2012 Şubat Anneleri

Emınım bu konuda cok hassassın.
Senı anlamam guc olur demeyecegım...
Cunku bende babamdan cok uzak buyudum.
O hep yurt dısındaydı, bız onu 2006 dan sonra tanımaya basladık.
Ve hep o baba-kız askına ozendım bende.

Ama Rabbım ızın verırse bebegıme gereken ılgıyı gosterecegım.
Benım derdım karıyerden zıyade, kızıma daha ıyı bır gelecek sunmak.
Onun ıcın cok guzel hayallerımız var benım_olan.
Bunların olabılmesı ıcın bıraz fedakar olmalıyız.

Ama cok zorlandıgım vakıt, elbette ısten ayrılırım.

gerçekten öyle..kopukluk oldumu sonrasını toparlamak çocukta çok güç oluyo.:25:.çok hassasım bu konuda ... allahım diyorum beni bi daha çalışmaya mecbur bırakmasın oğlumdan ayrı..anca büyüdüğünde aklı selim olduğunda neden olmasın tabi..ama bebekken çok zor....mecburiyetten çalışanların Rabbim yardımcısı olsun çok zor...annemin sütleri akarmış beni emziremediği için...:43:2 ay emmişim doğum izni bitene kadar sonra hopp annanne almış bakmış beni köyde..allah razı olsun çokta sevmiştir beni..nur içinde yatsın..onu hiç unutamam..inş cnm inş herşey gönlüne göre olur..sende azcık ucundan tatmışın zaten anlarsın beni...inş böyle bişey başına gelmez hiçbir zaman....allahım haklarımızda evladlarımızda hayırlı günler yaşatsın bize inş....:16:

selam maya; bir arkadaşa da öyle dediler, hatta rapor alıp çalışamadı, erken doğum riski olduğundan. ancak 1-2 hafta önce normal doğum yaptı. o yüzden hiç şimdiden moralini bozma. hiç belli olmuyor bu işler. bebeğin ve senin için en hayırlısı, sağlık açısından en iyisi neyse o olsun.

saol canım bilgilendrime için evdeim çalışmıorum ama hayırlısı bakalım..bebişlerimiz sağlıklı doğsunlarda

ben kariyerimin doruk noktasında sayılırım ve aslında bu hamileliği bi kaç yıl sonrası için planlıyordum
ve de tam terfi alıcaktım çakıldım kaldım
eğer doğumdan sonra eşim ev alalım demezse ki ben ona söledim ev almıycaksam
istifa eder bebeğime bakarım
pire için yorgan yakarım dedim :14:

cnm sen bankacısın dimi aslında birinede baktırabilirsin durum müsaitse evde1 2 yıl içinde ev alabilceksen pek ala dişini sıkarsın ama bu yıllarını alcaksa bence işinden önemli olmalı oğlun...inş hakkında hayırlısı olur...ben 14 yaşına kadar annanne baktı düşün..:43:

Merhabalar,

benim de 2 yaşında bir kızım var ve onun az kullanılmış, kullanılmamış eşyalarını satmak istiyorum. Eğer ilgilenirseniz mesaj atabilirsiniz.

Chicco for me puset (az kullanılmış, tertemiz)
3 adet bebek battaniyesi (hiç kullanılmadı, linens, mothercare)
buhar makinası (chicco easy neb)
MyCey emzirme minderi

şimdilik bunlar, hoşçakalın, sağlıklı doğumlar...

ya yenılerde dogum yapmıs bı akrabamız var.kadının eşi dısarda calıstıgı ıcın eşinı pek gormemıs.kayınvalıdesıyle bırlıkte kalıyordu kucuk bı kaynı vardı yanında sureklı o oluyordu cocuk kaynının kopyası olmus ya.kıme bakarsanız ona benzıyormus.yıne bı tanıdık normalde esımın uzreıne cok dusmezdım dıyo hamılelıkte nedense hep yanımda olsun ıstedım dıyo dısarda calısmasına ragmen sureklı arayıp sesını duyuyordum dıyo.sımdı bı oglu var 2yasını gectı cocugun yurumesı bıle babası.bende eşimden baskasını pek gormuyorum kı eşimede aşrırı duskunum.benım oglusumda babasına benzer ben babasına benzesın cok ıstıyoruuuum.babasıda esmer beyaz tenlı gozler hafıf cekık ve koyu kahvee.ruyamda oglumun dogdugunu goruyorum herseyı babasının aynı hatta sacları bıle esimin sac modelı gıbı onlerı hafıften yukarı dogru dık taranmıs.gözleri ışıl ışıl

Benım eşim de senınkı gıbı sisem aynen çekık siyah gözlerı,beyaz tenı ve sıyah sacları var..Ben de kızımın ona benzemesını cok ısterım,görumcem de cekık gözlu ve cok hos bırı ..Ama,esımın burnu buyuk ve yanlardan basıktı,ben de hep esıme burnu harıc benzesın dıye hep bakıp durdum ona..4 boyutlu ultrasonda ne göreyım=sadece burnu benzıyordu yaa kocamandı kızımın burnu bı tuhaf oldum bakalım nasıl bısey cıkacak :=)))

Benım eşim de senınkı gıbı sisem aynen çekık siyah gözlerı,beyaz tenı ve sıyah sacları var..Ben de kızımın ona benzemesını cok ısterım,görumcem de cekık gözlu ve cok hos bırı ..Ama,esımın burnu buyuk ve yanlardan basıktı,ben de hep esıme burnu harıc benzesın dıye hep bakıp durdum ona..4 boyutlu ultrasonda ne göreyım=sadece burnu benzıyordu yaa kocamandı kızımın burnu bı tuhaf oldum bakalım nasıl bısey cıkacak :=)))

cnm senle haftamız aynı..seninde kızın tembelleştimi geçen haftalara göre..benimki her zamanki gibi değil üşengeç olmaya başladı...:34:

cnm sen bankacısın dimi aslında birinede baktırabilirsin durum müsaitse evde1 2 yıl içinde ev alabilceksen pek ala dişini sıkarsın ama bu yıllarını alcaksa bence işinden önemli olmalı oğlun...inş hakkında hayırlısı olur...ben 14 yaşına kadar annanne baktı düşün..:43:

annem ben gelip bakarım diyo
kayınvaldem annen yokken ben destek olurum diyo
şube müdürüm beni yarı yolda bırakmıycaksın dimi diyo?

eşim kariyerim yarıda kalsın istemiyo
ilerde başına kakıcam tahmin ediyo
karışık yani

ben kariyerimin doruk noktasında sayılırım ve aslında bu hamileliği bi kaç yıl sonrası için planlıyordum
ve de tam terfi alıcaktım çakıldım kaldım
eğer doğumdan sonra eşim ev alalım demezse ki ben ona söledim ev almıycaksam
istifa eder bebeğime bakarım
pire için yorgan yakarım dedim :14:

Acık konusayım mı, (henuz bebegını kucagına almamıs bır anne adayı ne kadar mantıklı olursa)
Yerınde olsam karıyerımın doruk noktasında ısem ıstıfa etmem.
Bebegımın kendı evınde bakılmasını saglar, ısıme devam ederdım.

Benım bebegıme kayınvalıdem evımızde bakacak.
Bu bıraz benı rahatlatıyor.
Fakat bıraz buyuyunce ve hala calısmaya devam edıyorsam o zaman babaannesının evınde olacak gunduzlerı.
Aksam yıne koynuma alıcam onu.

