2012 Şubat Anneleri

Pikepolatcım selam...
Kıbrısta fırtına varmış, hava soğumuş...aman dikkat :68:

saol tatlım.. firtina var dedikleri azcuk esti serpistirdi sabah erkenden.. soguk dedikleri de yani T-shirt un üstüne bi hırka al, yada omzuna kazak as cinsten.. en azından bizim burada öyle gözüküyor ehehee...:1:

valla simdi bana delimisin diceksiniz belki ama öyle özledim ki yagmuru, camuru, gri havayı, sogugu... yaa Kıs da cok güzel bir mevsimmmmmmmmm

Valla faydasını inşallah 17sinde toktura gittiğimde görcem laylam :1:
İNŞALLAH canım diyette zor iş hamilelikte
Kızlar ayrı oda yapanlar/yapacaklar; ne zaman bebegin odasını ayırmayı düsünüyorsunuz? (insallah) dogduktan sonra mi belli olur acaba, bebegin durumunua göre?:26:

ben aralık gibi yapacağım fazla odam yok oturma odasını iptal etmek zorundayım onun için doguma yakın yapmayı planlıyorum

Kızlar ayrı oda yapanlar/yapacaklar; ne zaman bebegin odasını ayırmayı düsünüyorsunuz? (insallah) dogduktan sonra mi belli olur acaba, bebegin durumunua göre?:26:

Ben doğumdan itibaren ayırmayı düşünüyorum..Odalarımız dipdibe olduğundan kolayca duyar kalkarım.

sana çok güzel bir yazı gönderdim okurmusun?

Okudum ve bayıldım :69:

Canım ben bebeğimin oda takımını aldım, bide beşik aldım. En az 6 ay yanımda olur. Sonra yatağına yatırırım. Biz bebeişin odasına birde tek kişik yatak koyacağız. Ben yada eşim bebişin durumuna göre yanında yatarız diye düşündük.
Ama bebeğim yanımızdan ayrılmak istemezsede çok ısrarla ayırmam. Bi park yatak alıp yanıma koyarım. Bebişimn odası yatak odamın yanı nerdeyse aynı oda gibi. Bakalım zaman ne gösterecek..

ayyy pardon ya ne zaman oda yapacaksınız diye anladım ben dogumdan itibaren odasında yatırmayı düşünüyorum oğlumada öyle yapmıştık sonrası çok rahat oluyor odalarımız yan yana olacak zaten

ben aralık gibi yapacağım fazla odam yok oturma odasını iptal etmek zorundayım onun için doguma yakın yapmayı planlıyorum

anladım canım, peki ilk basta bebegi orada mı tutacaksın? yoksa birsüre sonra mı?

Ben doğumdan itibaren ayırmayı düşünüyorum..Odalarımız dipdibe olduğundan kolayca duyar kalkarım.
hmm.. senin oda yakındı di mi tatlım? ondan daha rahat olur gibi??

ya bende simdilik karyolayı bizim odamıza koydum ve ilk 4-5 ay öyle tutmayı düsünüyorum.. ama benim odalarım cok büyük hatta biraz daha kücük olsaymıs diyorum hep... iste o 4 ay icinde de odasını hazırlarım diyodum (insallah) cünkü calisma odasını bozup minige oda yapmayı düsünüyoruz (ins.)

ayyyy güzel günlerde kullansın. Bende aldımda caplommbadan. Daha eve getirip kurdurmadım. İnşallah bayramadan sonra..Panna - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası ben bu takımı aldım. Güzel bir perde ve halıda bakıcam. Odanın duvalarında mavi renkte bakalım artık..

Sağol canım siz de güzel günlerde kullanın maşallah çok güzel bir model :nazar: Yerleştirmesi çok zevkli oluyor ya :69:

ben bizi odamıza küçük bir sepet almayı düşünüyorum ilk 5-6 ay yanımda yatması daha iyi diye düşündüm hem benim için hem bebek için daha sonra odası zaten yan yana beşiğinde yatıracağım. ama ben daha bebeğe iki çoraptan başka hiiiiiiiççççççç bişi almadım :52:

ayyyy güzel günlerde kullansın. Bende aldımda caplommbadan. Daha eve getirip kurdurmadım. İnşallah bayramadan sonra..Panna - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası ben bu takımı aldım. Güzel bir perde ve halıda bakıcam. Odanın duvalarında mavi renkte bakalım artık..

