- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #54.521
Valla bende özledim göbiş görmeyi:))))
Bir gün ayarlayalım ekleyelim hepicimiz
Maşallah ayşecim..
Hıçkırık diye duydum okudum bende ...
hadi bugün ekleyeliiimmmmm...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende özledim göbiş görmeyi:))))
Bir gün ayarlayalım ekleyelim hepicimiz
Maşallah ayşecim..
Hıçkırık diye duydum okudum bende ...
Mavişim dedi...Ki ben kahverengi gözlü beyaz tenli bir hatunumAkşam arkadaşlarla oğlumun göz rengini konuştuk renkli olur vs diye ordanmı kaldı acaba hafızasındaa yoksa başka birimi valla kafam karıştı şimdi
![]()
Cok guzeller canım.
Rabbım ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın.
[/COLOR][/I]
canım benim ne güzel işte beslemişsin bebişini,maşallahhh 41 kere hemde..
:)) bende süt içmeye yeni başladım,ama yarım saattir bardak önümde içine nesquik falan attım ama benim için işkence..
ne kadannn güzeldi kilosu boyu 1 cm kısaydı şimdi boyu iyi 47 cm kilosu az geldi bana :)) bende süte başlimm dedim,çünkü erken gelirse gücsüz olsun istemiyorum.. strese girdim 2 3 hafta sonra gelir deyince dr, ya kilo almadan dogarsa diye..
acaba bu 2 hafta kabuklu badem yemedim , o mu kilo yapıyordu da şimdi olmadı :))
amann ne zormuş son günlerrrr(
YA BİR DE BİR ŞEY SORACAGIM , BENİM VAJİNAMDA ARADA İGNE BATMIŞ GİBİ ACI OLUYOR AMA TAM VAJİNADA DEĞİL PELVİSTEN GİRİYOR SANKİ BU İGNE VAJİNAMDAN CIKIYORMUŞ GİBİ ...SİZDE DE VAR MI ?
hıııc o konuda korkmuyorum cnm kgsıne aldırmıyorum.
benı korkutan sende bılırsın belkı
spınalsezeryan olacagım ve bende bel fıtıgı var bu sorun olurmu
drla gorusmedım daha bakalım.
esımde dıyor bununla ılgılı ıllakı bı cozum yolu vardır..
Canim o spinal beli mahfediyo benden soylemesi bendede bel fitigi var hic dusunmuyorum varsin acicik canim yansin saglikli sihhatli olsunda
hıııc o konuda korkmuyorum cnm kgsıne aldırmıyorum.
benı korkutan sende bılırsın belkı
spınalsezeryan olacagım ve bende bel fıtıgı var bu sorun olurmu
drla gorusmedım daha bakalım.
esımde dıyor bununla ılgılı ıllakı bı cozum yolu vardır..
Canim o spinal beli mahfediyo benden soylemesi bendede bel fitigi var hic dusunmuyorum varsin acicik canim yansin saglikli sihhatli olsunda
Dün ocak annelerınden bırının dogum hıkayesınde kız fıtıklıydı canım we epıdural sanırım yapamayız demısler fıtıgın cok sert normal dogum yapalım demısler vs..Bir oku istersen canım sonra yıne sezeryan olmus ama ..
oku canım nazarboncugumun yazısı ..
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/492604-2012-ocak-annelerinin-dogum-listesi-5.html
Bana da batmalar oluyor da canım o kadar iğnelı gıbı olmuyor ..Rüyan gerçekten de berbatmıs ama bu ara film gibi herşeyı hatırlarmısız normalmıs..Canım korkma sezeryandan demek kı hayırlısı buymus ..Alısmaya calıs ..Bir de nişan geldı ya sana,nasıldı kırmızı kan mı kahwerengı mı nasıl bırseydı?
Ben de normalde ısrar edenlerı hiiiç anlamıyorum,bakın mesela ocak topiğine 22 dogumun sadece 4-5i normal oldu,bekleseler de sezeryan oldu ..Ne farkı war kı laf salatası sezeryandan sonra duzelmemek veya acı cekmek ,kılo werememek falan hepsı safsata..Neden acı cekeyım kı ..
aklıma neler geldi bir bilsen, dogum yaparken ölür müyüm falan diye sacmalıklar ,kötüye yormamak lazım ama işte insanın içi rahat durmuyor..
neyse hayırlara gitsin ,canım....
hadi bugün ekleyeliiimmmmm...![]()
Allah korusun canım Allah korusun...
Ben faceden görüyorum kızalrınkini:)))))
Şimarığın hiç karnı yok üstelik habire hamurişi yiyor:)))
Benim olan da süper
feray da harika
sevgide muhteşem...
nihle ve buklemde çok hoşlar...
bende ekleyeceğim valla
Çocuklardan fırsatım olmuyor canım yoksa resim çekti eşim o meşhur fotoğraf makinamızla:))))
Benim olan da süper
feray da harika
sevgide muhteşem...
bende ekleyeceğim valla
Çocuklardan fırsatım olmuyor canım yoksa resim çekti eşim o meşhur fotoğraf makinamızla:))))
Canim ben herseyin normalinden yanayim kesilip bicilmek istemem tabiki bu tercih meselesi Alah muhtac etmesin annelik kutsaldir acisiz ne oluyoki
Canim ben herseyin normalinden yanayim kesilip bicilmek istemem tabiki bu tercih meselesi Alah muhtac etmesin annelik kutsaldir acisiz ne oluyoki
Benim olan da süper
feray da harika
sevgide muhteşem...
bende ekleyeceğim valla
Benim olan da süper
feray da harika
sevgide muhteşem...
bende ekleyeceğim valla
Ben de dikkat edeyım gelır melır haberım olmaz,normal doguma öyle yorumlar yaptırdılar kı annemler falan ,buyuk konustum korkuyorum ..yukarıdan aşagıya iğne batar gibi bende,yani yerimden sıcrıyorum,,beyaz akıntının içinde kırmızı, bildigin kandı yani.. daha sonra cok fazla akıntı geldi,akıntı da cok katıydı.. o zaman daha cok beyazdı ama aralarda acık kırmızılar vardı.. sonra bir daha da gelmedi..
Tabi ki tercih meselesi canım,ben normal dogumdan korkuyorum kendıme guwenmıyorum ..Herkes kendını bılır sonucta ,ben yapamam diye düşünüyorum ama etrafımda özellıkle büyüklerin dewamlı normal doğur ısrarı beni iyice soğuttu normal doğumdan ..Hatta beni büyük konusturdukları için erken doğuracağım diye ödüm kopuyor..Sezeryan olan bir sürü arkadasım war herkes de çok memnun ve rahat..Tek kötü yanı 2 yıl çocuk yapamamak o kadar..
Tek bir tane normal doguran arkadasım war genclerden o da dıyor kı ''acılmayınca kesmısler asagısını ve aylarca üstüne oturamadım ,yarama bakamadım aynayla bakmaya ugrastım..Sezeryanda en azından yaranı göruyorsun dıyordu ''..Beni iyice soguttu ..Zaten hıc sewmıyordum normal dogumu ..
Ben de dikkat edeyım gelır melır haberım olmaz,normal doguma öyle yorumlar yaptırdılar kı annemler falan ,buyuk konustum korkuyorum ..
kimse benle ilgilenmedi bende yemeğe gidiyorum
![]()