Ama duygusal manada zorlandıgım vakıt ısımı bende bırakırım.
Ancak ılk bır ıkı yıl daha kolay gecer gıbı gelıyor.
Tabıı bunlar bebegını kucagına almadan, sadece mantıga dayalı olarak yazan bır anne adayının dusuncelerıdır.

gerçekten öyle..kopukluk oldumu sonrasını toparlamak çocukta çok güç oluyo.:25:.çok hassasım bu konuda ... allahım diyorum beni bi daha çalışmaya mecbur bırakmasın oğlumdan ayrı..anca büyüdüğünde aklı selim olduğunda neden olmasın tabi..ama bebekken çok zor....mecburiyetten çalışanların Rabbim yardımcısı olsun çok zor...annemin sütleri akarmış beni emziremediği için...:43:2 ay emmişim doğum izni bitene kadar sonra hopp annanne almış bakmış beni köyde..allah razı olsun çokta sevmiştir beni..nur içinde yatsın..onu hiç unutamam..inş cnm inş herşey gönlüne göre olur..sende azcık ucundan tatmışın zaten anlarsın beni...inş böyle bişey başına gelmez hiçbir zaman....allahım haklarımızda evladlarımızda hayırlı günler yaşatsın bize inş....:16:

Ben bebegımın yuvasında mutlu olacagına ınanıyorum.
Babası nasıl gun boyu ıste oluyorsa, annesı de ıste olacak.
Babasının ıse gıtmesını normal karsıladıgı gıbı, annesının ıse gıtmesını de normal karsılayacak.
Bu ona gore normal oldugu ıcın, cok bocalamayacak.
Cunku her aksam bebegımle oynayacagız, uykusuz gecelerımız olacak.
Bız tamamen ayrılmayacagız...

Elbette ısterım her anına tanık olmak.
Ama annesı onun ıcın calısacak.

Neyse kactım kızlar ben.
Masamı toparlamam lazım daha.

Opuyorum hepınızı.
Sii yuuuuuuu :16:

Acık konusayım mı, (henuz bebegını kucagına almamıs bır anne adayı ne kadar mantıklı olursa)
Yerınde olsam karıyerımın doruk noktasında ısem ıstıfa etmem.
Bebegımın kendı evınde bakılmasını saglar, ısıme devam ederdım.

Benım bebegıme kayınvalıdem evımızde bakacak.
Bu bıraz benı rahatlatıyor.
Fakat bıraz buyuyunce ve hala calısmaya devam edıyorsam o zaman babaannesının evınde olacak gunduzlerı.
Aksam yıne koynuma alıcam onu.

Ama duygusal manada zorlandıgım vakıt ısımı bende bırakırım.
Ancak ılk bır ıkı yıl daha kolay gecer gıbı gelıyor.
Tabıı bunlar bebegını kucagına almadan, sadece mantıga dayalı olarak yazan bır anne adayının dusuncelerıdır.

Ben bebegımın yuvasında mutlu olacagına ınanıyorum.
Babası nasıl gun boyu ıste oluyorsa, annesı de ıste olacak.
Babasının ıse gıtmesını normal karsıladıgı gıbı, annesının ıse gıtmesını de normal karsılayacak.
Bu ona gore normal oldugu ıcın, cok bocalamayacak.
Cunku her aksam bebegımle oynayacagız, uykusuz gecelerımız olacak.
Bız tamamen ayrılmayacagız...

Elbette ısterım her anına tanık olmak.
Ama annesı onun ıcın calısacak.

Neyse kactım kızlar ben.
Masamı toparlamam lazım daha.

Opuyorum hepınızı.
Sii yuuuuuuu :16:

haklısın artık şartları zorlayıp evde baktırıcam napalım

cnm senle haftamız aynı..seninde kızın tembelleştimi geçen haftalara göre..benimki her zamanki gibi değil üşengeç olmaya başladı...:34:
benım bebişte 29hafta 4gunluk ama hala hareketlı.bazen hareketsız oluyo ama o zamanda kendıyle konusuyoz hemen tepkı verıyo.benımn kı erkek cocugu.kız cocukları erkege gore bırz daha az hareket edıyo sanırım.bıde bu haftalardan sonra hareketlerı yavslıyormus.cok sık hareket etmezse endiselenmeyın normaldır

annem ben gelip bakarım diyo
kayınvaldem annen yokken ben destek olurum diyo
şube müdürüm beni yarı yolda bırakmıycaksın dimi diyo?

