2012 Şubat Anneleri

Canım özelde yaptım hep..
2 tanesi bir özel hastane
diğerleri bir başka özelde
doktorum transfer olunca
bende oldum ondan
Hepsi sezeryan canım bu da
sor sen sorunu
inş yardımcı olabilirim[/QUOTE]

şimdi benimde özelde sezeryan olucak, benim sormak istediğim bebeğin kıyafetlerini vericezya içeri kendimiz içinde pijama yada gecelik alıcakmıyız onlarmı amelyattan sonra giydirip çıkarıyolar senmi ayılınca giyiyorsun, normalde gecelik giyip oyle içeri alınıyorsun onu gordumde sezeryanı hiç bilmiyorum

yok canım :P

inşallah :))) kk ya giremediğimiz zaman hatlar karışmaz :))

:)))))))))

ben dogurdugum gıbı facede yayın olur merak etme herkes haber beklıyo akrabalar falan :1::1:
sızde ole yaparsınız:D burdan yerımıze solerler eklı olanlar artık.
faceye daha kolay cepten gırmesı :1:

Canım özelde yaptım hep..

şimdi benimde özelde sezeryan olucak, benim sormak istediğim bebeğin kıyafetlerini vericezya içeri kendimiz içinde pijama yada gecelik alıcakmıyız onlarmı amelyattan sonra giydirip çıkarıyolar senmi ayılınca giyiyorsun, normalde gecelik giyip oyle içeri alınıyorsun onu gordumde sezeryanı hiç bilmiyorum

canım kendin götürüyorsun
onların giydirdiği tek şey doğumhaneye giderken önlük
onun dışında herşeyi kendin götürüyorsun

şimdi kızlar kafam karıştı biri beni aydınlatsın lütfen..:28:.....

şimdi siz diyosunuzki iki bez koycam ayrı poşet onu vercem..bi kere sizin verme şansınız olmicak ya eşiniz ya akrabanız kimse ondan teslim alcaklar bebeğin kıyafetini falan çünkü siz o sırada ya doğum sandalyesinde normal doğumda yada ameliyetta olcaksınız..ee bebekte doğal olarak sizin işlemler bitene kadar önce doğacağı için sizin verme şansınız yok...ben o yüzden doğum çantasını ayrı tuttum oğlumun eşime bunu verirsin hemşireye diyeceğim daha demedim ama :1:..napim bendemi bezini ilk kıyafetini ayrı poşetliyeyim..ayıp olmazmı..benim tek endişem çantadaki şeylerin kaybolması olur..ama koskoca yeni özel bi hastanede böyle bi ayıbı yapmaz sanırım..valla cingan çıkarırım kızarım yani...ayıp şey..paket vermeyi hiç duymadım..ikizler diye iki paket bez isteyip kalanı teslim etmemeleride ayrıca çok ayıp bişey..ben eşime dicem öyle bişi olursa vermesin çantada var bebeğin bezi desin..ama sanmıyorum hiç çevremde böyle bişi duymadım şoklardayım bugün.....:25:

:1: valla yaaa.....buklee çok kilolu değilsin ama sanırım daha kilo alır çünkü haa bire yiyo :1:

şu altta hiç bişi yazmayan kızlar size çok kızıyorum...yaa kkdan çıkın yada gelip bakacağınıza sizlerde bişiler yazın sorun sohbete katılın....:34:bu eve gelen misafirin elini kolunu bağlayıp hiçbişeye karışmaması gibi oluyo ....:117:

şahsen ben bırkac kez bırseyler sordum yazdım fılan ama baktım hıc cevap veren yok
burda sadece samımı olanlar konusuyor gıbı gorunuyor dısardan bakınca
bende artık yazmayı bıraktım takıp edıp zaman gecırıyorum

