- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #54.901
Selam kızlar. Pazartesi kontrole gittim nst de bebegim kalp atışlarında ani düşüş ve ani yükselme gördü doktorum
Saat 11:30 da kontrol diye gittiğim hastanede saat 14:00 de dogum işlemlerimi yatış işlemlerimi yaptırıyordum! Tek basıma gittiğim icin tüm işlemlerimi tek basıma yaptırdım esim karşıda çalıştığı icin asla o gelmeden ameliyathaneye inmeyeceğim şartımı kabul eden doktorum saat 15:48 de 3000gr 48 cm kızımı genel anestezi ile dogurttu. 36+4 de gelen kızım su anda bugün itibari ile taburcu olduk yanımda uyuyor! Yaşadığım tüm sıkıntılara sancılara aman suyum azaldı korkusuna rağmen su anda cok huzurlu ve mutluyum. Allah hepinize kolayca gerçekleşecek doğumlar nasip etsin inşallah :) bu arada ben de subat degil Ocak annesi oldum:)

maşallah canım gözünüz aydın ..

Günaydın kızlar...
Şimdi geçmişe bakmadım daha..
Ama bir günaydın deyip öyle okumak istedim bu sabah..
Dün gece kanamam geldi...
Az bişey..
Şu an iyiyim... Ama o an tedirgin oldum...
Doktorumu aradım sekreteriyle konuştum şimdi..
Bana dolu dolu birkaç ped olmadan tedirgin olmamamı söyledi.
15 dk sonra tekrar arayacağım..
Doktorumun ağzından duymak beni rahatlatacaktır..
4. bebeğim ve ilk kez böyle bişey yaşıyorum..
Ama içimde balık gibi oynuyor şimdi onu hissediyorum..
İnşallah sziler iyisinizdir...
canııım çoook geçmiş olsun inşallah kontrolunde sorunsuz güzel geçer
güzel haberlerini bekliyoruz

anaaam 3 kişi doğurmuş erkenden hiç haberim yok
heycan yaptım valla :18::18::18:
arkadaşlar mrb bende şubat annesi olucaktım ama 31 aralıkta sabaha karşı şiddetli ağrıyla hastaneye kaldırıldım gebelik zehirlenmesi geçirdim bebeğim 33 haftalıkken sezeryanla alındı...çok şükür şimdi çok iyiyiz...yarın allahın izniyle bebeğimde taburcu olacak...çk şükür rabbime daha kötü sonuçlardan korudu bizi.
4 olmuş

canım sanada çook geçmiş olsun
sağlıkla bebeğine kavuşmuşsun darısı bizim başımıza inşallah