Ama ben o sekerlerı hastaneye gelenlere vermek ıstıyordum, oyle olmaz mı?
Mevlutte de sadece dedıklerınden dagıtayım ?
sende durum farklı tabı hastaneye gelenler cok olursa oyle yapmak daha mantıklı ama bence ona gore fazla alıp mevluttede dıger ınsanlara dagıtılabılınır, cunku bır cok ınsan mevlute gelebılır, ben ıkı ayrı sey hazırladım bırı hastanede suslu kutu ıcınde cikolata ve badem verıcem bıraz fazla aldım eve gozunaydına gelenlerede aynı sey dagıtıcam, mevlut ıcınde ayrı lavanta koyup dagıtıcam br urun sectım. bızde her ıkı durumdada geenler olucaktır cunku bırde ılk bebek olunca dayanamıyorsun :)
ama aşırı kalabalık oluyor oraya gittiğinde de bulamayabiliyorsun ürünleri
hemde pek ilgilenemiyorlar
biz aynı mağazada 2 saat kaldık resmen
oyüzden netten sipariş vermek daha mantıklı bence
[
aynen cok kalabalık oluyor ben once urun sectım bakındım rahat rahat sonrada yardım ıstedım ısımı halletmıstım, ama gorerek her zaman tercıh sebebım ınternette fazla cesıt koymuyolar orda daha guzellerı var , ben ordan yegenım ıcın alısverıs yapmıstım kızım ıcın ınternetten baska yerden alısverıs yaptım 2 yerden 2 yerde depo oldugu ıın gıdıp gorme sansın yok o yuzden netten sectım,
ilkim toys dıye bi yer ve birmax diye bir yer ordada uygun guzel seyler var secmemıs olanlara bır fıkır olabılır belkı bu erler bırde toptancı oldugundan daha uyguna gelıyor