- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #55.521
canım bilenler için tekrar başa dönmeyeyim ama benim aptal nette okey oynarken birisi ile tanışmış lkonuşmuşlar.ben de eşim telefonunu sessize almış titreşim sesini duyunca bakacam falan derken çıktı ortaya.ilk başta inkar ve bana karşı saldırganlık sonra itiraf ve özür.ama ben aileme anlattım bu arada abim bi kadınla görmüş bana hamileyim diye söylememiş ben ayrılacam deyince anlattı.sonra arabanın bagajında bi erkek mayosu vardı bu kimin dedim.bizim 2 arabamız var eşim de pek araba kullanmaz kendisi polis heryere otobüsle gider.ben de diğerini kullanırım.kapının önünde 1 araba olunca da arkadaşlar akrabalar falan isterler veririz.dediki benim arkadaşlardan birisi unutmuştur.inandım.daha doğrusu inandım demeyim eşimden hiççççç şüphelenmedim.geçenlerde dedim ki bu mayoyu yiğenime veryim sahibi çıkmadı nasılsa.poşeti çevirdim mayo düştü ve içinden eşimin kredi kartı silipi.şokkkkk oldum.ne zaman aldığına bakıyorum babamı kaybettiğim hafta sonu.şimdi bu kadar adi olamaz karısı bu kadar acı çekerken o bunu yapmaz diyorum.kendisi de ben o kadar salak mıyım aylardır o mayo o arabada duruyor ben onu ordan alıp atmazmıydım diyo.e nerden geldi diyorum hatırlmıyorum diyo.
bana karşı ilgili ama bana hiç inandırıcı gelmiyor.sürekli rol yapıyo gibime geliyor.hep diyorum bi hata yaptı bi daha yapmaz diye.ama bu kadınla konuştuğu süreçte de biz o kadar mutlu el ele bi çifttik ki o zaman yapan gene yapar diyorum.
şimdi sürekli tedirginim.bi önceki gece 11 gibi işten geldi ben de uyudu uyuyacağım.seslenmedim hoşgeldin falan demedim.geldi eşofmalarını giydi.gitti bilgisayarı açtı.buzdolabından bişeyler aldı yedi falan neyse geldi bana eğildi iyice baktı uyuyomuyum diye.ben de hiç seslenmedim.sonra kapıyı açtı ve dışarı çıktı.aman allahım kafayı yiyecektim.gece gece nereye gitti diye.hemen cepten aradım.cebi evde.hemen üstüme montumu giyip dışarı çıktım benim araba yok.offf delirecem sandım.eve girdim zangır zangır titriyorum.yarım saat kadar sonra geldi.üstüne atladım nasıl tırmalıyorum neredesin falan diye.manyak mısın benzinin bitmişti sabah sabah sen uğraşma diye benzin almaya gittim dedi.bu sefer de ne yapacağımı bilemedim.ağladım ağladım bu sefer o da ağladı.ben nasıl seni bu hale getirdim ben ne yaptım diye.
dün akşam da (eşim birisinin koruması )aradı biz tiyatroya giriyoruz telefonu sessize alıyorum .bişey olursa mesaj at dedi.oyunun adı ne dedim söyledi muhabbet ettik kapattı.ben de nasılsa geç gelecek diye yattım .ben yattım o geldi.noldu hani tiyatrodaydınız dedim.koruduğu kişinin eşi vazgeçmiş geri eve gelmişler.koskocaman kadın tiyatroya girdi sonra mı vazgeçti dedim.ne bilim ben dedi.tabi ben kurmaya başaladım bana geç gelecem dedi ama ekildi o da eve geldi.acaba kuruyor muyum yoksa gerçekten doğru mu söylüyor.
.işte ne yapacağımı bilmiyorum acaba gerçekten dürüst mü yoksa hala beni mi kandırıyor diye.yine kafanızı şişirdim.kusura bakmayınnnn
cok uyuzz bir durum , ama bence eşin ileri gitmemiştir.. senin şuan güvensizlik yaşaman cok normal,eşin hamileliğinde sana boyle birşey yaşattıgı için eşini bir daha samimyetle kabullenmen de cok zor.. ama bence birşey olmamıştır,net ortamında ve telde mesajlaşmak ve konuşmak harici, sonucta eşler de biraz sıkıntıya giriyor bu donemde,amacım kocanı aklamak degill ama bebeginiz olacak o yüzden sen eşini bir süre serbest bırak,kendini affettirebilirse devam edersiniz..
cok zor bir sürec canım benim,stresli bir durum.. ama yine de malesef ki malesef hep kadına düşüyor agır yük, allahım yardımcın olsun.. fazla da germe kendini minik melegini düşün...