şimdi siz diyosunuzki iki bez koycam ayrı poşet onu vercem..bi kere sizin verme şansınız olmicak ya eşiniz ya akrabanız kimse ondan teslim alcaklar bebeğin kıyafetini falan çünkü siz o sırada ya doğum sandalyesinde normal doğumda yada ameliyetta olcaksınız..ee bebekte doğal olarak sizin işlemler bitene kadar önce doğacağı için sizin verme şansınız yok...ben o yüzden doğum çantasını ayrı tuttum oğlumun eşime bunu verirsin hemşireye diyeceğim daha demedim ama :1:..napim bendemi bezini ilk kıyafetini ayrı poşetliyeyim..ayıp olmazmı..benim tek endişem çantadaki şeylerin kaybolması olur..ama koskoca yeni özel bi hastanede böyle bi ayıbı yapmaz sanırım..valla cingan çıkarırım kızarım yani...ayıp şey..paket vermeyi hiç duymadım..ikizler diye iki paket bez isteyip kalanı teslim etmemeleride ayrıca çok ayıp bişey..ben eşime dicem öyle bişi olursa vermesin çantada var bebeğin bezi desin..ama sanmıyorum hiç çevremde böyle bişi duymadım şoklardayım bugün.....:25:

kızlarrrr ben devlet hastanesinden bahsediyorum...özeller için duymadım zaten bazı özeller yenidoğan kıyafeti bile veriyor

O kadar hızlı akıyor ki konular, F5 yapmakla yetişemiyorum. :) Ama benim bildiğim hastaneden hastaneye değişiyormuş bu tarz şeyler. Yani hastaneyle görüşmek en iyisi sanırım. Ben 13'ünde doktora gideceğim. Bebişimde 7 günlük bir gelişim geriliği varmış :( Onu kontrol için. Gittiğimde herşeyi sormayı düşünüyorum. Yani onların tedarik ettiği bir şeyler var mı, ya da neler istiyorlar, hepsini öğrenmeyi düşünüyorum.

ben hastanede hiç bi planın tutacağını sanmıyorum canım
o yüzdende aklım ermiyo açıçası
o ana bırkıcam

şahsen ben bırkac kez bırseyler sordum yazdım fılan ama baktım hıc cevap veren yok

canım görmemişizdir
kendi adıma konuşayım en azından
yoksa kişisel yazışmıyoruz

bende artık yazmayı bıraktım takıp edıp zaman gecırıyorum[/QUO

sen yaz neden cevaplamayalım ki???eğer bildiğimiz bişeyse burda hepimiz yardımcı olmaya çalışıyoruz...hatta bizde senn bilgilerinden yararlanırız...hepimiz hamileyiz ama bence her hamilelik farklı kişilerin bünyelerine göre değişiklik oluyor seninlede elbetteki paylaşacağımız çok şey var:13:

ben öyle şeye karşıyım cnm..sadece samimi olanla sohbet etmek bana ters...kesin çok yazı yazan olmuştur arada kaynamış arka sayfalara düşmüştür sorun..lütfen böyle düşünenler varsa hergünde olsa bi satır yazsın..cvp veririz niye vermeyelim..görmediysek affola...

O kadar hızlı akıyor ki konular, F5 yapmakla yetişemiyorum. :) Ama benim bildiğim hastaneden hastaneye değişiyormuş bu tarz şeyler. Yani hastaneyle görüşmek en iyisi sanırım. Ben 13'ünde doktora gideceğim. Bebişimde 7 günlük bir gelişim geriliği varmış :( Onu kontrol için. Gittiğimde herşeyi sormayı düşünüyorum. Yani onların tedarik ettiği bir şeyler var mı, ya da neler istiyorlar, hepsini öğrenmeyi düşünüyorum.

aslında en mantıklısı..ama benim şu şansım yok doktorum ayrı hastanem ayrı..doktorum vesilesi ile hastanede doğum yapcam..hastaneyi daha görmedim ama yeni açıldı..olmazsa bende doktora bi sorayım...:26:

Back
X