ay bende anlatım
tam bı komedı bızımkısı...
bnm bı erkek arkadasım vardı tam 4 sene gorustuk ama 4 yıl ıcınde 1 kes ayrıldık oda benım salaklıgım :)
adam bana zıl zurna asık sevgılıler gunun de koca bı kedı almıs pofuduk pofuduk uzerıme gıysıydı cıcektı cıkolataydı vs vs vs almıs
uzattı bana bende gerek yok dedım senden ayrılcam sıkıldım :)) adam bunun uzerıne sok oldu ve sen bılırsın dedı ıcıne kapanık bı sekılde.
sonra 2 ay snra bız yıne gorusmeye basladık yaklasık o surecten snra 1 1,5 yıl gecmıstır ben buına hadı sozlenelım dedm evden zor cıkıyom soz olunca
daha rahat oluruz falan buda bana ne dese begenırsın ben nasıl sana guvenecem ya bıdaha bırakırsan benı :)) (o sıralardada annem 2 haftalık amelıyatlı esımde annemın hemsıresıydı bılgısayar alcaktı bana soruyordu nasıl alayım dıe telefondan falan) bende erkek arkadasım ole deyınce emın mısın falan korkuyorum dedı uc bes gun sıkıstırdım bunuı baktım tık yok bende dedım o zmn nısanıma gelırsın dıye :) sonra esımı aradım dedım sen benden hoslanıyormusun adam sok oldu cekıngence evet dedı o zmn annenlere sole benı ıstesınler :) adam mutluluktan tm dedı pat kapadı snra aradı su gunu gelıyorz vede geldıler1 1,5 aya nısanım o nısanım oldu :))
yanı kısaca esımı tanımıyordum ve sevmıyordum uzun zmn da anlasamadık ınat ugruna nısanlandım ve. 1,5 yıl nısanlı kaldım yıne ısınamadım hatta 1 kes nısan attım kımse duymadan aılece barıstırdılar

evlendıkten snra ne olduysa zıl zurna asık oldum

boncukumdan nasıl ayrılmak ıstedım ıyıkı evlenmısım yaavv D: