2012 Şubat Anneleri

Selam kızlar. Pazartesi kontrole gittim nst de bebegim kalp atışlarında ani düşüş ve ani yükselme gördü doktorum
Saat 11:30 da kontrol diye gittiğim hastanede saat 14:00 de dogum işlemlerimi yatış işlemlerimi yaptırıyordum! Tek basıma gittiğim icin tüm işlemlerimi tek basıma yaptırdım esim karşıda çalıştığı icin asla o gelmeden ameliyathaneye inmeyeceğim şartımı kabul eden doktorum saat 15:48 de 3000gr 48 cm kızımı genel anestezi ile dogurttu. 36+4 de gelen kızım su anda bugün itibari ile taburcu olduk yanımda uyuyor! Yaşadığım tüm sıkıntılara sancılara aman suyum azaldı korkusuna rağmen su anda cok huzurlu ve mutluyum. Allah hepinize kolayca gerçekleşecek doğumlar nasip etsin inşallah :) bu arada ben de subat degil Ocak annesi oldum:)

:nazar::nazar:
maşallah canım gözünüz aydın ..:16:

Günaydın kızlar...
Şimdi geçmişe bakmadım daha..
Ama bir günaydın deyip öyle okumak istedim bu sabah..
Dün gece kanamam geldi...
Az bişey..
Şu an iyiyim... Ama o an tedirgin oldum...

Doktorumu aradım sekreteriyle konuştum şimdi..
Bana dolu dolu birkaç ped olmadan tedirgin olmamamı söyledi.
15 dk sonra tekrar arayacağım..
Doktorumun ağzından duymak beni rahatlatacaktır..

4. bebeğim ve ilk kez böyle bişey yaşıyorum..
Ama içimde balık gibi oynuyor şimdi onu hissediyorum..

İnşallah sziler iyisinizdir...

canııım çoook geçmiş olsun inşallah kontrolunde sorunsuz güzel geçer
güzel haberlerini bekliyoruz :nazar:

anaaam 3 kişi doğurmuş erkenden hiç haberim yok
heycan yaptım valla :18::18::18:

arkadaşlar mrb bende şubat annesi olucaktım ama 31 aralıkta sabaha karşı şiddetli ağrıyla hastaneye kaldırıldım gebelik zehirlenmesi geçirdim bebeğim 33 haftalıkken sezeryanla alındı...çok şükür şimdi çok iyiyiz...yarın allahın izniyle bebeğimde taburcu olacak...çk şükür rabbime daha kötü sonuçlardan korudu bizi.

4 olmuş :D kızlar pek hızlı çıktınız..
canım sanada çook geçmiş olsun
sağlıkla bebeğine kavuşmuşsun darısı bizim başımıza inşallah:nazar::nazar:

Kesınlıkle.
Hele bırde 'kız olacagını ogrenınce, anneme soyledım, kız yelegı orsun' demesı...
Cok mutlu ettı benı gercekten.

Tesekkur ederım canım.

Alısmıs oldugum hayattan uzaklasacagımı,
eskısı kadar ozgur olamayacagımı dusunerek, urperıyorum bazen.

Esım hep derdı bana 'cocuk gıbısın' dıye.
Bende 'ıyı ya, cocugumuz olana kadar sımart benı' derdım.

Artık benı sımartmaz, bır anne olarak gorur, benden uzaklasır dıye korkuyorum.
Oysa onunla oyun oynamazsam, ona takılmazsam, benı karnım agrıyana kadar guldurmezse zaman gecmez sanıyorum :43:
Gecse de mutsuz gecer...

Bılmıyorum, belkıde endıselerım yersız.
Belkıde daha mutlu olacagız.
Esımle daha kalıtelı zamanlar gecırecegım.

