2012 Şubat Anneleri

bebeğin odasını da aldık Modesa'dan
ama sitesi olmadığı için resmini bulamadım
2 Aralık'ta teslim kısmetse
tamamen beyaz
orijinal kulpları takmıcaklar ama yine biz alıcaz onları da
kulpları Şirinler karakteri olcak
uyku seti de krem rengi
üstünde küçük bir ayıcağı melek uçurup getiriyor
3 kapılı dolap+büyüyen yatak+yatağı+uyku seti+ekstra kulplar
2.150 tl. 8'e böldüler
gelince inşallah resmini de eklerim
bi de taç'tan şirinler nevresim takımından da alcam

güle güle kullansız kuzucuğun inşallah canım.hepside çok güzeldir eminim.

Canım takip etmediğin belli, dün burda huzuru bozan 1 kişi vardı, o kişiyi de herkes kınadı, şu an konuşulanlar da hala eski mevzular..Uzatmaya gerek yok artık sanırım.
Misal sen bana diyelim ki hiçbir sorunumda birşey yazmıyorsun, bir geçmiş olsun demiyorsun, sonra gelip yatak hakkında bir soru soruyorsun..Karşılığında 10 kişiden cevap bekliyorsun, sana cevap verilmeyince "yok gruplaşma var, yok efendim saçma bebek şekerleri hakkında konuşuyorsunuz, özürlüler" gibi lafalar işitsen anlayışla mı karşılarsın karşıdaki hamile diye?

Herneyse daha yazmıcam ne bu konu ne geçmiş konular hakkında...
Değer verene değer verir cevap veririm, ama bana bugüne kadar 1 cevap bile yazmamış kişiler de benden cevap beklemesin bu kadar basit..

_HaYaTiM_ güle güle kullanın inşallah aldıklarınızı, sen de geç başladın ama baya hızlısın :))

neyse canım yaa fazla gerilmemk en iyisi galiba bizim için..isteyen istdiğini burda söylüyor istediğinin üyeliğini iptal ediyor istediğininkinide geri veriyor o kabahat olmuyorda sen ben o savunuyor diye gğnah keçisi seçiliyoruz.dün akşam inanki kasıldım sancı girdi kasıklarıma bunu bize yapmaya hakkı yok kimsenin..sende sıkma canını

neyse canım yaa fazla gerilmemk en iyisi galiba bizim için..isteyen istdiğini burda söylüyor istediğinin üyeliğini iptal ediyor istediğininkinide geri veriyor o kabahat olmuyorda sen ben o savunuyor diye gğnah keçisi seçiliyoruz.dün akşam inanki kasıldım sancı girdi kasıklarıma bunu bize yapmaya hakkı yok kimsenin..sende sıkma canını

Aman sancı felan diyim deme, öyle birşey hissettiğinde okumayı felan bırak bebişlerden önemli değil hiçbirşey..

Canım takip etmediğin belli, dün burda huzuru bozan 1 kişi vardı, o kişiyi de herkes kınadı, şu an konuşulanlar da hala eski mevzular..Uzatmaya gerek yok artık sanırım.
Misal sen bana diyelim ki hiçbir sorunumda birşey yazmıyorsun, bir geçmiş olsun demiyorsun, sonra gelip yatak hakkında bir soru soruyorsun..Karşılığında 10 kişiden cevap bekliyorsun, sana cevap verilmeyince "yok gruplaşma var, yok efendim saçma bebek şekerleri hakkında konuşuyorsunuz, özürlüler" gibi lafalar işitsen anlayışla mı karşılarsın karşıdaki hamile diye?

Herneyse daha yazmıcam ne bu konu ne geçmiş konular hakkında...
Değer verene değer verir cevap veririm, ama bana bugüne kadar 1 cevap bile yazmamış kişiler de benden cevap beklemesin bu kadar basit..

