- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #54.441
Arkadaşlar bana müsade...Sohbet koyu olursa haber verin gelirimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
farkındayım geç oldu ama ben çok pişmanım.ve bunu buradan başka hiçbi yerde hiç bi yerde dile getiremem.kimse beni anlamayacak.eminim sizlerden anlamayan yargılayanlar olacak.ama çokkk pişmanım.ben eğer hamile olmasaydım bu adamı bi gün bile çekmezdim.dayanamıyorum artık rahatlığına beni aptal yerine koyup her haltı karıştırmasına.ona göre hiç bi problem yok her şey yolunda ben abartıyorum ama ben daha önce 2 kez daha hamile oldum.ne yaşadığımı ne hissettiğimi biliyorum.utanmadan doğumdan sonra nasıl sevecek benim çocuğumu,nasıl beni koynuna alacak.şimdi benden uzakta kendine ait bi hayat yaşıyor.istediği saatte gelip istediği saatte gidiyor.bi şey de dersem kavga çıkartıyor ben de ağlamaktan yoruldum artık.kızlarımın psikolojisi bozulmasın aman annem üzülmesin diye herşeyi içimde yaşamaktan sıkıldım.ve saçma biliyorum aslında ama bebek olmasaydı ben daha güçlü olurdum bunları onun yanına bırakmazdım diye düşünüyorum.beni iyi kötü tanıdınız allah korkusu olan bi insanım ama şeytan dürtüyor bu adamdan intikamını al sende onu çatır çatır aldat acın hafiflesin.elin adamlarına kaş göz yap için soğusun diyo.lütfen yargılamayın aaaa ben olsam hayatta yapmam falan demeyin.insanı öyle bi duruma getiriyorlar ki ben bile bunları düşünebiliyorum.....sizler allah emanet olun.ve eşlerinizin kıymetini bilin.
sağol dünürümmtütütütütü masallah damadımaaaaaaaaaaaaaa...
sağol cnm ne bilim hoşuma gitti yaptım öyleÇok güzel olmus gule gule kullan aldıklarını da ...Sepete bezlerı koymasan da pakette kalsa olmaz mı,mikrop kapmaz mı acıkta dururken??Kilo boy da maaşallah canım süper olmuss...Harikaaa
:nazar:
cnm izne çıkınca hallet hepsini geç kalmışın keşke yavaş yaavaş yapsaydın inş zor olmaz senin içinnşimdi bişey söyleyeceğim şaşıracaksınız. benim oğlanın giysilerini henüz yıkamadım, doğum çantası hazırlamadım ve eve koltuk yıkatmaya adam çağıracağım ve temizlikçi alacağım. sadece beden temizliğimi yapıyorum. erken doğum riskine karşı. izne ayrıldığımda tüm bunlarla ilgilenmeyi ve gündüzleri bolca uyumayı düşünüyorum.
aynı fiikirdeyim cnm yaaa aynen aama napalım bizde pipili afacanlarımızı severizzzacaip kızım olsun isterdim her defasındada soruyorum dra hala erkek mi diye? elbette kardeşi olsun rüzgarımın ama şuan çok uzak geliyo bana![]()
cnm o kadar sezeryan olması tabi normal ,çünkü günümüzde artık drlar normal doğmla uğraşmak istemiyo sezeryan günü belli olduğu için daha kolaylarına geliyo ben her ikii doğum şeklinede karşı değilim Allah ne gösterir son anda bilemeyiz ama çevremde sezeryan olup hemen günlük hayatına dönebilen pek görmedim vede çok bana aman sezeryan olma o daha zor diyen oldu ,:26: ama normaldee iyileşme süreci bu süre çok daha kısa... ben ondan normal doğm çok istiyorum 3 komşumda sezeryan oldu hiçbirinden çok iyi lafını duymadım gözüm korktu :18: ben aksi bir risk olmadığı sürece sezryan düşünmüyorum... hayırlısı herşeyden önce... önemli olan bebeklrimizin sağlığı tabi dr tehlikeli bişey söylerse son anda mecbur sezeryan oluyosun ama anne ve bebek normal dğma uygunsa hazırsa nasıl analarımız bizide öyle doğurmuş sa bence normal olmalı doğada sezeryaanla doğum yapan tek canlı biziz zira...
Ben de normalde ısrar edenlerı hiiiç anlamıyorum,bakın mesela ocak topiğine 22 dogumun sadece 4-5i normal oldu,bekleseler de sezeryan oldu ..Ne farkı war kı laf salatası sezeryandan sonra duzelmemek veya acı cekmek ,kılo werememek falan hepsı safsata..Neden acı cekeyım kı ..
gnaydın cnm kolay gelsin sanaGünaydın canım...Nazarınız değdi uyutmadı emre veledi bugün beni bu saatte buralardayımmm![]()
günaydınnn gerçi bn birazdn yine uyurrummmmherkese günaydııın..haknurum erkencisin bugün
cnm Allah yardımcın olsun şu en özel döneminde bunlaarı yaşaman çok zor.. Allah eşini islah etsin vede ben ne yaptım dedirtsin pişman etsin inş... üzme kendini cnm nolur inş bu günler biterde sende huzur bulursun Raabbimin adaleti çok büyüktür ona dua et ve eşiimi islah et de cnm o bütün varrlıkları yaraadan ve ondn asla ümidini kaybetme..iinş herşey istediğin gibi olur bigün sen şeytana uyup onu sevindirme cnm bol bol salavat getir kötü şeyleer düşünme bu senin için bi imtihan dönemi inş bitecek her üzüntüdün arkası aydınlıktır inşşş.farkındayım geç oldu ama ben çok pişmanım.ve bunu buradan başka hiçbi yerde hiç bi yerde dile getiremem.kimse beni anlamayacak.eminim sizlerden anlamayan yargılayanlar olacak.ama çokkk pişmanım.ben eğer hamile olmasaydım bu adamı bi gün bile çekmezdim.dayanamıyorum artık rahatlığına beni aptal yerine koyup her haltı karıştırmasına.ona göre hiç bi problem yok her şey yolunda ben abartıyorum ama ben daha önce 2 kez daha hamile oldum.ne yaşadığımı ne hissettiğimi biliyorum.utanmadan doğumdan sonra nasıl sevecek benim çocuğumu,nasıl beni koynuna alacak.şimdi benden uzakta kendine ait bi hayat yaşıyor.istediği saatte gelip istediği saatte gidiyor.bi şey de dersem kavga çıkartıyor ben de ağlamaktan yoruldum artık.kızlarımın psikolojisi bozulmasın aman annem üzülmesin diye herşeyi içimde yaşamaktan sıkıldım.ve saçma biliyorum aslında ama bebek olmasaydı ben daha güçlü olurdum bunları onun yanına bırakmazdım diye düşünüyorum.beni iyi kötü tanıdınız allah korkusu olan bi insanım ama şeytan dürtüyor bu adamdan intikamını al sende onu çatır çatır aldat acın hafiflesin.elin adamlarına kaş göz yap için soğusun diyo.lütfen yargılamayın aaaa ben olsam hayatta yapmam falan demeyin.insanı öyle bi duruma getiriyorlar ki ben bile bunları düşünebiliyorum.....sizler allah emanet olun.ve eşlerinizin kıymetini bilin.
Canım esad ımızın cicileri çok güzel sağlıcakla giysin uyusun büyüsün inşaallahhh![]()
farkındayım geç oldu ama ben çok pişmanım.ve bunu buradan başka hiçbi yerde hiç bi yerde dile getiremem.kimse beni anlamayacak.eminim sizlerden anlamayan yargılayanlar olacak.ama çokkk pişmanım.ben eğer hamile olmasaydım bu adamı bi gün bile çekmezdim.dayanamıyorum artık rahatlığına beni aptal yerine koyup her haltı karıştırmasına.ona göre hiç bi problem yok her şey yolunda ben abartıyorum ama ben daha önce 2 kez daha hamile oldum.ne yaşadığımı ne hissettiğimi biliyorum.utanmadan doğumdan sonra nasıl sevecek benim çocuğumu,nasıl beni koynuna alacak.şimdi benden uzakta kendine ait bi hayat yaşıyor.istediği saatte gelip istediği saatte gidiyor.bi şey de dersem kavga çıkartıyor ben de ağlamaktan yoruldum artık.kızlarımın psikolojisi bozulmasın aman annem üzülmesin diye herşeyi içimde yaşamaktan sıkıldım.ve saçma biliyorum aslında ama bebek olmasaydı ben daha güçlü olurdum bunları onun yanına bırakmazdım diye düşünüyorum.beni iyi kötü tanıdınız allah korkusu olan bi insanım ama şeytan dürtüyor bu adamdan intikamını al sende onu çatır çatır aldat acın hafiflesin.elin adamlarına kaş göz yap için soğusun diyo.lütfen yargılamayın aaaa ben olsam hayatta yapmam falan demeyin.insanı öyle bi duruma getiriyorlar ki ben bile bunları düşünebiliyorum.....sizler allah emanet olun.ve eşlerinizin kıymetini bilin.
Kızlar Merhaba Adese cnm ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yar ve yardımcın olsun.
Ben yarın itibariyle doğum iznine ayrılıyorum kızlar.
ayşem günaydın söylediğin her söze katılıyorum adese ile ilgili Allahım sabır versin ...
burdada yağmur çok var ve çookk soğuk yaaa
dersteyim ve okudukça ağlıyorum en iyisi şimdilik çıkayım çocuklara rezil olmadan.daha sonra yazarım hepinize.teşekkür ederim.
Gözün aydın nurummm...
3 haftan kaldı demek doğumuna....
benimde 4 haftam kaldı....
Ayrılışıma 1 hafta...
Darısı başımıza...
Soğuğu hiç sevemedim ben benim_olanım...
Sıcak deniz ve güneş....
Bayılıyorum bu üçlüye:)))
Sen dün neler ekledin kızlar ne yorum yaptı..
geçmişe dönük okuyamadım...
Benim müdür habire iş yağdırıyor...
Canım yıpratma kendini...
Görmesin çocuklar...
Yüzünü yıka....Sakin ol....
Rabbim yar ve yardımcın olsun...
teyzesi oğluma yatak aldık cicilr bölümünde baksana yavvGözün aydın nurummm...
3 haftan kaldı demek doğumuna....
benimde 4 haftam kaldı....
Ayrılışıma 1 hafta...
Darısı başımıza...
Soğuğu hiç sevemedim ben benim_olanım...
Sıcak deniz ve güneş....
Bayılıyorum bu üçlüye:)))
Sen dün neler ekledin kızlar ne yorum yaptı..
geçmişe dönük okuyamadım...
Benim müdür habire iş yağdırıyor...
Canım yıpratma kendini...
Görmesin çocuklar...
Yüzünü yıka....Sakin ol....
Rabbim yar ve yardımcın olsun...
dersteyim ve okudukça ağlıyorum en iyisi şimdilik çıkayım çocuklara rezil olmadan.daha sonra yazarım hepinize.teşekkür ederim.
İnanılmaz bir hüzün çöktü cnm içime üzülüyorum desem izne ayrılacağım için saçmalamış olurmuyum.
teyzesi oğluma yatak aldık cicilr bölümünde baksana yavvo müdürü dövesim var sen ne zaman izne çıkcan..?... sorma yaz gibisi yok valla
üzülme balım seni üzen o adi ağlasın asıl sinir oldum kusura bakmaböyle adamlar zinanın ahiretteki cezasını bilseler yine uçkurlarını tutmazlar ama Rabbim seni üzdüğü bebeğini daha anne kkarnında üzdüğü için pişmann etsin onu binkez inşşş
Gunaydın fıstıklar,
Dun ne yorucu bır gundu, anlatamam.
Toplantı 12:00'den 19:00'a kadar surdu!
Eve gıtmem 20:30'u buldu.
Yav hıc kımsede demedı kı, 'yorulmussundur, acıkmıssındır'
Sabah ofıstekı kızlarla konusuyoruz da, cok sasırıyorlarmıs hala calıstıgıma
'Nasıl dayanıyorsun? Ben bıle dayanamıyorum' dıyor bırı
Az kaldı ama.
Bugunu ve hafta sonlarını saymassak 17 is gunum var.
Ve daha bır yıgın yapmam gereken is.
Artık daha az gırerım kk.ya muhtemelen.
Kafamdakı su ıslerı bıtırırsem, epey rahatlarım.
Tabıı bırde gunluk cıkan ısler oluyor.
Izne cıktıgımda bol bol tv karsısına gecıp uzanacagım.
ınsallah ablam da gelır, onunla beraber uzun sohbetler ederız.
Sızlerde ne vaar ne yok?
Hersey yolunda mı?
Doguran var mı?
