- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #42.841
bnm daha cooook var taaaaaaa aralık 28de![]()
30 a merdiven dayamışın ne güzel...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnm daha cooook var taaaaaaa aralık 28de![]()
hıhı evet kontrol
oyelken ınsallah sonuclar temız cıkar sen uzme kendını hıc yoktan bende kontrole gıderken hıc yoktan stres oluyorum ama gıdıp bebegımı gorunce herseyı unutuyorum eve donerken agzı kulaklarında gelıyorum..sen de bebeklerınde ınsallah hep ıyı olursunuz
merhablaar umarım herkes iyidir,
bende iyiyim çok şükür. Bblauyu görmüyorum uzun zamandır.
kızlar siz bebek eşyalarını yıkadınız mı ya? 3 gündür yıkayacağım öyle duruyor. Deterjan da almadım organik klar alacağım. ETiketleri
kesmem gerekiyor değil mi? birde benim suratım değişti ya normal mi bilmiyorum :) çok farklı geliyorum kendime.
kendinize iyi bakın görüşmek üzere
kızlar sohbet o kadar guzelkı bı turlu bırakıp da gıdemıyorum)hem bıseyler yapıp yıcem hemde ev temızlıcem ama kalkamıyorum
kız çok yoğunum çok konuşmayın yetişemiyorum![]()
teşekkürler iyiyiz
bblau kk da yok artık onlar başka yerdeler
etiketlerini kesmen gerekiyor
kızlar siz bebek eşyalarını yıkadınız mı ya? 3 gündür yıkayacağım öyle duruyor. Deterjan da almadım organik klar alacağım. ETiketleri
kesmem gerekiyor değil mi? birde benim suratım değişti ya normal mi bilmiyorum :) çok farklı geliyorum kendime.
30 a merdiven dayamışın ne güzel.....benim kn testim bir buçuk ay sonra..idrar şu dönem yaptır dedi...en gıcık olduğumda idrar..elinde bardak..ıyyyyy
![]()
nıhlee şimdi ben aralığın 24 25 gibi doğum raporumu alıp iş yerime vereceğim kopyasını tabi vermem gerek dimi....verdikten sonra onlar benim ssk mı ödemicekmi? ben ödeniyor diye biliyorum..çünkü daha önce bi çalışanımız ameliyat olmuş rapor almıştı 15 günlük ama o raporluyken ssksını ödemişlerdi hala çalışan gözüktüğü için...işten çıkışını rapordan sonra verdiler ssksını kestiler..benimde aynı şekilde rapor bitimi işten kesin çıkışımı vercekler....bende primim 600 günü doldurduğu için o zaman işsizlik maaşıda alırım diye düşündüm..ama sen ödenmiyo dedin..ödenmesse primimde eksik kalır alamam..şaşırdım kaldım şimdi....
boşver kız bu saatten sonra temizlik mi olur
yarın yaparsın hem bende yokum yarın :)))
yıne de evı supureyım ya dunde supuremedım rahatsızdım hem oglum tekme atıp duruyo bebegım acıktı durmuyo artık
kız çok yoğunum çok konuşmayın yetişemiyorum![]()
ay valla o konuda sansılıyım kan tahlılıde ıdrarı da evde esım alıp goturuyor hastaneye30 a merdiven dayamışın ne güzel.....benim kn testim bir buçuk ay sonra..idrar şu dönem yaptır dedi...en gıcık olduğumda idrar..elinde bardak..ıyyyyy
![]()
ıyı bı dınlenırsın cnm evde net var demı?bende herhalde 27 aralıkta işi bırakacağım
nıhlee şimdi ben aralığın 24 25 gibi doğum raporumu alıp iş yerime vereceğim kopyasını tabi vermem gerek dimi....verdikten sonra onlar benim ssk mı ödemicekmi? ben ödeniyor diye biliyorum..çünkü daha önce bi çalışanımız ameliyat olmuş rapor almıştı 15 günlük ama o raporluyken ssksını ödemişlerdi hala çalışan gözüktüğü için...işten çıkışını rapordan sonra verdiler ssksını kestiler..benimde aynı şekilde rapor bitimi işten kesin çıkışımı vercekler....bende primim 600 günü doldurduğu için o zaman işsizlik maaşıda alırım diye düşündüm..ama sen ödenmiyo dedin..ödenmesse primimde eksik kalır alamam..şaşırdım kaldım şimdi....
hımm ondan demek göremedim, teşekkür ederim cevap için. Bebekler kocaman olmuşlar maşallahhh :))) kendinize iyi bakın ben ara sıra girip okuyorum yazdıklarınızı. görüşmek üzere.
bblau azelya55 leader tarih oldu cnm....kkdan üyelikleri silinmiş..bigün girmedim bi baktım yok olmuşlar...keşke başka rumuzda girseler yaaa ne fark ederki...sonuçta tanıyoruz zaten ama yoklar sanırım....yüzün belki şişmeye başlamıştır tuzlu yemene dikkat et...ben dalin otomatik makineler için olanını aldım....çok güzel kokuyo ve yumuşacık yapıyo giysileri toz sabun oda ama makineler için olanı..elde yıkamayı alıpta makineye koyma sakın tıkanır deterjan borusu zamanla...tavsiye ederim...yumuşatıcıya gerek kalmıyo zaten hemde zararlı bebek için...etiketleri kes....ben yıkadım hazır herşeyim..sadece büyük giysilerini yıkmadım daha onları giymesine çookkk varrr bi doğsunda...
boşver kız bu saatten sonra temizlik mi olur
yarın yaparsın hem bende yokum yarın :)))
sen bilirsin o halde canım
aklıma ne geldi şimdi 10 aralıkta dr randevum var
ve tek korkum tartıya çıkmak
allahım keşke tartmasa beni
eşimde yanımda oluyoya çok bozuluyorum ya![]()
![]()
allah yardımcın olsun cnm.....kolay gelsin..şu halinizle çalışmanız gerçekten çok zordur yaa.....bazen beni erken çıkardıklarına seviniyorum ...özellikle uykum varkennn
![]()
allah yardımcın olsun cnm.....kolay gelsin..şu halinizle çalışmanız gerçekten çok zordur yaa.....bazen beni erken çıkardıklarına seviniyorum ...özellikle uykum varkennn
![]()
aklıma ne geldi şimdi 10 aralıkta dr randevum var
ve tek korkum tartıya çıkmak
allahım keşke tartmasa beni
eşimde yanımda oluyoya çok bozuluyorum ya![]()
![]()