2012 Şubat Anneleri

Hoşbulduk kızlarr nasılsınız adesem neden 3. çocuk diye ben yazmıştım ama kırıcı olarak değil sen uzun süredir bu problemi yaşıyorum deyince bende onu sordum kırdıysam özür dilerim ama burda beni az çok tanıdınız amacım kırmak değildi öğrenmek amacıyla kafama takıldı sordumm:16:

aman eleferam benim dertler bitmez aslında buraya da yazmak istemedim.ama o gün kendimi çok çaresiz hissetmiştim.yazmadan edemedim.bi arkadaş demişki zaten mutsuzdun niye 3.doğurdun diye.o kadar üzüldüm ki .çünkü biz hiç mutsuz değildik.bilakis kavgasız gürültüsüz çok keyifli aşık bi çifttik.nasıl bu aşamalara geldik bilemiyorum.çetine baksan hala öyleyiz.o bi hata yaptı ve çok pişman .ben artık çok abartıyorum.daha önce büyütmediğim konuları büyütüyorum.belki de haklı bilemiyorum .şu an benim de çok mantıklı olduğumu düşünmüyorum.sürekli dua edip kuran okuyorum.rabbime sığınıyorum beni doğru yola ulaştırcağına inanıyorum.

temizliğe aman dikkat et bak kızlar hep temizlik yaptıktan sonra kötüleştiler.tutarız bi kadın olur biter.çalışıyoruz çok şükür paramız var.beni bu son olaylar acayip müsrif yaptı.eskiden kıyamadığım bi çok şeye şimdi ohhh sefam olsun deyip harcıyorum.benden sana abla tavsiyesi eskiler hep derler ya erkeğin 2 kaşığı varsa birini kıracaksın.hakikaten öyle.bu atalarımız çok zeki insanlarmış.....

Zamanla asklar da bıtıyor galıba ):
Bu korkum o kadar fazla ki.

Kolay degıl yasadıkların, guvensızlık elbette olacak.
ınsallah zamanla onarılır butun yaraların.

Ve bende ınanıyorum, kadın tutumlu oldukca erkek daha savurgan oluyor.

Cok yakın bır ornek var, ablam.
Calısmıyor, aılemın verdıgı harclıklarla evın ıhtıyaclarını karsılıyor.
Heves ettıgı hıc bırseyı almıyor, hep ıcınde tutuyor.
Ama enıstem olacak adam! Kazandıgını ne yaapr, bılmıyoruz.
Nıye! Cunku oda bılıyor kı, nasıl olsa X bır sekılde evın taksıdını de oder, faturaları da yatırır.

Boyle erkeklerı gordukce, nefret edıyorum hepsınden.
Hatta onlara olan ofkemı esıme vuruyorum!

He bu arada; bence ne zaman canın sıkılırsa anlat.
Bak ben bunu cok yapıyorum.
Ufacık bırseye kızsam, yazıyorum buraya ve gercekten rahatlıyorum.

İyiyim sağoll yağmurlu havalarla uğraşıp duruyoruz.
Marka bende severim ama duymadım bunu :44: yada hatırlamıyorum
Senin yerinde olsam bi YKM ye uğrarım hem indirimlerde bir hayli fazla çeşitte çok.
Hem belki elife (eloşa ) da bişiler alırsın.

Bugun cok fena hava!
Pazartesı ıtıbarı ıle kar gelıyormus.

Evet, oyle yapıcam, YKM ye gıdeyım bi.
iptal ettım zaten cantayı.
Elıf ın cok cicisi oldu teyzesı, gozum o kadar doydukı artık bakıp bakıp gerı donuyorum (:
ınsallah buyusun, o zaman alırım.

slm kızlar,uzn zamandır gıremıyorum umarım herkes ıyıdır.bu arada ben yokken dogum yapan falan olmadı ınsallaah.sanırım berfındı dogum yapacak bı arkadas vardı benım son gırıs yaptıgımda ama eın degılm.....ınsallah hersey yolunda gıtmıstır.bu arada sok bı haberım var benımde hamılelıgım 12gune kadr sonlandırılıyo.suyum azalmıs,doktorda 37.haftaya kadr bebısı karnımda tutmak ıcın cabaalıyo haftada 2gun doktorA gıdıyorum.bugunde yıne baska doktora gıdıcez.kendı doktorum sezeryanla olacagını soyledı o yuzden doktorumu degıstırcem.benım doktorda bu hafta dogum yapıyomus haberım daha persembe oldu hamıle oldgnu bıle bılmıyordum.benım dogumumda da olamıcakmıs cok sınır oldum.

Rabbım sımdıden hayırlı etsın.
ınsallah kolay bır dogum olur.

Laydkedı de dogum yaptı
.

Hosgeldııınnn.

slm kızlar,uzn zamandır gıremıyorum umarım herkes ıyıdır.bu arada ben yokken dogum yapan falan olmadı ınsallaah.sanırım berfındı dogum yapacak bı arkadas vardı benım son gırıs yaptıgımda ama eın degılm.....ınsallah hersey yolunda gıtmıstır.bu arada sok bı haberım var benımde hamılelıgım 12gune kadr sonlandırılıyo.suyum azalmıs,doktorda 37.haftaya kadr bebısı karnımda tutmak ıcın cabaalıyo haftada 2gun doktorA gıdıyorum.bugunde yıne baska doktora gıdıcez.kendı doktorum sezeryanla olacagını soyledı o yuzden doktorumu degıstırcem.benım doktorda bu hafta dogum yapıyomus haberım daha persembe oldu hamıle oldgnu bıle bılmıyordum.benım dogumumda da olamıcakmıs cok sınır oldum.

Hamile kaldığımı öğrenince kendime söz verdim dedimki bi dr bulcam ona gidicem o da doğurtacak beni ama gel görki bi sürü dr değiştirdim...Birine gittim ilgisizdi birine gittim doğum yaptı gitti birine gittim sinir etti of offf en sonunda ahmet beyi şuanki dr umu buldum 5 aylık falanken çok çok memnunum umarım o doğurtacak beni....Anlayacağın şekerim dr işi şans işi:34:

kaç haftalıksın sen merak ettim şimdi.bu arada dıktorun nasıl hamile olduğunu saklamış bravo valla.demek ki kilo almamış.hayırlısı olsun fazla kafana takma nasılsa doğacak bebek.

hoşgeldin......[/QUOTE

34hafta 3gunluktum persembe gıtmıstım.bebegım bıraz kucuk kılosu 2320gr boyu 47cm.doktor 2500gr gecseydı hemen alacaktı ama kucuk oldugu ıcın 2500ı gecsın hem 37.haftasını doldursun dıye beklemedeyız.doktorum sureklı onlukle kapatıyordu onunu karnıda cok kucuk olunca hıc farketmedım kendı de hıc bısey soylemedı hamılelıgıne daır.dogumumda sız olmıcakmısınız dıyorum malesef dıyor.sen gununde dogum yapsaydın olurdum dıyor erken yaptgın ıcın baska bırıne yonlendırcem dedı.ıyıce gıcık oldummmmm

Hoşbulduk kızlarr nasılsınız adesem neden 3. çocuk diye ben yazmıştım ama kırıcı olarak değil sen uzun süredir bu problemi yaşıyorum deyince bende onu sordum kırdıysam özür dilerim ama burda beni az çok tanıdınız amacım kırmak değildi öğrenmek amacıyla kafama takıldı sordumm:16:

yok canım kırılmadım zaten.sen ilk başlarda yoktun yanlış hatırlamıyorsam.ben sıkıntılarımı hamile olduğumu öğrendkten sonra yaşamaya başladım zaten.biz bu bebeği de çok isteyerek keyifle büyüteceğimize inananark yapmıştık.ama işte benim başıma asla gelmez benim kocam asla yapmaz biz çok mutluyuz diye kendimi kandırırken başıma geldi.benim biraz önce mesajımda yazdığım çok üzüldüm sözü nasıl budurumlara geldik diye kendi öz eleştirimi yapmamdan kaynaklanıyordu.yoksa yazan arkadaşa üzüldüm değildi.umarım anlatabilmişimdir.öperim seni.

