- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #45.061
Kızlar acayip morelim bozuk şuan oturdum ağlıyorum.
Benim çocuguma Allah nasip ederse ben çalıştığım için annem bakacak. Belli bir ücret karşılığında ama onun ücret talebi yok.
Ben diyorum hani eşime veririz diye. Sonuçta kadın yeri gelcek yemek yapamıcak yeri gelcek işini yapamıcak emek vercek sonuçta.
Ama annemin bakmaya pek gönlü yok. Rahatına çok düşkün bir kadın saolsun kendisi. iki ablam var onlara sürekli işte nasıl bakcam
çok küçük olcak işte gazı olur işte uyumaz bilmem ne diye sürekli şikayetleniyormuş. Bende en sonunda patladım biraz önce yeter artık
konuşma tamam sen bakmıcaksın ben oturup kendi çocuguma bakıcam dedim. Arkadaşlarımın anneleri de kayınvalideleri de dört gözle
bekliyor çocuk yapsınlar da büyütelim diye bizimkilerde nasıl kaçacaklarını bilmiyorlar. Destek değil köstekler mübarek.
nurum; bakarım deyip bir kaç ay sonra vazgeçip ortada kalmaktansa belki böylesi daha hayırlıdır. bir de eşin ve annenin arasında kalıp gerginlik yaşayacaksın zaten. sıkma canını bir yolu bulunur. doğumdan sonra 2-3 ay içerisinde inşallah gönlüne göre birini bulursun. rica minnet etmek zorunda da kalmazssın.