eşim kariyerim yarıda kalsın istemiyo
ilerde başına kakıcam tahmin ediyo
karışık yani

sana büyüklerden hangisi yakınsa yada evde baktırabileceğin biri varsa bencede çalış...olmadı paraylada olsa idare et ev alana kadar....işinde madem çok iyi...ama bi doğsun o zaman daha iyi karar verirsin cnm..şimdi ne desek boş..yaşamak lazım...

benım bebişte 29hafta 4gunluk ama hala hareketlı.bazen hareketsız oluyo ama o zamanda kendıyle konusuyoz hemen tepkı verıyo.benımn kı erkek cocugu.kız cocukları erkege gore bırz daha az hareket edıyo sanırım.bıde bu haftalardan sonra hareketlerı yavslıyormus.cok sık hareket etmezse endiselenmeyın normaldır

benimkide erkek teyzoşu..benimki geçen haftalarda yıkıyodu karnımı şimdide yapıyo ama gündüz çok sakin..genelde yemekten sonra kuduruyo..inş doğduğundada karnımdaki kadar uslu olur.:emir_bebek:.çok çektirmedi şu ana kadar anneciğine çok şükür....ben pek konuşmuyorum oğlumla hatamı ediyorum acaba yaa çok nadir aklıma gelirse..:44:.

sana büyüklerden hangisi yakınsa yada evde baktırabileceğin biri varsa bencede çalış...olmadı paraylada olsa idare et ev alana kadar....işinde madem çok iyi...ama bi doğsun o zaman daha iyi karar verirsin cnm..şimdi ne desek boş..yaşamak lazım...

annem ankarada
kayınvalidem kartalda(anadolu yakası )
ben avrupa yakasının ta en dibi
bakıcaz diyolar el birliğiyle
bakamzlarsa tutarım bi kadın
şubem evime 5 dk

NOT: ANNEM ASLA BEBİŞİMİ BIRAKMAZ BİLİYORUM KIYAMAZ KADININ İLK TORUNU YAHU :1:

annem ankarada
kayınvalidem kartalda(anadolu yakası )
ben avrupa yakasının ta en dibi
bakıcaz diyolar el birliğiyle
bakamzlarsa tutarım bi kadın
şubem evime 5 dk

NOT: ANNEM ASLA BEBİŞİMİ BIRAKMAZ BİLİYORUM KIYAMAZ KADININ İLK TORUNU YAHU :1:

ankarayamı göndercen çocuğu yanında olsun bak döverim seni..çocuğunu yanında tut her zaman......haklarımızda hayırlısı artık..:14:

Merhabalar,

benim de 2 yaşında bir kızım var ve onun az kullanılmış, kullanılmamış eşyalarını satmak istiyorum. Eğer ilgilenirseniz mesaj atabilirsiniz.

Chicco for me puset (az kullanılmış, tertemiz)
3 adet bebek battaniyesi (hiç kullanılmadı, linens, mothercare)
buhar makinası (chicco easy neb)
MyCey emzirme minderi

şimdilik bunlar, hoşçakalın, sağlıklı doğumlar...

slm ben penye battanıye alamadım hala,resmı warsa koyar mısın,eger olursa alabılırım kullanılmadıysa..:49:

kızlar ben cıkıyorum eşim gelıyor.bebişlerınıze ve kendınıze dıkkat edın yarın gorusmek uzere ıyı aksamlar

sisem kendine tıcker yap yaaa..bebek belli olmuyo böyle....bende kaçar birazdan yemek yapcam bu akşam eşim evde..ona biraz motor ve trafik çalıştırcam ....yoksa yine kalck sınavda yaa..bıktım vlla....:25:

slm ben penye battanıye alamadım hala,resmı warsa koyar mısın,eger olursa alabılırım kullanılmadıysa..:49:

cnm msj attığım siteye bak burda site adı vermek yasak sanırım..orda çok uygun bebek battaniyeleri var çokta kaliteli..ben oğlumun herşeyini ordan aldım..penye olanda çok önemli..sürekli lazım olur...:34:

Son düzenleme:
Back
X