- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #44.321
benim sezeryan kesin tatlım
evet sezeryan olunca 38 hafta oluyor
ona göre kızlar hesaplamanızı yapın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hııııım. bu arada doktorun ve sen biliyorsun satını. nüfusumuzda yazmıyor sonuçta, sen doktoruna 30. haftada gidip benim bebeğim madem 2 hafta ileride bana rapor verin o zaman diyip anlaşabilirsin. böylelikle 2 hafta fazla dinlenirsin. ben yapmadım NEDEN??? yarın öbürgün bişey olur hata yanlış olmasın. ama bunu kasıtlı yapanları gördüm.(aman sakın yanlış anlama tatlım, sadece açıklayıcı olsun diye yazıyorum) yani bebeği ultrasona göre 1 hafta önde ve satını değiştiriyor. böylelikte 31. haftada 32 gibi görünüp 1 hafta fazla izinli oluyor
hııııım. bu arada doktorun ve sen biliyorsun satını. nüfusumuzda yazmıyor sonuçta, sen doktoruna 30. haftada gidip benim bebeğim madem 2 hafta ileride bana rapor verin o zaman diyip anlaşabilirsin. böylelikle 2 hafta fazla dinlenirsin. ben yapmadım NEDEN??? yarın öbürgün bişey olur hata yanlış olmasın. ama bunu kasıtlı yapanları gördüm.(aman sakın yanlış anlama tatlım, sadece açıklayıcı olsun diye yazıyorum) yani bebeği ultrasona göre 1 hafta önde ve satını değiştiriyor. böylelikte 31. haftada 32 gibi görünüp 1 hafta fazla izinli oluyor
evet öyle de doktoruna git imzalat kaşelet başhekime çık imzalat kaşelet
iş yerinde insan kaynaklarına ver sonra ssk ya faksla 2 kere iş yapmış olunuyor
37. hafta raporunu ssk'ya mı teslim ediyoruz?
Günaydın kızlar;
doktor zaten ultrasonda görünen haftaya göre veriyor raporu. doğumda o tarihe göre gerçekleşeceğinden bir kayıp olmuyor zaten. bir hafta önceden rapor alıp izne ayrılınca, işe başlamak da 1 hafta öne çekilmiş oluyor.
Günaydın sinemim..
günaydın ayşebaharım. hoşgeldin. nasılsın? tepikoğlan nasıl? bu arada yağmurlu romantik birgün, eşime çok hoş bir mesaj attım(onunla yağmurlu birgünde sevgili olmuştuk)
anladım canım.
Estağfurullah yanlış anlamam,ben zaten kendi işimizde çalışıyorum.
Benim bunları sormamın sebebi özel sigortayla ilgili.
ama şimdi yazdıklarını okurken aklıma bişey geldi.
dediğin gibi sat nufus cüzdanında mıyazıyo..
gider herhangi bi ultrosondan ne yazıyosa alır gelirim.
O zaman ultrasona göre rapor alınıyo demek değil mi...
evet sezeryan olunca 38 hafta oluyor
ona göre kızlar hesaplamanızı yapın
dimi...
ultrasona göre olmalı rapor.
Mesela satımı bilmiyorum,gebe kaldım.Raporu ultrasona göre alırsın...
vayyyyy benim kızlardan birinin adı yağmur olacak allah kısmet ederse
vayyyyy benim kızlardan birinin adı yağmur olacak allah kısmet ederse
Gunaydınnnnnnnn...
bizimde kızımız olsaydı adını yağmur koyacaktım. ama Allah oğluşumu verdi bize.
dün manyak servis şöförü beni beklemeden gitmiş
15 dakika servis bekledim dondum soğuktan sonra aradım biz köprüdeyiz dediler
çok sinirlendim
otobüse metrobüse de binemem dedim gelmedim
Bende kesin 15 kilo almışımdır diyordum ama almamışım kuruntu ediyoruz kendimize :))
Benimde bacaklarım çok şişiyor cnm aynı şikayetler bendede var malesef.
Sol tarafımda ve sırtımda bendede ağrı var. Doktor normal dedi.
Hep sol tarafımıza yatıyoruz ya ondan agrıyordur cnm.
İnşallah hayırlısıyla geçecek biraz sabır.
Noo nooo noooooBu kilo mevzuunda yarışabiliriz tatlım.
Biliyorsun ben son aylarda abartıyorum..
HAla çizme giyiyorum ben ama:))))
yagmur güzel isim benim 2 yasındaki yegenimin ismide yagmur, hayırlısı olsun tatlım, birbirine uyumlumu düşünüyorsun diğerini yoksa farklıda olabilirmi? ayrıca niye 1 nin ismi hazırda diğerinin hazır değil küsücek sana:)
günaydın h.gGunaydınnnnnnnn...
offfffff şu 30 a biz de bi kapak atsak
bırak haftaları saatler geçmiyor yaaa
evet canım zaten sat tarihinde 1 hafta geride olsan da ultrasonda bebek önde gidiyorsa haftaya yaz desen de yazmıyor doktorun. sata göre raporu geç alsan da doğumun ultrasona göre 1 hafta önce olunca zaten işyerine bildiriyorsun ve 37. haftayı tamamlayamamış oluyorsun.
yok oda hazır canım babası eylül istiyor da
ben isimler konusunda hala kararsızım :)