Galıba ben esımı cocugum dahı olsa kimseyle paylasmak ıstemıyorum.
Nolur, boyle dusunuyorum dıye kızmayın bana.
Ama esım, evlendıgımız gunden berı benım yanımda olan tek ınsan.
Butun hatalarıma, cırkınlıklerıme ve cırkeflıklerıme ragmen benı sevdıgıne ınandıgım tek varlıgım...
Onu kımse ıle paylasmak ıstemıyorum :43:

Yine gitmişsin yetişemedim oku oku yazana kadar herkes de gidiyor yaa..Şu an sana öyle gelıyor ama sonra bence farklı düşüneceksındır..Ayrıca etrafta doguran ve sosyal hayatına tam gaz dewam eden bir sürü tanıdıgım war hiiç korkma ...En cok 4-5 ay zormus ve pek bişey yapamıyormussun ,sonra herşey yoluna gırıyormus ..Dün konustugum arkadasım öyle dedı..Hatta kızı 1,5 yasında.Şimdi arkadasım o oldu alıp gezdırıyorum ,onunla dolasıyoruz dıyordu ..

anam sende mi doğurdun kız Allahım yaa canım hayırlı olsun bebeğin nasıl?
annam topikte doğuran çoğaldı maşallah:nazar::nazar:

evet cnm bebeğim yarın hastaneden çıkıcak çok şükür 33 haftada doğdu kendisi nefes alabiliyor..makineye bağlanmadı...allahıma çok şükür..inanılmaz güzel bir duygu yavrum 1900 gr ama çok tatlı:nazar::nazar::nazar:birazdan emzirmeye gideceğim...rabbim sizlerede hayırlı doğumlar versin..

çok şükür cnm 1900 gr ama sağlığı yerinde...rabbim sizlerede kolay doğumlar versin.

evet canım 4 oldu artık patır patır dökülcez sanırım:18::18:

arkadaşlar mrb bende şubat annesi olucaktım ama 31 aralıkta sabaha karşı şiddetli ağrıyla hastaneye kaldırıldım gebelik zehirlenmesi geçirdim bebeğim 33 haftalıkken sezeryanla alındı...çok şükür şimdi çok iyiyiz...yarın allahın izniyle bebeğimde taburcu olacak...çk şükür rabbime daha kötü sonuçlardan korudu bizi.

aman Allah ım sende mi:))gebelik zehirlenmesi birdenbire mi ortaya çıktı..?Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin ikinizede..bebişin adı ne bu arada???

evet cnm bebeğim yarın hastaneden çıkıcak çok şükür 33 haftada doğdu kendisi nefes alabiliyor..makineye bağlanmadı...allahıma çok şükür..inanılmaz güzel bir duygu yavrum 1900 gr ama çok tatlı:nazar::nazar::nazar:birazdan emzirmeye gideceğim...rabbim sizlerede hayırlı doğumlar versin..

çok şükür canım ya .. ne güzel emzircem diyince heyecanlandım.. amin canım..

kızlar yaa bu iş yeri iyice canımı sıkıyo
bizim burda senelik izni 2ye bölüyolar kış izni yaz izni diye kış izinlerimizin tarihlerinin yazılması gerekiyo
bende yazdım sen zaten doğum izninde olacaksın dedilerr acaip sinirlendim yine:57:

Niye böyle birşey yapıyor ki o izin farklı diğeri farklı tabi ki görüş ik ile böyle birşey yapamazlar..

Hayırlı olsun sağlıgınız yerındeyse ne mutlu size..:nazar:Darısı buradakılerın başına inşallah ..Gebelık zehırlenmesı nasıl oldu canım tansıyon mu yükseldı ne gıbı belırtılerı oldu???

aman Allah ım sende mi:))gebelik zehirlenmesi birdenbire mi ortaya çıktı..?Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin ikinizede..bebişin adı ne bu arada???

evet cnm ani sırt ağrısı ve şiddetli mide ağrısıyla başladı...hastaneye gitttim tansiyonum 20-12 olmuş...idrar tahlilinde protein çıktı..çok şükür bebeğim etkilenmeden alındı..bebeğimin ismi nehir oldu...tansiyonunuzu sık sık ölçtürmeyi ihmal etmeyin cnm..bu arada başka hangi ark doğum yaptı??

Niye böyle birşey yapıyor ki o izin farklı diğeri farklı tabi ki görüş ik ile böyle birşey yapamazlar..