Yada gunu belırklenen?
günaydın cnm kolay gelsin sana gerçekten çalışma hırsına hayranm her işi başarırsın sen.... gece bişey olmadıysa kimse doğurmadı cnm ben oğlumun yatağını aldım sonunda cicilerimiz topiğine ekledim en iyisini yaparsın valla izne çıkınca bol bol yat bende çıkarım birazdan 7 den beri ayaktayım uykumu aalamadım az uzanırım havada yağmurlu burda zaten....
slammmm şubat 2012 nin güzel anneleri.....
dünürümden sonra bende bu akşam damadının cicilerini sonunda almanın ve eklemenin gururunu yaşıyorum... çok yoruldum bugün bu fotoları size yetiştircem diye valla....:126:..aynı gün içinde yatağını aldık satıcıyı zar zor kandırıp eeve teslim ettirdik
yoksa haftaya kalcaktı....bide oğlum normal dğm pozisyonunu almış erken doğarsa yataksız kalmasın dedik..bugün dr a gittim ultrason kağıdına kadar ekliyorum..... çok mutluyum sonunda herşeyi tmm oğlumun
.....evet şimdi esadımın cicileri sizlerle
.. güzel olmayan şeyler için uyarabilirsiniz kızlar
fikirlere açığım darılmam sonuçta siz kardeşim oldunuz zor zamanlarda bana
akıl verebilirsiniz bklım beğencekmisiniiz...
maşallah diyin tamammı ?
Eki Görüntüle 324185 bu oğlumun yatağı krem beyaz babamız beğendi.. aslındaa ben tam beyaz alcktım ama alt dolapları çok hoşuma gitti iistersek sallanabiliyoda
Eki Görüntüle 324186 Eki Görüntüle 324187 Eki Görüntüle 324188
gs lı taçtan aldığımız nevresimi.... eşimde bende gs lıyız ...
Eki Görüntüle 324189 Eki Görüntüle 324190 Eki Görüntüle 324191 Eki Görüntüle 324192
cicilerini hemen silip çekmecelere yyerleştirdim..
Eki Görüntüle 324193 Eki Görüntüle 324194 Eki Görüntüle 324195 Eki Görüntüle 324196 Eki Görüntüle 324197 Eki Görüntüle 324198 Eki Görüntüle 324199 Eki Görüntüle 324200
kapı süsünü ben yaptım evde olan kumaşlardan ve sepetide ben süsledim dışını...bezllerini koyduum içine... günde 2 kez boşalcak o sepet ama olsn canı sağ olsuun esadımın
ve bugünkü dr bilgileri 2 500 kg olmuş oğlum ve boyu 20 gün önce 39 iken şimdi 45 cm...erkek bebek gerçekten hızlı gelişiyomuş meğersem çok sevndim cnm oğlummmmm
Gordum bıtanem ve ınan senın adına cok ama cok sevındım.
Rabbım ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın.
Dılerım her zaman dılegın ne ıse hayırlısı ıle gerceklesır.
Galıba bu calısma tempomla herkesı sasırtıyorum.
Normalde nazlıyımdır, elımı azıcık kessem esıme gotururup, 'acıyor' derım.
Oper, 'gectı mı?' der, aglamaklı sekılde 'hı-hıı' derım.
Ama esım bıle sasırıyor sımdı, ıse gec kalmayayım dıye acele edısıme.
Daha bır defa mızmızlanmadan ısıme gelmeme
Kızlar da kendı aralarında dıyormus 'dayanamaz, ayrılır' dıye.
Sasırtmısım onları
Ben evde sıkılırım dıye gelıyorum daha cok.
Yoruluyorum tabıı ama, sonunda bebegımle daha fazla zaman gecırecegımı dusunerek mutlu oluyorum.
Bakalım, benım de 19 ocak ta randevum var.
Cok merak edıyorum, kac kılo aldım!
Yalnız dıkkat, Elıf ten once kendımı merak edıyorum
Elıf ım Allah ın ıznı ıle 2,500 olur dıye dusunuyorum.
Bızım de dogum seklımız ve zamanımız bellı olsa keske.
En azından nasıl doguracagımız.
Insallah Rabbım hayırlısı ıle normal dogumu nasıp eder.
Amin.
offffffffffffff günaydın herkeseeeeee dayanamıyoruummm nefes alamıyorumm kasıklarım karnım belim ağrıyoooooo :26: