2012 Şubat Anneleri

canım bilenler için tekrar başa dönmeyeyim ama benim aptal nette okey oynarken birisi ile tanışmış lkonuşmuşlar.ben de eşim telefonunu sessize almış titreşim sesini duyunca bakacam falan derken çıktı ortaya.ilk başta inkar ve bana karşı saldırganlık sonra itiraf ve özür.ama ben aileme anlattım bu arada abim bi kadınla görmüş bana hamileyim diye söylememiş ben ayrılacam deyince anlattı.sonra arabanın bagajında bi erkek mayosu vardı bu kimin dedim.bizim 2 arabamız var eşim de pek araba kullanmaz kendisi polis heryere otobüsle gider.ben de diğerini kullanırım.kapının önünde 1 araba olunca da arkadaşlar akrabalar falan isterler veririz.dediki benim arkadaşlardan birisi unutmuştur.inandım.daha doğrusu inandım demeyim eşimden hiççççç şüphelenmedim.geçenlerde dedim ki bu mayoyu yiğenime veryim sahibi çıkmadı nasılsa.poşeti çevirdim mayo düştü ve içinden eşimin kredi kartı silipi.şokkkkk oldum.ne zaman aldığına bakıyorum babamı kaybettiğim hafta sonu.şimdi bu kadar adi olamaz karısı bu kadar acı çekerken o bunu yapmaz diyorum.kendisi de ben o kadar salak mıyım aylardır o mayo o arabada duruyor ben onu ordan alıp atmazmıydım diyo.e nerden geldi diyorum hatırlmıyorum diyo.

bana karşı ilgili ama bana hiç inandırıcı gelmiyor.sürekli rol yapıyo gibime geliyor.hep diyorum bi hata yaptı bi daha yapmaz diye.ama bu kadınla konuştuğu süreçte de biz o kadar mutlu el ele bi çifttik ki o zaman yapan gene yapar diyorum.

şimdi sürekli tedirginim.bi önceki gece 11 gibi işten geldi ben de uyudu uyuyacağım.seslenmedim hoşgeldin falan demedim.geldi eşofmalarını giydi.gitti bilgisayarı açtı.buzdolabından bişeyler aldı yedi falan neyse geldi bana eğildi iyice baktı uyuyomuyum diye.ben de hiç seslenmedim.sonra kapıyı açtı ve dışarı çıktı.aman allahım kafayı yiyecektim.gece gece nereye gitti diye.hemen cepten aradım.cebi evde.hemen üstüme montumu giyip dışarı çıktım benim araba yok.offf delirecem sandım.eve girdim zangır zangır titriyorum.yarım saat kadar sonra geldi.üstüne atladım nasıl tırmalıyorum neredesin falan diye.manyak mısın benzinin bitmişti sabah sabah sen uğraşma diye benzin almaya gittim dedi.bu sefer de ne yapacağımı bilemedim.ağladım ağladım bu sefer o da ağladı.ben nasıl seni bu hale getirdim ben ne yaptım diye.

dün akşam da (eşim birisinin koruması )aradı biz tiyatroya giriyoruz telefonu sessize alıyorum .bişey olursa mesaj at dedi.oyunun adı ne dedim söyledi muhabbet ettik kapattı.ben de nasılsa geç gelecek diye yattım .ben yattım o geldi.noldu hani tiyatrodaydınız dedim.koruduğu kişinin eşi vazgeçmiş geri eve gelmişler.koskocaman kadın tiyatroya girdi sonra mı vazgeçti dedim.ne bilim ben dedi.tabi ben kurmaya başaladım bana geç gelecem dedi ama ekildi o da eve geldi.acaba kuruyor muyum yoksa gerçekten doğru mu söylüyor.

.işte ne yapacağımı bilmiyorum acaba gerçekten dürüst mü yoksa hala beni mi kandırıyor diye.yine kafanızı şişirdim.kusura bakmayınnnn

cok uyuzz bir durum , ama bence eşin ileri gitmemiştir.. senin şuan güvensizlik yaşaman cok normal,eşin hamileliğinde sana boyle birşey yaşattıgı için eşini bir daha samimyetle kabullenmen de cok zor.. ama bence birşey olmamıştır,net ortamında ve telde mesajlaşmak ve konuşmak harici, sonucta eşler de biraz sıkıntıya giriyor bu donemde,amacım kocanı aklamak degill ama bebeginiz olacak o yüzden sen eşini bir süre serbest bırak,kendini affettirebilirse devam edersiniz..
cok zor bir sürec canım benim,stresli bir durum.. ama yine de malesef ki malesef hep kadına düşüyor agır yük, allahım yardımcın olsun.. fazla da germe kendini minik melegini düşün...

Kocam yarın benı ekip, arkadasının yanına gıdecekmıs ):
islerı varmıs.

Kac haftadır bana kahvaltı sozu var, sımdı de dıyor kı, 'evde kahvaltını hazırlayayım, sonra ben ısıme gıdeyım'
Cok mızıkcı bu adam cooookkk! :43:

adamcagız kahvaltını hazırlayıp gıdecek canım daha ne ıstıyorsun.bende eşime yalvar yakar suyu zor getrıtıyordum.ıkı haftadır daha cok dusuyo uzerıme sagolsun herseyı yapıyo

berfin ben senin yavrunu küçük küçük ısırırım bak :)
Allah bozmasın mutluluğunu, sağlık huzur getirsin ailene sevdiklerine :))

Feray sen var ya nası bişeysin. Nası da takip ediyo bak. Dün sitem ettin diye bugün özel selam yapiim dedim hemen üstüme gel. hemen bi saldır :27:

adese bir toplumun yapısının bozulmasına ve ahlaksızlaşmasına sebep olan o toplumun kadınlarıdır. kadınlar kuyruk sallamasa erkekler hiç bi .ok yapamaz aslında. öyle pis bi ortamda yaşıyoruz ki erkek evliyse daha çok rağbet görüyo şu zamanda. sen herşeyi boşver, nikahlı kocan. elin seviyesiz kadınlarıyla yatıp kalkıyorsada dönüp dolaşıp temiz karısını arayacaktır.

cok uyuzz bir durum , ama bence eşin ileri gitmemiştir.. senin şuan güvensizlik yaşaman cok normal,eşin hamileliğinde sana boyle birşey yaşattıgı için eşini bir daha samimyetle kabullenmen de cok zor.. ama bence birşey olmamıştır,net ortamında ve telde mesajlaşmak ve konuşmak harici, sonucta eşler de biraz sıkıntıya giriyor bu donemde,amacım kocanı aklamak degill ama bebeginiz olacak o yüzden sen eşini bir süre serbest bırak,kendini affettirebilirse devam edersiniz..
cok zor bir sürec canım benim,stresli bir durum.. ama yine de malesef ki malesef hep kadına düşüyor agır yük, allahım yardımcın olsun.. fazla da germe kendini minik melegini düşün...

inşallah dediğin gibidir.ben de serbest bırakayım diyorum ama insanın elinde olmuyor.teşekkür ederim güzel duan için.

Feray sen var ya nası bişeysin. Nası da takip ediyo bak. Dün sitem ettin diye bugün özel selam yapiim dedim hemen üstüme gel. hemen bi saldır :27:

adese bir toplumun yapısının bozulmasına ve ahlaksızlaşmasına sebep olan o toplumun kadınlarıdır. kadınlar kuyruk sallamasa erkekler hiç bi .ok yapamaz aslında. öyle pis bi ortamda yaşıyoruz ki erkek evliyse daha çok rağbet görüyo şu zamanda. sen herşeyi boşver, nikahlı kocan. elin seviyesiz kadınlarıyla yatıp kalkıyorsada dönüp dolaşıp temiz karısını arayacaktır.

boşvermeye çalışıyorum bakalım başarabilirsem......

kusura bakma canım gormedım normlade sıvının bulundugu en genıs yerdekı olcusunun alt sınırın en az 5cm olması gerekıyormus benımkı 4cm dusmus...bu da bebegın gelısımını yavaslatıyormus.bebısımınde buyuklugu normalın altında olunca doktor sonlandırmamız lazım dedı.bol bol su ıc dedı cıgerlerı gelısmesı ıcın ıkı ıgne verdı onları vuruldum beklemedeyım suan.

toplamda mı 4 cm cnm?kaçıncı haftada başladı senin?bana vermediler o iğnelerden..??

iyi bişimi dedin anLamadım iyi dedin iyi dimi :35:
iyidir iyi :52:
iyi tabi ya kesin iyi bişi demişsindir biliorum ben :62::66::62::66::62::66:

feray sen nasılsın gelınım nasıl

qeLinin ayaqını bacaqını dayıyOr heryerime karnım bi minare qibi oLuo bide bakmıŞsın turkıye harıtası mubarek :D
Sanırım oqLunu ıstıyo artık hanımzade :1:

adamcagız kahvaltını hazırlayıp gıdecek canım daha ne ıstıyorsun.bende eşime yalvar yakar suyu zor getrıtıyordum.ıkı haftadır daha cok dusuyo uzerıme sagolsun herseyı yapıyo

Ama bana soz vermıstı, dısarıda yapacaktık kahvaltımızı.
Soz verdıyse, tutmak zorunda!
Yoksa bır daha sozune nasıl ınanırım kı ):

adesecıgım, evlılık o kadar zorkı.
Ve bu zorlu yolda en ınce ayrıntıları bız kadınlar dusunmek zorundayız.