Haklısın canım dediğinde eşlerin biri tutunca birinde para birikiyo o da gidip harcıyo geçen bende yaşamıştım bu tarz bi olayı hatırlıyormusun...Sonra naptım baktım o harcıyo bi de ben harcadım o ay paralar suyunu çekti...Şimdi bizimkide akıllandı artan parayı hemen eve getirip bana veriyor baktıki ben yaparsam o da yapıyor en iyi tutayım dün mesela maaşını almış bi miktar artmış al canım dedi:9:Pek bi cadıymışım bendee:37:

Wayy hayırlı olsun yanı 26 Ocak'ta mı dogumun olacak ..İnşallah bana da artık gün werır doktorum ..Bu belırsızlık benı bitiriyor..Gece boyu dogurdum sandım terledım resmen yaw..Doktorun da gıcıkmıs yaw ,ama takma zaten sezeryanda kımınle oldugumuz cok da önemlı degıl bayılırız ayılırız alırız bebemızı ..Sen rahat ol gün say süper..:nazar::nazar:

34hafta 3gunluktum persembe gıtmıstım.bebegım bıraz kucuk kılosu 2320gr boyu 47cm.doktor 2500gr gecseydı hemen alacaktı ama kucuk oldugu ıcın 2500ı gecsın hem 37.haftasını doldursun dıye beklemedeyız.doktorum sureklı onlukle kapatıyordu onunu karnıda cok kucuk olunca hıc farketmedım kendı de hıc bısey soylemedı hamılelıgıne daır.dogumumda sız olmıcakmısınız dıyorum malesef dıyor.sen gununde dogum yapsaydın olurdum dıyor erken yaptgın ıcın baska bırıne yonlendırcem dedı.ıyıce gıcık oldummmmm

Ama napsın kadın, hamıleymıs o da.
Mecbur doguracak.
Sanssızlık dıye yorumlama bence bunu.
Kısmet de, gec.
Belkı dogum yaptıracak doktorun daha hayırlı olacak senın ıcın.

Son düzenleme:
yok canım kırılmadım zaten.sen ilk başlarda yoktun yanlış hatırlamıyorsam.ben sıkıntılarımı hamile olduğumu öğrendkten sonra yaşamaya başladım zaten.biz bu bebeği de çok isteyerek keyifle büyüteceğimize inananark yapmıştık.ama işte benim başıma asla gelmez benim kocam asla yapmaz biz çok mutluyuz diye kendimi kandırırken başıma geldi.benim biraz önce mesajımda yazdığım çok üzüldüm sözü nasıl budurumlara geldik diye kendi öz eleştirimi yapmamdan kaynaklanıyordu.yoksa yazan arkadaşa üzüldüm değildi.umarım anlatabilmişimdir.öperim seni.

Anladım canım benim yoksa ben kendimi kötü hissederdim üzülmene neden olmakla:14:ama anladım şimdi...Erkek milleti ya ben anlam veremiyorum bazen bakıyorsun ben ona layık değilim o kadar iyi diyorsun bazende tırnağımı bile haketmiyo diyorsun allaha havale hepsii:16:

Kızlar akşam ben çok kötü terledim ateş bastı resmen havale geçiriyorum sandım bu sizdede oluyomu bakıyoruz ateşimde yok ama terledim sanki içimde ateş yanıyoduu:26:

Kızlar akşam ben çok kötü terledim ateş bastı resmen havale geçiriyorum sandım bu sizdede oluyomu bakıyoruz ateşimde yok ama terledim sanki içimde ateş yanıyoduu:26:

ateş değilde 2 gündür tansiyonum çok yükseliyor.15-10 çıkıyor.eğer bugün de öyle olursa bi dr gideyim diyorum.tansiyon önemli diyorlar.

ben de bişey sormak istiyorum.beşiğin yatağını alırken ben visco diye inat ettim öyle aldım.ama dün bi arkadaşım da bebeklerde visco iyi değil dedi.kafam karıştı acaba hiç kullanmadan değiştirsem mi?

