2012 Şubat Anneleri

ben ayrıldığım iş yerimdeyim bugün..evde değilim..müdürüm yine çağırdı çalışmak için..yerime bakıyorum yani yine...zaman geçmiş olcak bugün....eşin yoksa sıkılırsın ahh ahh ben hergün öyleyim düşün yani..eşim işten gelene kadar akla karayı seçiyorum evde...:25:temizlik yap sende yemek yap bebeğin şeylerini yıkadınmı? onları hallet yıkamadıysan hava güzel hazır..kurur:34:

yıkadım hiç bi eksiğimiz kalmadı ütüledimde.
sen yine böyle arada git gel çalıştırcaklar heralde seni

45 mm. mi dedi cnm?

32 hafta için 45 fazla değil mi sanmıyorum boy olduğunu en fazla 35-40 arası olması geremez mi o haftalarda

yıkadım hiç bi eksiğimiz kalmadı ütüledimde.
sen yine böyle arada git gel çalıştırcaklar heralde seni

32 hafta için 45 fazla değil mi sanmıyorum boy olduğunu en fazla 35-40 arası olması geremez mi o haftalarda

boyu değil buklecim amniyon sıvısının mm. yada cm. cinsinden ölçülmesi bu değer sanırım 50 nin altına düşerse sıkıntı...

buklee sadece pazargünleri iş olursas çağırıyor müdür işte....günlük paramı alıyorum sadece..hem eşimde aynı yerde onunla bigün geçirmiş oluyorumm...:34:çalıştırcaklarından değil yani..zaten bu ayın 23 doğum raporunu alcam vercem..

buklee sadece pazargünleri iş olursas çağırıyor müdür işte....günlük paramı alıyorum sadece..hem eşimde aynı yerde onunla bigün geçirmiş oluyorumm...:34:çalıştırcaklarından değil yani..zaten bu ayın 23 doğum raporunu alcam vercem..

değişiklik oluyodur o zaman senin için iyi bakalım.

kötü değil cnm ama azalmış niye oldu ki birden bire???

inan biz de anlamadık ama çok yorulmuştum son bir hafta kızımın odası geldi yerleştirdik falan belki onun etkisi olabilir. Doktorum çamaşırı ıslatacak kadar akıntı oldu mu diye sordu ama olmadı hatta hiçbir sıkıntım yoktu kontrolde öğrendik işte. napalım iğnelerimi oldum dün gece ve bugün sabah ikişer doz. çook bol su içiyorum artık ikimiz de Allah a emanetiz...

:1::1::1::1:
evt yazmıştım hatta biraz önce sana :1:
geçen hafta karnıma giren kramp için gittik.10 gün erkenden görmüş oldum :)
1.250 gr.:nazar::nazar:
adı da buğlem su olcak inşallah

işteyim yaa kaçırıyorum bugün cvpları..:34:maşallah bayağı kilolu....buğlem ismini çok seviyorum ben ama söylemesi biraz zor oluyo..bazı kişiler için...:16:hatta eşime geçen sene kızımız olursa adı buğlem olsun dedim söyleyememişti..çok gülmüştüm..:9::nazar::nazar:maşalah..

Back
X