güle güle kullan canım renkleri süper kombine edebilirsin alternatifin çok...
confettiden halı bakabilirsin süngerbobun mavi yeşil halısı var çok beğenmiştim ben onu perde olarakta stor yada normal düşünüyosan taçtan bakabilirsin çok güsel bebek odası perdeleri var

Sağol canım siz de güzel günlerde kullanın maşallah çok güzel bir model :nazar: Yerleştirmesi çok zevkli oluyor ya :69:

Ayyy bende onu hayal ediyorum. Yerleştirme olayı çok zevlidir. Bişey sorayım sana. Benin kendi yatak odamda dolop içlerine örtü diktirmiştik. Bebişin takımının ölçülerini alıp güzel bir kumaştan içlerine örtü diktirsemmi diye düşünüyorum. Sen böyle bişey yatınmı. Yada böyle örtü diktiren arkadaşlar varmı..

anladım canım, peki ilk basta bebegi orada mı tutacaksın? yoksa birsüre sonra mı?

hmm.. senin oda yakındı di mi tatlım? ondan daha rahat olur gibi??

ya bende simdilik karyolayı bizim odamıza koydum ve ilk 4-5 ay öyle tutmayı düsünüyorum.. ama benim odalarım cok büyük hatta biraz daha kücük olsaymıs diyorum hep... iste o 4 ay icinde de odasını hazırlarım diyodum (insallah) cünkü calisma odasını bozup minige oda yapmayı düsünüyoruz (ins.)

Güzel düşünmüşsün canım, bizim odaya en ufak beşik bile sığmaz (yatak odama). Benim odalar yakın, telsize de gerek duymadım ondan.

güle güle kullan canım renkleri süper kombine edebilirsin alternatifin çok...
confettiden halı bakabilirsin süngerbobun mavi yeşil halısı var çok beğenmiştim ben onu perde olarakta stor yada normal düşünüyosan taçtan bakabilirsin çok güsel bebek odası perdeleri var

Sağol canım. Bende halıyı böyle desenli istiyorum, mobilya sade olduğu için. Dediğin yere bakayım. Perdede stor üzerine tül düşünüyorum. Küçük bir cam tülü rustiğe yaptırayım diye düşünüyorum. Bugün bakıcam perde..
Sen ne yaptın.. Bi model beğenmiştin aldınmı?

Ayyy bende onu hayal ediyorum. Yerleştirme olayı çok zevlidir. Bişey sorayım sana. Benin kendi yatak odamda dolop içlerine örtü diktirmiştik. Bebişin takımının ölçülerini alıp güzel bir kumaştan içlerine örtü diktirsemmi diye düşünüyorum. Sen böyle bişey yatınmı. Yada böyle örtü diktiren arkadaşlar varmı..

İvit annem dikti dolap içine örtüsünü, alt değiştirme masasının raflarına da dikti :D
Bak böyle;

$307658_10150337261613048_766813047_8168696_1753586097_n.webp$294367_10150337259613048_766813047_8168682_1118464186_n.webp

Fikir olsun size..Zaten izne ayrılayım detaylı çekip paylaşıcam inşallah.

ben bizi odamıza küçük bir sepet almayı düşünüyorum ilk 5-6 ay yanımda yatması daha iyi diye düşündüm hem benim için hem bebek için daha sonra odası zaten yan yana beşiğinde yatıracağım. ama ben daha bebeğe iki çoraptan başka hiiiiiiiççççççç bişi almadım :52:
hepsini toptanmı alacaksın zor olmazmı az az alırsan eksikleri daha netleşiyor

benimde mutfak dolaplarımın yatak odası dolaplarımda var onada diktiririm kapitoneden benimkiler

İvit annem dikti dolap içine örtüsünü, alt değiştirme masasının raflarına da dikti :D
Bak böyle;

Eki Görüntüle 283913 Eki Görüntüle 283914

Fikir olsun size..Zaten izne ayrılayım detaylı çekip paylaşıcam inşallah.

ayyy ben onun ayakkabılarının sırasını seveyim... Çok güzel olmuş, tertipli.. Bende yerleştireyim hepsini detaylı dataylı ekleyeceğim.. Birbirimize fikir vermiş oluruz..

Back
X