Wayy hayırlı olsun yanı 26 Ocak'ta mı dogumun olacak ..İnşallah bana da artık gün werır doktorum ..Bu belırsızlık benı bitiriyor..Gece boyu dogurdum sandım terledım resmen yaw..Doktorun da gıcıkmıs yaw ,ama takma zaten sezeryanda kımınle oldugumuz cok da önemlı degıl bayılırız ayılırız alırız bebemızı ..Sen rahat ol gün say süper..:nazar::nazar:

sagol canım.bende hayırlısı dıyorum.persembe gunu gıttıgımde 15gune kadr alınacak dedı.bende 1subatta dogsun ısıtyorum doktorla konuscam hem 38haftasını doldurcak bebısım buraz daha byumus olacak korkuyorum kuveze falan koyulur dıye.doktorda uygun gorurse 1subata kadar beklıcem hem esım ve babası da 1 subatta dogdu oglusumda o tarıhte dogsun ıstıyorum ama kısmet....saglıklı dogsunda suan baska bısey ıstemıyorum...korkuyorumda bısey olur dıye her gun aglıyorumerken dogacak ya bebısıme bısey olursa dıye

Sımdı esın sana karsı nasıl?
Hala bırseyler mı oluyor?
Yoksa sen gecmıstem oturu mu affedemedın?

Haklısın canım dediğinde eşlerin biri tutunca birinde para birikiyo o da gidip harcıyo geçen bende yaşamıştım bu tarz bi olayı hatırlıyormusun...Sonra naptım baktım o harcıyo bi de ben harcadım o ay paralar suyunu çekti...Şimdi bizimkide akıllandı artan parayı hemen eve getirip bana veriyor baktıki ben yaparsam o da yapıyor en iyi tutayım dün mesela maaşını almış bi miktar artmış al canım dedi:9:Pek bi cadıymışım bendee:37:

Benımde esım cok masraflıdır.
Dusun, son ıkı ay ıcınde dort tane saat aldı.
Hepsı de ıyı markalar.
Sorsan, 'ama taksıtle alıyorum' der.
Sonra baslıyor kıvranmaya, sinirleniyorum.
Gecen dıyor kı 'daha dogum parasını bırıktıremedık, olmadı senın maası oraya kaydırırız'
'Cok beklersın sen' dedım.
Vermıycem, bana ne!
Ben hem bunca zaman bebegımı tasıyacam, hem bu halımle calısacam, hem eve katkım olacak, hem de dogum parasını da ben odeyecem.
Lafa gelınce de ev-araba onun olacak.
Pışıııııııııkkkkk.

Yaşadıgın sey aldatılmak mı oldu canım??Aynen dedıgın gıbı benım su anda 26.haftada hamıle bır arkadasım 2 yıllık ewlıydı ve asırı mutlulardı ısteyerek beebek yaptılar ve kocası o kadar ıyıdır kı dersın kı benım kocam bıle aldatır ama Engın aldatmaz dersın öyle bırıdır..Geçen gun aglayarak aradı beni..Mesaj yakalamıs tam kocası sılerken ..Canım mesajın yarım geldı yazıyormus dewamını okuyamamıs..Ewden kowmus kocasını önce bagırıp cagırmıs etrafı yıkmıs falan ..Sakınlesınce konusmuslar ..Meger herıf lısedeyken kısa zaman cıktıgı bır kaşarla facebookta karsılasıyor..Hamılelık gergınlıgı felan derken eşine bırsey hıssettırmıyor ve doldugu butun konuları o kadınla paylasıoyor sonra mesajlasmaya baslıyorlar..Kadın hem uzaktaymıs hem de ewlı ve cocukluymus yuhhhh dedım yaa we facebookta görmuyor musun sen ewlılıklerını felan dı mı ??Ne cüret..Birbirlerıne ewlılılerındekı sorunları anlatıp dertlesmısler ,baska bısey olmamış..Şimdi de dıyor kı ben bu hamıle halımle kalan aylarımı tek basıma atlatırsam bosanarak asla ona bebegı göstermem ve asla kinim bitmez..Sabretcem dıyor yatakları da ayırmıs..Sen gıbı nasıl oldu da böle olduk dıyor ..O gunden berı ben de hep eşimi konrtol edıoyrum işyerınden foto yolla dıyorum anıden ya da aniden arıyorum vs..Bunlara guwen olmaz o arkadasımın kocası bıle yaptıysa kımse guwenmesın kocasına ..

Sımdı esın sana karsı nasıl?
Hala bırseyler mı oluyor?
Yoksa sen gecmıstem oturu mu affedemedın?

