2012 Şubat Anneleri

Mavişim dedi...Ki ben kahverengi gözlü beyaz tenli bir hatunum:1:Akşam arkadaşlarla oğlumun göz rengini konuştuk renkli olur vs diye ordanmı kaldı acaba hafızasındaa yoksa başka birimi valla kafam karıştı şimdi:37:

Yok kız ordan kalmıstır,sen eşinle bu dönemde bıle bu kadar ılgılenırken hıcbırsey olmaz..Olsa aldatsa benımkı aldatırdı heralde 8 aydır tık yok bende..:1::1:

Cok guzeller canım.
Rabbım ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın.

[/COLOR][/I]

Teşekkürler canım beğenmenıze sewındım..Elefera bırsey sorucam sen kac yıllık ewlısın ??Hala esıne bu kadar aşıksın ya ondan merak ettim..

canım benim ne güzel işte beslemişsin bebişini,maşallahhh 41 kere hemde..

:)) bende süt içmeye yeni başladım,ama yarım saattir bardak önümde içine nesquik falan attım ama benim için işkence..
ne kadannn güzeldi kilosu boyu 1 cm kısaydı şimdi boyu iyi 47 cm kilosu az geldi bana :)) bende süte başlimm dedim,çünkü erken gelirse gücsüz olsun istemiyorum.. strese girdim 2 3 hafta sonra gelir deyince dr, ya kilo almadan dogarsa diye..
acaba bu 2 hafta kabuklu badem yemedim , o mu kilo yapıyordu da şimdi olmadı :))

amann ne zormuş son günlerrrr :((

YA BİR DE BİR ŞEY SORACAGIM , BENİM VAJİNAMDA ARADA İGNE BATMIŞ GİBİ ACI OLUYOR AMA TAM VAJİNADA DEĞİL PELVİSTEN GİRİYOR SANKİ BU İGNE VAJİNAMDAN CIKIYORMUŞ GİBİ ...SİZDE DE VAR MI ?

Bana da batmalar oluyor da canım o kadar iğnelı gıbı olmuyor ..Rüyan gerçekten de berbatmıs ama bu ara film gibi herşeyı hatırlarmısız normalmıs..:49:Canım korkma sezeryandan demek kı hayırlısı buymus ..Alısmaya calıs ..Bir de nişan geldı ya sana,nasıldı kırmızı kan mı kahwerengı mı nasıl bırseydı?

hıııc o konuda korkmuyorum cnm kgsıne aldırmıyorum.
benı korkutan sende bılırsın belkı
spınalsezeryan olacagım ve bende bel fıtıgı var bu sorun olurmu
drla gorusmedım daha bakalım.
esımde dıyor bununla ılgılı ıllakı bı cozum yolu vardır..

Canim o spinal beli mahfediyo benden soylemesi bendede bel fitigi var hic dusunmuyorum varsin acicik canim yansin saglikli sihhatli olsunda

hıııc o konuda korkmuyorum cnm kgsıne aldırmıyorum.
benı korkutan sende bılırsın belkı
spınalsezeryan olacagım ve bende bel fıtıgı var bu sorun olurmu
drla gorusmedım daha bakalım.
esımde dıyor bununla ılgılı ıllakı bı cozum yolu vardır..

Canim o spinal beli mahfediyo benden soylemesi bendede bel fitigi var hic dusunmuyorum varsin acicik canim yansin saglikli sihhatli olsunda

Dün ocak annelerınden bırının dogum hıkayesınde kız fıtıklıydı canım we epıdural sanırım yapamayız demısler fıtıgın cok sert normal dogum yapalım demısler vs..Bir oku istersen canım sonra yıne sezeryan olmus ama ..
oku canım nazarboncugumun yazısı ..
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/492604-2012-ocak-annelerinin-dogum-listesi-5.html

Bana da batmalar oluyor da canım o kadar iğnelı gıbı olmuyor ..Rüyan gerçekten de berbatmıs ama bu ara film gibi herşeyı hatırlarmısız normalmıs..:49:Canım korkma sezeryandan demek kı hayırlısı buymus ..Alısmaya calıs ..Bir de nişan geldı ya sana,nasıldı kırmızı kan mı kahwerengı mı nasıl bırseydı?

yukarıdan aşagıya iğne batar gibi bende,yani yerimden sıcrıyorum,,beyaz akıntının içinde kırmızı, bildigin kandı yani.. daha sonra cok fazla akıntı geldi,akıntı da cok katıydı.. o zaman daha cok beyazdı ama aralarda acık kırmızılar vardı.. sonra bir daha da gelmedi..

Ben de normalde ısrar edenlerı hiiiç anlamıyorum,bakın mesela ocak topiğine 22 dogumun sadece 4-5i normal oldu,bekleseler de sezeryan oldu ..Ne farkı war kı laf salatası sezeryandan sonra duzelmemek veya acı cekmek ,kılo werememek falan hepsı safsata..Neden acı cekeyım kı ..

Canim ben herseyin normalinden yanayim kesilip bicilmek istemem tabiki bu tercih meselesi Alah muhtac etmesin annelik kutsaldir acisiz ne oluyoki

selam kızlar
bugün teftiş kurbanıyım sabah şubede denetim başladı yazamadım size..
bi yoklama yapayım kaçarım birazdan:1::1:
nasılsınız var mı hareket doğum falan

aklıma neler geldi bir bilsen, dogum yaparken ölür müyüm falan diye sacmalıklar ,kötüye yormamak lazım ama işte insanın içi rahat durmuyor..
neyse hayırlara gitsin ,canım....

Allah korusun canım Allah korusun...

hadi bugün ekleyeliiimmmmm...:24:

Ben faceden görüyorum kızalrınkini:)))))
Şimarığın hiç karnı yok üstelik habire hamurişi yiyor:)))
Benim olan da süper
feray da harika
sevgide muhteşem...
nihle ve buklemde çok hoşlar...
bende ekleyeceğim valla
Çocuklardan fırsatım olmuyor canım yoksa resim çekti eşim o meşhur fotoğraf makinamızla:))))

Benim olan da süper
feray da harika
sevgide muhteşem...
bende ekleyeceğim valla
Çocuklardan fırsatım olmuyor canım yoksa resim çekti eşim o meşhur fotoğraf makinamızla:))))

demek beğendin beni hımmmm
dur bakim yeni bi resim daha ekleyimde akşam
yorum yap bana olur mu bitanem
güzel miyim senden duymak çok güzel oluyo:21::21::21:

Benim olan da süper
feray da harika
sevgide muhteşem...
bende ekleyeceğim valla

bende sizinle facede arkadas olmak istiyorum yaa ...çok merak ediyorum sizi

Canim ben herseyin normalinden yanayim kesilip bicilmek istemem tabiki bu tercih meselesi Alah muhtac etmesin annelik kutsaldir acisiz ne oluyoki

Tabi ki tercih meselesi canım,ben normal dogumdan korkuyorum kendıme guwenmıyorum ..Herkes kendını bılır sonucta ,ben yapamam diye düşünüyorum ama etrafımda özellıkle büyüklerin dewamlı normal doğur ısrarı beni iyice soğuttu normal doğumdan ..Hatta beni büyük konusturdukları için erken doğuracağım diye ödüm kopuyor..Sezeryan olan bir sürü arkadasım war herkes de çok memnun ve rahat..Tek kötü yanı 2 yıl çocuk yapamamak o kadar..

bende kesilmek biilmek istemiyorum, o yüzden istemiyorum, ama hayırlısı bizim kız sevdi bu pozisyonu dönmüyor, hayır bir de cadı kızım ilk zamanlar hep kafa üstü duruyordu amuda kalkık vaziyette :)) şimdi yerleştii oraya,zorla kestircek annesini :))

Benim olan da süper
feray da harika
sevgide muhteşem...
bende ekleyeceğim valla

Bugün sırf buradakı arkadaslar için facebook açtım kendıme ve maıl adresı aldım aslında kullanmıyordum ..Bana özelden yazar mısınız adreslerınızı eklıyım cok sewınırım ..Şimdi kahvaltıya cıkıcam ..1,5 saat oldu uyanalaı hala siteden cıkamadım ,açımm..:9:

Benim olan da süper
feray da harika
sevgide muhteşem...
bende ekleyeceğim valla

iş yerimde face yasak evde de yok net..patronun odasına girip gizlice faceye mi girsem valla çatlıcam meraktan :1:

Tek bir tane normal doguran arkadasım war genclerden o da dıyor kı ''acılmayınca kesmısler asagısını ve aylarca üstüne oturamadım ,yarama bakamadım aynayla bakmaya ugrastım..Sezeryanda en azından yaranı göruyorsun dıyordu ''..Beni iyice soguttu ..Zaten hıc sewmıyordum normal dogumu ..

