2012 Şubat Anneleri

slm kızlar, kısmetse bende şubat annesi olucam:34: siz bayaa kaynaşmışsınız ama:21:

ben bişey sorucaktım ben özel bi hastaneye gidiyorum kontrollere. doktorumdan da çok memnunum. 10 günlük kontrol süreleri nasıl hesaplanıyor bilen warmı? mesela ben en son ayın 25 inde gitmiştim muayeneye. ücretsiz kontrolün en son günü hangi gün oluyor? cewaplarsanız sewinirim öptüm hepinizi

:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:

slm kızlar, kısmetse bende şubat annesi olucam:34: siz bayaa kaynaşmışsınız ama:21:

ben bişey sorucaktım ben özel bi hastaneye gidiyorum kontrollere. doktorumdan da çok memnunum. 10 günlük kontrol süreleri nasıl hesaplanıyor bilen warmı? mesela ben en son ayın 25 inde gitmiştim muayeneye. ücretsiz kontrolün en son günü hangi gün oluyor? cewaplarsanız sewinirim öptüm hepinizi

ayın 10u oluyo canım

hoşgeldin bu arada

Canım muayeneye gittiğin günü saymayıp ondan sonraki 10günü sayıyorsun,buna göre senin son kontrol günü aralığın 5i oluyo,benimkini böyle hesaplamışlardı:26:

offf çok yoruldum kızlar yaa...tüllerim kırışmış biraz ütüledim bide çok yoruldum yaaa.....bitane kaldı onuda halledeyim..akşam oldu benimkide gelir birazdan daha yemek yapmadım....offff ne pişirsem deli olcm valla düşün düşün....neyse ben kçar fazla konuşamadım bugün sizle yaa....akşam vaktim olursa gelirim....öptüm sizi..buklee bişi olmaz ekmekten kız..sadece duma gibi oluyo insan çok yediğinde..oda çok rahatsız ediyo..fazla soda içme yüzün gözün şişer iyi değilmiş haberin olsun..haydin iyi akşamlar cümleten.:3::3:..

Canım muayeneye gittiğin günü saymayıp ondan sonraki 10günü sayıyorsun,buna göre senin son kontrol günü aralığın 5i oluyo,benimkini böyle hesaplamışlardı:26:

evet aralığın 5 i oluyo..buklee yanlış hesapladın senonu..25 5 daha 30 eder 5 daha 35 eder ayın 35 i olmadığına göre 4 yada 5 i gitmelisin işte... ay kaç çekiyo onada bak eğer 31 çekiyo ise 4 de gitmelisin....aralık 4 yada 5 git...:34:

evet aralığın 5 i oluyo..buklee yanlış hesapladın senonu..25 5 daha 30 eder 5 daha 35 eder ayın 35 i olmadığına göre 4 yada 5 i gitmelisin işte... ay kaç çekiyo onada bak eğer 31 çekiyo ise 4 de gitmelisin....aralık 4 yada 5 git...:34:

pardon yanlış hesaplamışım kızlar kusura bakmayınız

ve herkescikler kaybolmuş :14:

ayın 10u oluyo canım

hoşgeldin bu arada

slm kızlar, cewaplarınız için teşekkürler:16: yani gittiğin gün 1 diye sayılmıyor dimi?? saolsun benim doktorcum çok iyi ama hep 11. veya 12. günü çağırıyo beni. madem öyle ya 10. günü çağır yada 15. günü dimii:20: sinir ediyo beni:19:

hoşbulduk bu arada:3::3:

slm kızlar, cewaplarınız için teşekkürler:16: yani gittiğin gün 1 diye sayılmıyor dimi?? saolsun benim doktorcum çok iyi ama hep 11. veya 12. günü çağırıyo beni. madem öyle ya 10. günü çağır yada 15. günü dimii:20: sinir ediyo beni:19:

hoşbulduk bu arada:3::3:

bilerek öyle yapıyolar çok fenalar sen hasabını yap ona göre randevu al

onun dediği değil senin dediğin olsun :1: :16:

bblau azelya55 leader tarih oldu cnm....kkdan üyelikleri silinmiş..bigün girmedim bi baktım yok olmuşlar...keşke başka rumuzda girseler yaaa ne fark ederki...sonuçta tanıyoruz zaten ama yoklar sanırım....yüzün belki şişmeye başlamıştır tuzlu yemene dikkat et...ben dalin otomatik makineler için olanını aldım....çok güzel kokuyo ve yumuşacık yapıyo giysileri toz sabun oda ama makineler için olanı..elde yıkamayı alıpta makineye koyma sakın tıkanır deterjan borusu zamanla...tavsiye ederim...yumuşatıcıya gerek kalmıyo zaten hemde zararlı bebek için...etiketleri kes....ben yıkadım hazır herşeyim..sadece büyük giysilerini yıkmadım daha onları giymesine çookkk varrr bi doğsunda...

selamlar, ohh eline sağlık, iş bitmiş. Bugün çamaşır filesi aldım, detarjan aldım yazdığını sonradan gördüm klar marka organik bişi aldım. Birde yumuşatıcı ben kullanmıyorum yaklaşık 6 aydır onun yerine elma yada üzüm sirkesine lavanta,karanfil, kamelya yağı gibi esanslar damlatıyorum onları kullanıyorum. Organik işini seviyorum. Çamaşır sodasıda yumuşacık yapıyor. Etiketleri arkadan söyledi kestim, Hafta sonu eşim evde pazartesi yıkamaya başlarım, işler bitince yazarım ne halde olduğumu.
60 kiloydum düşüğüm oldu 1 sene önce 70 kilo oldum sonra kilo verim derken hamile kaldım 10 kilo aldım 80 kiloyum normalde orantılı aldığım için kilo belli olmuyor ama acaip şiş suratım, tuzda hemen hemen hiç yemiyorum :)))

evet cnm bugun yıkadım sımdı peteklerın uzerınde kurutmaya calısıyorum yarulda ıyıce kucuk kucur hersey :)) kız guzellıgı alırmıs annenın oglan guzellık verırmıs anneye ole derler ondandır veya hormonlardan dolayı ole goruyorsundur :))))
cnm bnm akraba ozel sektorde calısıyor dogum ıznıne ayrıldı ssk prımı yatırdılar ama sırketten sırkete degısır onu fırmanın muhasebecısı ıle gorus olmadı 1 2 hafta fazla calıs bırde ıssızsık parası alabılmek ıcın ıs yerının senı kovması gerekıyor ıstıfa edersen alamassın ıs yerı sahıbı kovuncada sana tazmınat odemelı bunun ıcın ıs yerı ıle anlasma yapmalısın bırde ssk prımlerını ıyı ıncele ay olarak hesaplama gun olarak sat ve bence 600tam olmasın nolur nolmaz 3 5 gun fazla calısır gostert..

umarım canım öyle oluyordur dediğin gibi, botoks yaptırmış gibiyim. Ellerine sağlık seninde. Geriye ütü kalmış :) Bende halledeyim tekar yazarım.

görüşmek üzere.

Back
X