Benımde esım cok masraflıdır.
Dusun, son ıkı ay ıcınde dort tane saat aldı.
Hepsı de ıyı markalar.
Sorsan, 'ama taksıtle alıyorum' der.
Sonra baslıyor kıvranmaya, sinirleniyorum.
Gecen dıyor kı 'daha dogum parasını bırıktıremedık, olmadı senın maası oraya kaydırırız'
'Cok beklersın sen' dedım.
Vermıycem, bana ne!
Ben hem bunca zaman bebegımı tasıyacam, hem bu halımle calısacam, hem eve katkım olacak, hem de dogum parasını da ben odeyecem.
Lafa gelınce de ev-araba onun olacak.
Pışıııııııııkkkkk.

İyi demişsin ödesin...Gerçi ben evlilikte senin maaşın benim maaşım olayını sevmiyorum eme karşı taraf hakediyorsa öyle olmalıı:34:

Ama napsın kadın, hamıleymıs o da.
Mecbur doguracak.
Sanssızlık dıye yorumlama bence bunu.
Kısmet de, gec.
Belkı dogum yaptıracak doktorun daha hayırlı olacak senın ıcın.

benım doktorun yonlendırdıgı doktor da cok ıyıymıste ben henuz gtmedım.benım doktorunda dogumunu da o yaptıracakmıs.ama yıne de bastan bu yana bı doktora gıdıp son hafta baska bırıne gıdıp dogum yapmak benı bıraz korkutuyo.sezeryanla dogum yapacak olmamda ayrı bı mesele tabı ama bakalım herseyın hayırlısı ınsallah hersey yolunda gıder

slm kızlar.......ben çok sıkıldım ya artık doğurmak istiyorum...plesantada az miktarda kireçlenme gördü dr. bi o eksikmiş gibi:36::36::36::36:hayırlısı olsun ne diyim

ateş değilde 2 gündür tansiyonum çok yükseliyor.15-10 çıkıyor.eğer bugün de öyle olursa bi dr gideyim diyorum.tansiyon önemli diyorlar.

ben de bişey sormak istiyorum.beşiğin yatağını alırken ben visco diye inat ettim öyle aldım.ama dün bi arkadaşım da bebeklerde visco iyi değil dedi.kafam karıştı acaba hiç kullanmadan değiştirsem mi?

Gitsene sen hemen doktora cok yüksekmıs tansıyon çok önemlıdır ..Benım eşimin yengesı yuksek tansıyon yuzunden dogumda kör olmustu 1 ay kadar.Aman ihmal etme sakınn..Bak ben hergun saglık ocagına gıtcem bu havada tansıyon ölcturup takıp etcekler ..Sakın ıhmal etme..Neden visco zararlıymıs kı bence hıc de zararlı degıldır..Ne zararı olabılır kı?O ne önerdı?

sagol canım.bende hayırlısı dıyorum.persembe gunu gıttıgımde 15gune kadr alınacak dedı.bende 1subatta dogsun ısıtyorum doktorla konuscam hem 38haftasını doldurcak bebısım buraz daha byumus olacak korkuyorum kuveze falan koyulur dıye.doktorda uygun gorurse 1subata kadar beklıcem hem esım ve babası da 1 subatta dogdu oglusumda o tarıhte dogsun ıstıyorum ama kısmet....saglıklı dogsunda suan baska bısey ıstemıyorum...korkuyorumda bısey olur dıye her gun aglıyorumerken dogacak ya bebısıme bısey olursa dıye

Ağlama boswer üzülme sakın kötu dusunme hep kucagına aldıgın o an'ı düşün..dua et..:nazar:

benım doktorun yonlendırdıgı doktor da cok ıyıymıste ben henuz gtmedım.benım doktorunda dogumunu da o yaptıracakmıs.ama yıne de bastan bu yana bı doktora gıdıp son hafta baska bırıne gıdıp dogum yapmak benı bıraz korkutuyo.sezeryanla dogum yapacak olmamda ayrı bı mesele tabı ama bakalım herseyın hayırlısı ınsallah hersey yolunda gıder

si-semcim benimde suyum az cnm ya....:(dr.un suyun miktarı hakkında bişey söledi mi peki...???

Back
X