yukarıdan aşagıya iğne batar gibi bende,yani yerimden sıcrıyorum,,beyaz akıntının içinde kırmızı, bildigin kandı yani.. daha sonra cok fazla akıntı geldi,akıntı da cok katıydı.. o zaman daha cok beyazdı ama aralarda acık kırmızılar vardı.. sonra bir daha da gelmedi..
Ben de dikkat edeyım gelır melır haberım olmaz,normal doguma öyle yorumlar yaptırdılar kı annemler falan ,buyuk konustum korkuyorum ..

Tabi ki tercih meselesi canım,ben normal dogumdan korkuyorum kendıme guwenmıyorum ..Herkes kendını bılır sonucta ,ben yapamam diye düşünüyorum ama etrafımda özellıkle büyüklerin dewamlı normal doğur ısrarı beni iyice soğuttu normal doğumdan ..Hatta beni büyük konusturdukları için erken doğuracağım diye ödüm kopuyor..Sezeryan olan bir sürü arkadasım war herkes de çok memnun ve rahat..Tek kötü yanı 2 yıl çocuk yapamamak o kadar..

aa canım normal isteyince de tam aksi oluyor,bizimkiler de ne diye boşyere acı cekecen,sezeryan ol,işte normal dogumda dikiş yok mu ? bunu diyenler de en yakınlarım :)) her duruma muhalefet birileri vardır,kimseyi mutlu edemezsin,sen nasıl mutlu olacaksan onu yap...zaten 2 yıldan önce cocuk olmasın, hem bebek için hem anne baba için zor...

ben geldiiim... bir taraftan iş yapıyorum bir taraftan sizi mrk ediyorum ne kaynatıyorlar diye... kızlar yaa dayanabildiğiniz kadar çalışın vallahi ben erkenden oturdum eve şimdide vakit geçmiyor dün akşam ağladım eşime benide götür işe diye ama götürmedi ilk günler güzeldide artık yapacak bişey bulamıyorum...tv de seyretmem zaten sanırım ruh hastasıyım bir dizi seyredemezmi insan benim bir televizyonun içine girip dövmediğim kalıyor, ağzımdan çıkan sözlere kendim bile inanamıyorum o yüzden seyretmiyorum artık oluşum gerilmesin diye...iyiki sizler varsınız yoksa tırlatırdım:54:

Tek bir tane normal doguran arkadasım war genclerden o da dıyor kı ''acılmayınca kesmısler asagısını ve aylarca üstüne oturamadım ,yarama bakamadım aynayla bakmaya ugrastım..Sezeryanda en azından yaranı göruyorsun dıyordu ''..Beni iyice soguttu ..Zaten hıc sewmıyordum normal dogumu ..

Ben de dikkat edeyım gelır melır haberım olmaz,normal doguma öyle yorumlar yaptırdılar kı annemler falan ,buyuk konustum korkuyorum ..

et vallahi ben hakettim bu durumu,yerli tarzan gibi hem evin işini yapıyordum,hem alışveriş,alışverişi taşımayı da kimseye bırakmazdımihem evdeki yegenin dersleriyle ilgilen,okulunun peşinde koştur bi de o yetmezmiş gibi deli gibi gez...
dün bogulacaktım neredeyse eşimle yürüyüşe cıktım,hava almak için.. ama normalde yürüdügümün yarısı kadar bile yürümedim,tırstım..
şimdi küçük süpürge mak. bile almıyorum elime,eşime kvaltı da hazırlamıyorum o bana hazırlıyor,yemekte yapmıyorum,yaptırıyoruz bir kadına.. vallahi duş alıyordum gün aşırı,bugün almam lazım ama eşim gelmeden almıcam... çokk gözüm korktu... kuluckaya oturur gibi kızımı büyütüyorum karnımda :))

ben de büyük konuşmuş olabilirim annemler bana da sezeryan deyince kafamdaki damarlar şişiyordu :)) ama şimdi iyi taraflarını düşünüyorum , işte spinal olursa yine normal dogum gibi gorecegim onu,sonra günü saati belli olacak,kocam dışarda meraktan catlamıcak,sancı cekmicemm... alıştırayım ben kendimi her ihtimale de :))

Back
X