2012 Şubat Anneleri

hııııım. bu arada doktorun ve sen biliyorsun satını. nüfusumuzda yazmıyor sonuçta, sen doktoruna 30. haftada gidip benim bebeğim madem 2 hafta ileride bana rapor verin o zaman diyip anlaşabilirsin. böylelikle 2 hafta fazla dinlenirsin. ben yapmadım NEDEN??? yarın öbürgün bişey olur hata yanlış olmasın. ama bunu kasıtlı yapanları gördüm.(aman sakın yanlış anlama tatlım, sadece açıklayıcı olsun diye yazıyorum) yani bebeği ultrasona göre 1 hafta önde ve satını değiştiriyor. böylelikte 31. haftada 32 gibi görünüp 1 hafta fazla izinli oluyor

Günaydın kızlar;

doktor zaten ultrasonda görünen haftaya göre veriyor raporu. doğumda o tarihe göre gerçekleşeceğinden bir kayıp olmuyor zaten. bir hafta önceden rapor alıp izne ayrılınca, işe başlamak da 1 hafta öne çekilmiş oluyor.

hııııım. bu arada doktorun ve sen biliyorsun satını. nüfusumuzda yazmıyor sonuçta, sen doktoruna 30. haftada gidip benim bebeğim madem 2 hafta ileride bana rapor verin o zaman diyip anlaşabilirsin. böylelikle 2 hafta fazla dinlenirsin. ben yapmadım NEDEN??? yarın öbürgün bişey olur hata yanlış olmasın. ama bunu kasıtlı yapanları gördüm.(aman sakın yanlış anlama tatlım, sadece açıklayıcı olsun diye yazıyorum) yani bebeği ultrasona göre 1 hafta önde ve satını değiştiriyor. böylelikte 31. haftada 32 gibi görünüp 1 hafta fazla izinli oluyor

anladım canım.
Estağfurullah yanlış anlamam,ben zaten kendi işimizde çalışıyorum.
Benim bunları sormamın sebebi özel sigortayla ilgili.

ama şimdi yazdıklarını okurken aklıma bişey geldi.
dediğin gibi sat nufus cüzdanında mıyazıyo..
gider herhangi bi ultrosondan ne yazıyosa alır gelirim.
O zaman ultrasona göre rapor alınıyo demek değil mi...

Günaydın sinemim..

günaydın ayşebaharım. hoşgeldin. nasılsın? tepikoğlan nasıl? bu arada yağmurlu romantik birgün, eşime çok hoş bir mesaj attım:9: (onunla yağmurlu birgünde sevgili olmuştuk)

Günaydın kızlar;

doktor zaten ultrasonda görünen haftaya göre veriyor raporu. doğumda o tarihe göre gerçekleşeceğinden bir kayıp olmuyor zaten. bir hafta önceden rapor alıp izne ayrılınca, işe başlamak da 1 hafta öne çekilmiş oluyor.

dimi...
ultrasona göre olmalı rapor.
Mesela satımı bilmiyorum,gebe kaldım.Raporu ultrasona göre alırsın...

anladım canım.
Estağfurullah yanlış anlamam,ben zaten kendi işimizde çalışıyorum.
Benim bunları sormamın sebebi özel sigortayla ilgili.

ama şimdi yazdıklarını okurken aklıma bişey geldi.
dediğin gibi sat nufus cüzdanında mıyazıyo..
gider herhangi bi ultrosondan ne yazıyosa alır gelirim.
O zaman ultrasona göre rapor alınıyo demek değil mi...

hayır, rapor sata göre alınıyor. ama kendi doktorun senin satını 2 hafta geri gösterebilir. ama 28. haftadan sonra hangi doktor seni kabul eder ve sana rapor verir bilemem. izmirde hangi doktorun takibindeysen onunla devam ediyorsun ve 24-26. haftadan sonraseni kimse kabul etmiyor

benim sezeryan kesin tatlım

anladım canım benimde sezeryan ama bana dr kesin bir hafta ve tarih vermedi, 38 hafta olursa benim subat 1 ile 4 arasında oluyor ama dr kayıtlarında 10-12 arası görünüyor nasıl olucak bakalım bu c.teside cagırdı dr gidince bir danısayım

evet sezeryan olunca 38 hafta oluyor
ona göre kızlar hesaplamanızı yapın

ona göre yaparsam bayaga one atıyor benim ama dr kayıtı farklı kafam karıstı bu hafta sonu netlestırıyım dr la bu konuyu bende

dimi...
ultrasona göre olmalı rapor.
Mesela satımı bilmiyorum,gebe kaldım.Raporu ultrasona göre alırsın...

