2012 Şubat Anneleri

oyelken ınsallah sonuclar temız cıkar sen uzme kendını hıc yoktan bende kontrole gıderken hıc yoktan stres oluyorum ama gıdıp bebegımı gorunce herseyı unutuyorum eve donerken agzı kulaklarında gelıyorum..sen de bebeklerınde ınsallah hep ıyı olursunuz

canımmm çok sağol inşallah hepimiz

merhablaar umarım herkes iyidir,

bende iyiyim çok şükür. Bblauyu görmüyorum uzun zamandır.

kızlar siz bebek eşyalarını yıkadınız mı ya? 3 gündür yıkayacağım öyle duruyor. Deterjan da almadım organik klar alacağım. ETiketleri
kesmem gerekiyor değil mi? birde benim suratım değişti ya normal mi bilmiyorum :) çok farklı geliyorum kendime.

kendinize iyi bakın görüşmek üzere

nıhlee şimdi ben aralığın 24 25 gibi doğum raporumu alıp iş yerime vereceğim kopyasını tabi vermem gerek dimi....verdikten sonra onlar benim ssk mı ödemicekmi? ben ödeniyor diye biliyorum..çünkü daha önce bi çalışanımız ameliyat olmuş rapor almıştı 15 günlük ama o raporluyken ssksını ödemişlerdi hala çalışan gözüktüğü için...işten çıkışını rapordan sonra verdiler ssksını kestiler..benimde aynı şekilde rapor bitimi işten kesin çıkışımı vercekler....bende primim 600 günü doldurduğu için o zaman işsizlik maaşıda alırım diye düşündüm..ama sen ödenmiyo dedin..ödenmesse primimde eksik kalır alamam..şaşırdım kaldım şimdi...:14:.

kızlar siz bebek eşyalarını yıkadınız mı ya? 3 gündür yıkayacağım öyle duruyor. Deterjan da almadım organik klar alacağım. ETiketleri
kesmem gerekiyor değil mi? birde benim suratım değişti ya normal mi bilmiyorum :) çok farklı geliyorum kendime.

teşekkürler iyiyiz
bblau kk da yok artık onlar başka yerdeler
etiketlerini kesmen gerekiyor

kızlar sohbet o kadar guzelkı bı turlu bırakıp da gıdemıyorum:-))hem bıseyler yapıp yıcem hemde ev temızlıcem ama kalkamıyorum

boşver kız bu saatten sonra temizlik mi olur
yarın yaparsın hem bende yokum yarın :)))

kız çok yoğunum çok konuşmayın yetişemiyorum :1:

hadi az konuşalım senin için :))

bblau azelya55 leader tarih oldu cnm....kkdan üyelikleri silinmiş..bigün girmedim bi baktım yok olmuşlar...keşke başka rumuzda girseler yaaa ne fark ederki...sonuçta tanıyoruz zaten ama yoklar sanırım....yüzün belki şişmeye başlamıştır tuzlu yemene dikkat et...ben dalin otomatik makineler için olanını aldım....çok güzel kokuyo ve yumuşacık yapıyo giysileri toz sabun oda ama makineler için olanı..elde yıkamayı alıpta makineye koyma sakın tıkanır deterjan borusu zamanla...tavsiye ederim...yumuşatıcıya gerek kalmıyo zaten hemde zararlı bebek için...etiketleri kes....ben yıkadım hazır herşeyim..sadece büyük giysilerini yıkmadım daha onları giymesine çookkk varrr bi doğsunda...

30 a merdiven dayamışın ne güzel...:46:..benim kn testim bir buçuk ay sonra..idrar şu dönem yaptır dedi...en gıcık olduğumda idrar..elinde bardak..ıyyyyy:24:

evet güzel bir durum değil ama normalde olsa inadına gelmez ama hamile olunca hiç zorlanmıyorsun:)

nıhlee şimdi ben aralığın 24 25 gibi doğum raporumu alıp iş yerime vereceğim kopyasını tabi vermem gerek dimi....verdikten sonra onlar benim ssk mı ödemicekmi? ben ödeniyor diye biliyorum..çünkü daha önce bi çalışanımız ameliyat olmuş rapor almıştı 15 günlük ama o raporluyken ssksını ödemişlerdi hala çalışan gözüktüğü için...işten çıkışını rapordan sonra verdiler ssksını kestiler..benimde aynı şekilde rapor bitimi işten kesin çıkışımı vercekler....bende primim 600 günü doldurduğu için o zaman işsizlik maaşıda alırım diye düşündüm..ama sen ödenmiyo dedin..ödenmesse primimde eksik kalır alamam..şaşırdım kaldım şimdi...:14:.