_HaYaTiM_ güle güle kullanın inşallah aldıklarınızı, sen de geç başladın ama baya hızlısın :))

canım benim dedim yaa konuyu bilmiyorum o yüzden kişiler üstüne yorum yapmadım, sadece konunu kapanması için fikrimi yazdım..
burda artık konunun dışına taştık gibi geliyor, tabiki herkesin daha yakın olduğu birileri olabilir bu çok normal...ama çocuk gibi gruplaşma var falan, bunlar için çok büyüğüz artık...ama burası şubat annesi grubuyken , bizim doğru düzgün bir tablomuz bile yok baksanıza:)
bu işi bana anlatacak biri varsa , ben tabloyu düzenlemek istiyorum ama naısl yapacağımı bilmiyorum?

canım benim dedim yaa konuyu bilmiyorum o yüzden kişiler üstüne yorum yapmadım, sadece konunu kapanması için fikrimi yazdım..
burda artık konunun dışına taştık gibi geliyor, tabiki herkesin daha yakın olduğu birileri olabilir bu çok normal...ama çocuk gibi gruplaşma var falan, bunlar için çok büyüğüz artık...ama burası şubat annesi grubuyken , bizim doğru düzgün bir tablomuz bile yok baksanıza:)
bu işi bana anlatacak biri varsa , ben tabloyu düzenlemek istiyorum ama naısl yapacağımı bilmiyorum?

Tablo düzeltildi canım ya, gurbetguzeli yaptı yeniden..Eğer düzeltmek istediğin bir bilgi varsa ona özel msjla haber veriyorsun.

teşekkür ederim canım evet şu an saldırı pozisyonundayım

:nazar: hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kulllanın :nazar:

güle güle kullansız kuzucuğun inşallah canım.hepside çok güzeldir eminim.

teşekkür ederim kızlar Amin inşallah

kızlar ya bu arada hiç olmazdı bugün ben de hem belimde hem sağ kasığımda regl olcakmışım gibi sancı var bişi olmaz dimi korkmaya başladım
dünden beri gerdiniz gerdiniz gittiniz yeter artık ama lütfen kimse gelip ünlemli ünlemli cümleler kurmasın
nedir bu ya

sevgili _hayatim_ ve gunisigimmm

ben oğluma bi kundak aldım 37 tl ye, aynısı bikaç sitede gördüm 22 ye de var 25 e de var yazık günah yani

mesela bu 5 li setler varya çantalı alt değiştirmeli falan ondan beğendim bi tane 90 tl dendi, internette 65 e kadar buldum yani

o yüzden bence hemen almayın orda büyüsüne kapılıp

internetten eminim daha ucuza bulursunuz
markayı modeli aratınca çıkıyo zaten sitelerde bissürü

bu arada çok üzüldüm nooluyo anlamadım
adengokce yok bblau yok
gelmeyecekler mi artık
alt tarafı günlerimizi geçirmek için sohbet edip bilgileniyoruz
yeri geliyo eğleniyoruz
ne gerek var yani küfür falan yok sonuçta
niye gitmiş insanlar
çok çok üzüldüm..

gidiyorum geliyorum biri banlanmıs:26: bu sefer de bblau banlanmıs..:31: bi günü kazasızz atlatamadık.. hakkımızda hayırlısı

Aman sancı felan diyim deme, öyle birşey hissettiğinde okumayı felan bırak bebişlerden önemli değil hiçbirşey..

yok sancı değilde kasılma oldu azcık hissettim hemen çıktım zaten canım dünde dedim ya fena oldum diye..bugün iyiyim şükür..evet hepimizin bebeğinden önemli bişey yok canımcım burda çok sağolasın ilgin için:16::16::16::16::16::16::16::16:

Rabbim ne büyüksün.....

Kızlar az önce merdivenlerde tökezledim..
Uçtum aşağıya resmen..
Ama nasıl oldu anlamadım..
Ayaklarımın üzerine düştüm...

Sizler nasılsınız?

bebeğin odasını da aldık Modesa'dan
ama sitesi olmadığı için resmini bulamadım
2 Aralık'ta teslim kısmetse
tamamen beyaz
orijinal kulpları takmıcaklar ama yine biz alıcaz onları da
kulpları Şirinler karakteri olcak
uyku seti de krem rengi
üstünde küçük bir ayıcağı melek uçurup getiriyor
3 kapılı dolap+büyüyen yatak+yatağı+uyku seti+ekstra kulplar
2.150 tl. 8'e böldüler
gelince inşallah resmini de eklerim
bi de taç'tan şirinler nevresim takımından da alcam