evet canım zaten sat tarihinde 1 hafta geride olsan da ultrasonda bebek önde gidiyorsa haftaya yaz desen de yazmıyor doktorun. sata göre raporu geç alsan da doğumun ultrasona göre 1 hafta önce olunca zaten işyerine bildiriyorsun ve 37. haftayı tamamlayamamış oluyorsun.

dün manyak servis şöförü beni beklemeden gitmiş
15 dakika servis bekledim dondum soğuktan sonra aradım biz köprüdeyiz dediler
çok sinirlendim
otobüse metrobüse de binemem dedim gelmedim

Ooohh bahane ıle tatıl yaptın, desene (:
Valla otobus, metrobus gercekten cekılecek gıbı degıl.
Dun aksam abartmıyorum 10 erkek vardı etrafımda, tabıı oturanlarda.
Yanı rahatsız oldugumu bellı etmesem, ustume yapısacaklar.
Bırı off yapar, nefesı yuzume gelır, bırı poposunu cekmez, degdırmeye calısır.
Yemın ederım ıgrendım hepsınden.
Bende kolumla ıtıyorum hepsını.
Ama ne olacak kı, bunalıma gırmeme engel olmuyorlar.

Bende kesin 15 kilo almışımdır diyordum ama almamışım kuruntu ediyoruz kendimize :))
Benimde bacaklarım çok şişiyor cnm aynı şikayetler bendede var malesef.
Sol tarafımda ve sırtımda bendede ağrı var. Doktor normal dedi.
Hep sol tarafımıza yatıyoruz ya ondan agrıyordur cnm.
İnşallah hayırlısıyla geçecek biraz sabır.

Yok kuzum, ben almısım.
Bır ay once 70 kılo cıktım, 53-54 lerde hamıle kalmıstım.
Acaba bu odemde kıloya yasnıyor mu, bunu tam bılemıyorum.
Oyle olursa cok sevınıcem, bende ınanılmaz derecede odem var.

Bende oyle dıyorum, az kaldı, sabır.

Bu kilo mevzuunda yarışabiliriz tatlım.
Biliyorsun ben son aylarda abartıyorum..
HAla çizme giyiyorum ben ama:))))
Noo nooo nooooo
Hakkımı kımsecıklere yedırmem.
Hedef 80 kılo! :1:
Elım, yuzum, dudaklarım, ayaklarım ve bacaklarım komple sis!
Inan kendıme bakmak ıstemıyorum kımı zaman.
Ve 'karsımdakı benden tıksınıyor mudur acaba?' dıye ıcımden gecıyor.

yagmur güzel isim benim 2 yasındaki yegenimin ismide yagmur, hayırlısı olsun tatlım, birbirine uyumlumu düşünüyorsun diğerini yoksa farklıda olabilirmi? ayrıca niye 1 nin ismi hazırda diğerinin hazır değil küsücek sana:)

yok oda hazır canım babası eylül istiyor da
ben isimler konusunda hala kararsızım :)

Gunaydınnnnnnnn...
günaydın h.g

offfffff şu 30 a biz de bi kapak atsak
bırak haftaları saatler geçmiyor yaaa

gelicek canım biraz sabır bende hep şu 7 aya bir girsem diyordum erken doğum olayına karşı bak hayırlısı ile 7,5 haftadayım, işin masa başı işiyse evet zaman geçmiyor bende gün içi zaman sorunu yaşıyorum ama hamilelikle ilgili bir bakıcazki bu topikte tek tek bebişlerini kucaklarına alanları okuyor olucaz

evet canım zaten sat tarihinde 1 hafta geride olsan da ultrasonda bebek önde gidiyorsa haftaya yaz desen de yazmıyor doktorun. sata göre raporu geç alsan da doğumun ultrasona göre 1 hafta önce olunca zaten işyerine bildiriyorsun ve 37. haftayı tamamlayamamış oluyorsun.

bencede öyledir.
En iyisi araştırmak,2 haftam var en iyi ihtimal.
sağol canım.

Back
X