Hayırlı olsun sağlıgınız yerındeyse ne mutlu size..:nazar:Darısı buradakılerın başına inşallah ..Gebelık zehırlenmesı nasıl oldu canım tansıyon mu yükseldı ne gıbı belırtılerı oldu???

konuşucam canım sanırım şubem hamile olmamı iyi anlamda değil kötü anlamda kullanıyor acımada yok bende acımıycam onlara

ayy ayy gozunaydın,bebegin bir daha bu kadar uzun ayrılmaz inş evinden... saglıkla büyütürsün inş... allah hayırlı omurler versin bebişineee

Öyle ama o da çok bastırıyor ya da kapıya wurur gibi tık tık wurup bebeği rahatsız edıyor ben de kıyamıyorum kızıma ..Başına basıyormus gibi gelıyor bana da korkuyorum bıraktırıyorum ...Doğunca da weremıycem heralde anlamadım kı..:3:

ayy bizimki de tam tersi biraz hisset diyorum,üstten okşuyor :)) boyle kavra diyorum yokk .. yeri daracıkmış bir de o sıkıstırmıcakmış... dogunca eline vermeme olayından eşim de korkuyor sen kimseye elletmezsin diyor,ama kocama veririm gibime geliyorr,ama o inanmıyorr :))

diyo ki bana zaten doğum iznin yok mu ne gerek var kış iznine onlara mı sorucam hayret ya.. ama ik ile görüşücem

sen de asıl izine şimdi ihtiyacım var desene.. bebegin sana ihtiyacı var... ne anlayışsız sizin işyerii...

evet cnm ani sırt ağrısı ve şiddetli mide ağrısıyla başladı...hastaneye gitttim tansiyonum 20-12 olmuş...idrar tahlilinde protein çıktı..çok şükür bebeğim etkilenmeden alındı..bebeğimin ismi nehir oldu...tansiyonunuzu sık sık ölçtürmeyi ihmal etmeyin cnm..bu arada başka hangi ark doğum yaptı??

hayırlı olsun tekrardan atlatmanıza sevindim..dygbal,berfinbilgen,ladykedi,ve sen şimdilik doğum yapanlar...darısı başımıza hayırlısyla inşallah...

ayy ayy gozunaydın,bebegin bir daha bu kadar uzun ayrılmaz inş evinden... saglıkla büyütürsün inş... allah hayırlı omurler versin bebişineee

ayy bizimki de tam tersi biraz hisset diyorum,üstten okşuyor :)) boyle kavra diyorum yokk .. yeri daracıkmış bir de o sıkıstırmıcakmış... dogunca eline vermeme olayından eşim de korkuyor sen kimseye elletmezsin diyor,ama kocama veririm gibime geliyorr,ama o inanmıyorr :))

sen de asıl izine şimdi ihtiyacım var desene.. bebegin sana ihtiyacı var... ne anlayışsız sizin işyerii...

hepinizden allah razı olsun güzel dilekleriniz için...amin cnm...rabbim erken doğmasını istemiiş ama ççok çok şükür bunda da vardır bir hayır diyorum...kendinize çok dikkat edin öpüyorum hepinizi.

Son düzenleme:
Yine gitmişsin yetişemedim oku oku yazana kadar herkes de gidiyor yaa..Şu an sana öyle gelıyor ama sonra bence farklı düşüneceksındır..Ayrıca etrafta doguran ve sosyal hayatına tam gaz dewam eden bir sürü tanıdıgım war hiiç korkma ...En cok 4-5 ay zormus ve pek bişey yapamıyormussun ,sonra herşey yoluna gırıyormus ..Dün konustugum arkadasım öyle dedı..Hatta kızı 1,5 yasında.Şimdi arkadasım o oldu alıp gezdırıyorum ,onunla dolasıyoruz dıyordu ..

Geldım geldım (:
ınsallah gecıcı korkulardır butun bunlar.
Oyle olmasını cok arzu edıyorum.

Aslında bazen anne-kız beraber gezenlerı gorunce cok ımrenıyorum.
Hele de annenın yası, kızının yasına yakınsa daha bi imreniyorum.

Benım kafamda bır ıkı soru ısaretı var, bıraz da onlardan dolayı tedırgınım.
Is yerımın daha uzak bır noktaya tasınması ve düne kadar kayınvalıdemın bebege bakacagını dusunecekken, sımdı bakamayacak olmasının gundeme gelmesı.
Hayırlısı ıle su ıkı soru ısaretım aydınlansa, sanırım dıgerlerını cok dusunmeyecegım.

Back
X