doğum olayı farklı canım, doğum izni adı üstünde doğalısıyla 4 ay borçlanıyorsun emekli olurken çıkıyor ortaya o zamana ekleniyor işte, aynı askerlik gibi düşün

aklıma ne geldi şimdi 10 aralıkta dr randevum var
ve tek korkum tartıya çıkmak
allahım keşke tartmasa beni
eşimde yanımda oluyoya çok bozuluyorum ya :1: :1:

30 a merdiven dayamışın ne güzel...:46:..benim kn testim bir buçuk ay sonra..idrar şu dönem yaptır dedi...en gıcık olduğumda idrar..elinde bardak..ıyyyyy:24:
ay valla o konuda sansılıyım kan tahlılıde ıdrarı da evde esım alıp goturuyor hastaneye :9::9::9: evet cnm 30 la gıdıyorum ama dr bu ayda 4 hafta snra gel sonra 1 2 haftada bı gelırsın dedı :1::1:
bende herhalde 27 aralıkta işi bırakacağım
ıyı bı dınlenırsın cnm evde net var demı?

evet cnm bugun yıkadım sımdı peteklerın uzerınde kurutmaya calısıyorum yarulda ıyıce kucuk kucur hersey :)) kız guzellıgı alırmıs annenın oglan guzellık verırmıs anneye ole derler ondandır veya hormonlardan dolayı ole goruyorsundur :))))

cnm bnm akraba ozel sektorde calısıyor dogum ıznıne ayrıldı ssk prımı yatırdılar ama sırketten sırkete degısır onu fırmanın muhasebecısı ıle gorus olmadı 1 2 hafta fazla calıs bırde ıssızsık parası alabılmek ıcın ıs yerının senı kovması gerekıyor ıstıfa edersen alamassın ıs yerı sahıbı kovuncada sana tazmınat odemelı bunun ıcın ıs yerı ıle anlasma yapmalısın bırde ssk prımlerını ıyı ıncele ay olarak hesaplama gun olarak sat ve bence 600tam olmasın nolur nolmaz 3 5 gun fazla calısır gostert..

hımm ondan demek göremedim, teşekkür ederim cevap için. Bebekler kocaman olmuşlar maşallahhh :))) kendinize iyi bakın ben ara sıra girip okuyorum yazdıklarınızı. görüşmek üzere.

rica ederiz

bblau azelya55 leader tarih oldu cnm....kkdan üyelikleri silinmiş..bigün girmedim bi baktım yok olmuşlar...keşke başka rumuzda girseler yaaa ne fark ederki...sonuçta tanıyoruz zaten ama yoklar sanırım....yüzün belki şişmeye başlamıştır tuzlu yemene dikkat et...ben dalin otomatik makineler için olanını aldım....çok güzel kokuyo ve yumuşacık yapıyo giysileri toz sabun oda ama makineler için olanı..elde yıkamayı alıpta makineye koyma sakın tıkanır deterjan borusu zamanla...tavsiye ederim...yumuşatıcıya gerek kalmıyo zaten hemde zararlı bebek için...etiketleri kes....ben yıkadım hazır herşeyim..sadece büyük giysilerini yıkmadım daha onları giymesine çookkk varrr bi doğsunda...

ben seni onların topiğine de giriyorsun sanıyordum

boşver kız bu saatten sonra temizlik mi olur
yarın yaparsın hem bende yokum yarın :)))

sen bilirsin o halde canım

eşim bana hep sen doğumdan sonra kilo verirsin diyip duruyo cesaret veriyo bu tabi:38:...onun korktuğu kadar kilo almamışım öyle diyo....inş utandırmamda veririm yaaa.....sevmiyo hiç kilolu göbekli kadın..69 70 kilo ile hamile kaldım en son 80 dım...boyum 1 65 inş gider 10 kilo:25:.

allah yardımcın olsun cnm.....kolay gelsin..şu halinizle çalışmanız gerçekten çok zordur yaa.....bazen beni erken çıkardıklarına seviniyorum ...:9:özellikle uykum varkennn:9:

çalışmasamda çok sıkılırım ama ya
bakma sen bana iyi böyle yani
hatta doğurana kadar çalışabilir raporu verseler alırım ben
burdan sancılanır giderim ne güsel :1:

allah yardımcın olsun cnm.....kolay gelsin..şu halinizle çalışmanız gerçekten çok zordur yaa.....bazen beni erken çıkardıklarına seviniyorum ...:9:özellikle uykum varkennn:9:

senidemi işten çıkardılar, evet sorma valla zorlamaya başladı bende aralığın 23 de son iş

takma kafana o kiloların çoğu doğumdan hemen sonra kalanlarıda emzirdikçe gidiyor

Back
X