arkadan iş çevirmek yerine dürüst olmayı yeğlerim ben, bana da öyle olunsun isterim.
O yüzden yüzüme gülen, arkamdan sövenle işim olmaz.

Şimdi herkese iyi sohbetler.

tam çıkıyorum da şeker yüklemesiyle ilgili ben soru sordum
beni mi diyorsun sen
ama ben bugüne kadar kimse için butona falan basmadım

kızlar kendinize ii bakın yarın tatlı sohbetlerinizle hepinizle görüşmek ümidiyle hepinizi çok seviyorum :54:
özgecim öpüorum seni yine bu haftada izin valla yerinde olmayı çok istiyorum şeker yüklemesini yaptırabilirsin artık haftan uygun yinede doktora sorarsın kızlarına ve kendine ii bak öptüm

canım 24 haftaymış olmuyor maalesef
bayramdan sonraya kaldı artık
öpüyorum bende byee

merhabalr canlar....
ben geçmişi okuyana kadar sizler bay bay diyorsunuz.
ben fazla giremiyorum,aslında her gün uğruyorum ama yazamıyorum.Dün de bahsi geçen olay sırasında burdaydım.
Ne olur boş şeylere takılmayalım.ben bişeyler yazamasamda arkadaşlarımızın muhabbetini severek takip ediyorum.Bazen gerçekten bi fikrim olmuyo yazmıyorum, yada doğru söyliyim bazı şeyler saçmada geliyor.ama herşey ciddi olamaz ki.saçmalıyosunuz demek çok ayıp,nasıl diyim hep takip ettiğim arkadaşıma.
Azelyaya ecrine çok gülüyorum,gökçenin de tarzı da bana kötü gelmedi hiç.
güzel paylaşımlara devam edelim kızlar.
hepinizi öpüyorum..

tam çıkıyorum da şeker yüklemesiyle ilgili ben soru sordum
beni mi diyorsun sen
ama ben bugüne kadar kimse için butona falan basmadım

Eyvahhhhh iyice karıştı devreler :)
Senle konuşmuyo muyum tatlım ben, konuşuyoruz ya :)
Bugün sorulmadı şeker sorusu, şikayet edilip banlandığım günden bahsediyorum :)

ayyyy 3_5 sayfa gecmişş okuyayımm dedimm demez olaydım.. içim sisti iyiki bugün yokmusum:19::19: sahsım adına bennebileyim i gördükce her sorusuna cevap vermeye calısmıss biri olarakk sasırıyorumm gelinen noktaya.. bu ne alınganlık bu konu bu noktaya nasıl gelebilir yine?? aynı anda 20 kişiye cevap verilemeyebilir. bende arada giriyorum bişi yazıyorum bi kişi cevap veriyorr bazen görünmüyor bile.. bazende tam tersii aksama kadarr yazısıyorum.. her gün aynı olmak zorunda degill kimse alınmamalı uzatmamalı. hele ki bunun içinn hakaret etmek ne demek.. koca koca insanlarız sasılacak sey dogrusu..

tat tuz kalmadı topikte:19::19::19:

doktor bebeğin gelişimi normal dedi,çevremdeki insanlar sen nasıl hamilesin deyince ister istermez kafama takıyorum

canım merhaba uzun zamandır görüşemedik biz seninle konuştuğumuzda sanırım hamile değildin inan çok sevindim birde şu bu ne dedi diye kafana takma önemli olan hamile olman hayırlısı ile kucağına alman görüşmek üzere

1-2 sayfa geride canım.Kime yazmış bilmiyorum da "özürlü" sözcüğü beni dağlıyor.
Böyle hakaretvari kullanılışı.

Geçmiş olsun canım sana da...Ben de ön tetkiklerimi oldum ama ilaç başlanmadı bana.
Çok mu yüksekti peki tansiyonun? Kardiyolog mu verdi?

benim tansşyon 14-10 çıkmışdı doktor günde üç tane versi.sonra bir gün 17 lere çıktı.dozunu iki katına çıkar dedi.şimdi tansiyonum13-8 13-9 12-8 falan o civarlarda.Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inş.

Gunaydın.
Hayırdır kızlar neler oldu?
Dunun kotu gectıgını vurgulamıssınız her bırınız.
Neyı kacırdım ben?

Bende ıkı gundur esıme dargınım.
Dun aksam affetmıstım ama bu sabah yıne darıldım.
Beyefendı sabah uyanıp, benımle cıkmıyor evden.
Horul horul uyumaya devam edıyor :47:
Neyse, gıdıp kahvaltı yaapyım bende.
Sonra ıslerden fırsat bulursam gelırım.

Kendini komık sanan sanal ahmaklar toplulugu ...Bence sız kendınıze gülün kac yasında kadınların muhabbetlere de bak sen ..Hiçbirşeyde cevap wermeyıp de tartısınca cevap wermek de ne oluyor..Boş boş konusmanıza dewam edın,benden bahsetmeyın sanal özürlüler...Zaten anlamamıs beyın kapasıtenız yetmemıs konusmayın fazla!!!

Soylenecek cok soz var.
Icıme atamayacagım.
Keske hıc yanıt verıp, kâle almasaymısım senı.

Back
X