Güle güle kulansın bebişin. Benimde aldığım oda gelemdi, gelince resimlerini paylaşırım

sevgili _hayatim_ ve gunisigimmm

ben oğluma bi kundak aldım 37 tl ye, aynısı bikaç sitede gördüm 22 ye de var 25 e de var yazık günah yani

mesela bu 5 li setler varya çantalı alt değiştirmeli falan ondan beğendim bi tane 90 tl dendi, internette 65 e kadar buldum yani

o yüzden bence hemen almayın orda büyüsüne kapılıp

internetten eminim daha ucuza bulursunuz
markayı modeli aratınca çıkıyo zaten sitelerde bissürü

bu arada çok üzüldüm nooluyo anlamadım
adengokce yok bblau yok
gelmeyecekler mi artık
alt tarafı günlerimizi geçirmek için sohbet edip bilgileniyoruz
yeri geliyo eğleniyoruz
ne gerek var yani küfür falan yok sonuçta
niye gitmiş insanlar
çok çok üzüldüm..

canım uyarın için teşekkür ederim
dikkate alıcam söylediklerini

benim gerçekten canım sıkıldı
buraya hamilelik günlerimizi güzel geçirmek bilgi paylaşımında bulunmak için geliyoruz ama
şimdi de bblau yok, gökçe yok
ben biraz dolaşayım
bebeğime bişeyler bakayım internetten
yoksa burası bize faydadan çok zarar verecek

Rabbim ne büyüksün.....

Kızlar az önce merdivenlerde tökezledim..
Uçtum aşağıya resmen..
Ama nasıl oldu anlamadım..
Ayaklarımın üzerine düştüm...

Sizler nasılsınız?

Ayyy geçmiş olsun canım yaa.. Allahım korumuş.. İyisin demi..
Bende geçen seni sormuştun göremiyorum diye..

hayatımmm güle gülee kullan aldıklarınıı cnmm :54::54::54::54::nazar::emir_bebek:

cok calıstımmmmm bugünn.. ütümü yaptımm hurclarımı kaldırdım düzenledim, dolaba düzen cektimm, simdi 2 parca bulasıgımı kaldırıpp hafiff ortalıgı toplucamm. ordann yürüyüsee (cok ise yarıyoo kociş toparlandıgımı söledi ) bide kramp girmese cok hos olcakk... neyse pazara gidicemm (benim kadar pazar seven biri olamaz sebzeler arasında kendimi kaybediyorum:1:), ordan da markete gidicemm. bayramm tam bizim ay sonuna denk geldi normalde 7 sinde toplu alısveriş uapıyodum fekatt önden biraz yapayım artıkın kociş evde olcak malum:31::31::31::31: dombukk kızımmda hiç durmadı bugün masalahh yürüyünce sallansın uyusun odaa:9::9::9::9::9: öptüm hepiniziii:3::3::3::3::3::3:

kızlar merhaba,şeker yüklemesini yaptırdım bugün..
dediğiniz gibi çok basit bir olaymış:)
sınır 120 imiş,benim 129 çıkmış...
doktor kontrolünde getir demişti sonucu..yani haftaya perşembe..
araya tatil girdiği için erken yaptırmak zorunda kaldım...
ne yapsam ki?

hayatımmm güle gülee kullan aldıklarınıı cnmm :54::54::54::54::nazar::emir_bebek:

cok calıstımmmmm bugünn.. ütümü yaptımm hurclarımı kaldırdım düzenledim, dolaba düzen cektimm, simdi 2 parca bulasıgımı kaldırıpp hafiff ortalıgı toplucamm. ordann yürüyüsee (cok ise yarıyoo kociş toparlandıgımı söledi ) bide kramp girmese cok hos olcakk... neyse pazara gidicemm (benim kadar pazar seven biri olamaz sebzeler arasında kendimi kaybediyorum:1:), ordan da markete gidicemm. bayramm tam bizim ay sonuna denk geldi normalde 7 sinde toplu alısveriş uapıyodum fekatt önden biraz yapayım artıkın kociş evde olcak malum:31::31::31::31: dombukk kızımmda hiç durmadı bugün masalahh yürüyünce sallansın uyusun odaa:9::9::9::9::9: öptüm hepiniziii:3::3::3::3::3::3:

maşallah diyorum sana:nazar:
ben şu yaptıklarının birini bile zor yapıyorum:(
ne güzel bir hamilelik....

Back
X