- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #43.221
bende sıkıldım..
Yoklama gir çık..
Uğraşıyorum işte(
sen okulda nerden giriyorsun nete, dizüstü falanmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sıkıldım..
Yoklama gir çık..
Uğraşıyorum işte(
sen okulda nerden giriyorsun nete, dizüstü falanmı
Kuzu ben varım ya..
Aşk olsun![]()
yok canım masaüstü:))
canım ben yöneticiyim
kuzum yoktun ya görmemişim
iyi yapmışsın oh sağlıklı hayat diyosun
bende 1 ekmek yedim![]()
Ben 2 tost yemiştim bi de düşün..
Çocuk ekmek içinde yaşıyor içimde:))![]()
slm kızlar, kısmetse bende şubat annesi olucamsiz bayaa kaynaşmışsınız ama
ben bişey sorucaktım ben özel bi hastaneye gidiyorum kontrollere. doktorumdan da çok memnunum. 10 günlük kontrol süreleri nasıl hesaplanıyor bilen warmı? mesela ben en son ayın 25 inde gitmiştim muayeneye. ücretsiz kontrolün en son günü hangi gün oluyor? cewaplarsanız sewinirim öptüm hepinizi
![]()
iyi akşamlar , iyi haftasonları bayanlar ben kaçıyorum
p.tesi görüşmek üzere
slm kızlar, kısmetse bende şubat annesi olucamsiz bayaa kaynaşmışsınız ama
ben bişey sorucaktım ben özel bi hastaneye gidiyorum kontrollere. doktorumdan da çok memnunum. 10 günlük kontrol süreleri nasıl hesaplanıyor bilen warmı? mesela ben en son ayın 25 inde gitmiştim muayeneye. ücretsiz kontrolün en son günü hangi gün oluyor? cewaplarsanız sewinirim öptüm hepinizi
![]()
Canım muayeneye gittiğin günü saymayıp ondan sonraki 10günü sayıyorsun,buna göre senin son kontrol günü aralığın 5i oluyo,benimkini böyle hesaplamışlardı:26:
Canım muayeneye gittiğin günü saymayıp ondan sonraki 10günü sayıyorsun,buna göre senin son kontrol günü aralığın 5i oluyo,benimkini böyle hesaplamışlardı:26:
evet aralığın 5 i oluyo..buklee yanlış hesapladın senonu..25 5 daha 30 eder 5 daha 35 eder ayın 35 i olmadığına göre 4 yada 5 i gitmelisin işte... ay kaç çekiyo onada bak eğer 31 çekiyo ise 4 de gitmelisin....aralık 4 yada 5 git...![]()
ayın 10u oluyo canım
hoşgeldin bu arada
evet aralığın 5 i oluyo..buklee yanlış hesapladın senonu..25 5 daha 30 eder 5 daha 35 eder ayın 35 i olmadığına göre 4 yada 5 i gitmelisin işte... ay kaç çekiyo onada bak eğer 31 çekiyo ise 4 de gitmelisin....aralık 4 yada 5 git...![]()
slm kızlar, cewaplarınız için teşekkürleryani gittiğin gün 1 diye sayılmıyor dimi?? saolsun benim doktorcum çok iyi ama hep 11. veya 12. günü çağırıyo beni. madem öyle ya 10. günü çağır yada 15. günü dimii
sinir ediyo beni
hoşbulduk bu arada![]()
bilerek öyle yapıyolar çok fenalar sen hasabını yap ona göre randevu al
onun dediği değil senin dediğin olsun![]()
![]()
bblau azelya55 leader tarih oldu cnm....kkdan üyelikleri silinmiş..bigün girmedim bi baktım yok olmuşlar...keşke başka rumuzda girseler yaaa ne fark ederki...sonuçta tanıyoruz zaten ama yoklar sanırım....yüzün belki şişmeye başlamıştır tuzlu yemene dikkat et...ben dalin otomatik makineler için olanını aldım....çok güzel kokuyo ve yumuşacık yapıyo giysileri toz sabun oda ama makineler için olanı..elde yıkamayı alıpta makineye koyma sakın tıkanır deterjan borusu zamanla...tavsiye ederim...yumuşatıcıya gerek kalmıyo zaten hemde zararlı bebek için...etiketleri kes....ben yıkadım hazır herşeyim..sadece büyük giysilerini yıkmadım daha onları giymesine çookkk varrr bi doğsunda...
evet cnm bugun yıkadım sımdı peteklerın uzerınde kurutmaya calısıyorum yarulda ıyıce kucuk kucur hersey :)) kız guzellıgı alırmıs annenın oglan guzellık verırmıs anneye ole derler ondandır veya hormonlardan dolayı ole goruyorsundur :))))
cnm bnm akraba ozel sektorde calısıyor dogum ıznıne ayrıldı ssk prımı yatırdılar ama sırketten sırkete degısır onu fırmanın muhasebecısı ıle gorus olmadı 1 2 hafta fazla calıs bırde ıssızsık parası alabılmek ıcın ıs yerının senı kovması gerekıyor ıstıfa edersen alamassın ıs yerı sahıbı kovuncada sana tazmınat odemelı bunun ıcın ıs yerı ıle anlasma yapmalısın bırde ssk prımlerını ıyı ıncele ay olarak hesaplama gun olarak sat ve bence 600tam olmasın nolur nolmaz 3 5 gun fazla calısır gostert..