Hamılelıkten bu nedenlerle o kadar korktum kı!
Baslarda bu sebeple ıstemedım bebek.
O'nu hep, esımle aramıza gırecek bır engel olarak gordum.
Aslında bekarken evlenmeyı de ıstemıyordum.
Dusun kı, bır erkek arkadasım vardı, evlılık teklıf ettıgı ıcın ondan ayrıldım.
O denlı korkuyordum evlenmekten.
Ama kacıs yok korkulardan, hatta belkı bıraz ustune gıtmelıyız.

Boyle bır durumda, ya sıkı bır takıpcısı olacaksın esının -ki bu senın yasamını daha cok zorlar.
Yada tekrar gunenmeyı deneyeceksın.

Soylemek kolay, bılıyorum.
Ama galıba fazla bır secenek de yok.

Merhaba bayanlar nasilsiniz? Ben cok iyiyim sukur bebisimle ilk gunum tedirgin gecti uyumadim hic mikirdandi durdu bende tedirgindim uyumadim, simdi uyuyor masaallah birazdan uyanir. Hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin

Ne mutluluk verıcı.
Allah ım bıze de yasatsın o guzel anı.
Kokla bebısını bızım ıcın.

4. dogum yapanıda okudum 5 olmus galıba ama okuyamadım hala bende sıze bıldıklerımı anlatmıcam bı ayrılayım dogum ıznıne nasıl yakın takıpcı olcam gorceksınız tabı dogurmazsamm:52:

inşallah dediğin gibidir.ben de serbest bırakayım diyorum ama insanın elinde olmuyor.teşekkür ederim güzel duan için.

biliyorum cok zor.. mesela boyle bir durumda ben yapmak istesem de yapamam şeytan dürter... ama bence gercekten uzun boylu bir durum yok ortada..

benim cok yakınımdaki bir kadına oldu.. kadın görüşmelerini falan kaydetmiş,kagıda dokmuş bana okuttu, ben onun gibi yatak modunu düşünmedim, insan eşinden beklemedigi için boyle bir durumla karsılasınca hemen tamamen aldattı diye düşünüyorr,boşluga düşmüş bir adam ona teselli veren kaşardan başka bir goruntu yok ortada..sonra adam ısrarlı bir şekilde kendini ispatladı tabi bu hemen olmadı .. sonra ikinci cocuk yaptılar düşünn .... erkekler ufak tefek sıkıntılara gelemiyor.. dışarıdan bir yakının ama karamsar olmayan bir yakınından yardım iste,seni güclendirsin..

benim eski sevgilim evlenmişti ben evlenmeden önce kavga etmişler hemen beni aradı falan, sana ihtiyacım var, sonra ben kadının tarafını destekledim,onun yaklaşımını yanlış buldgumu soyledim,defledim.. amaa ah canımm benim desem ne bicim karın varmış desem sonucta gecmisimizde var,sonucu düşünnnn... kadının adiliği erkegi de evliligi de boyle etkiliyor...

benim kız arkim o yüzden yok denecek kadar azdır, ben kadınları kk da sever oldum :)) gecen sene de cok sevdigim bir kız arkim bana oyle bir laf soyledi ki sms ile ,benim tansiyonum düştü aniden,eşim şaşırdı kaldı halime.. ben rahatsızım dedim sonra grsrz, aa sende ne curuksun iyi bak kendine fazla rahatsızlanma bakk gidersin oteki tarafa esinle de ben evlenirim diye yazmış,gülücük koymuşşş ... bana kal geldiii.. insan hakikaten saka bile yapsa yanlış anlar diye korkar yazmaz boyle bir şey... sonra tabi ben karşılık vermeden kestim ilişkiyi...... yani bu kadar adi kadın varken erkeklerden fazla melek olmalarını beklemek cok zor... Allahım boşluga düşürmesin...

toplamda mı 4 cm cnm?kaçıncı haftada başladı senin?bana vermediler o iğnelerden..??

canım bana ılk suyun azaldı dedgınde 29haftalıktım 32.haftamda tekrar gıttım hersey ıyıydı.persembe gıttım 34hafta 3gunluktum bu kez de tam tersı seyler soyledı.gebelıgı sonlandırmamız lazım dedı.ıkı ıgne verdı cıgerlerı gelısmesı ıcın normalde 37.haftadan once olma ıhtımalı var rıske atmak ıstemedı heralde.doktorun soyledıgı elımızden geldgınce bebegı anne karnında tutmak dıyo bı gun bı gundur dıyor.normalde 37.haftadan once bebegın dogmasını ıstemıyo ama zorda kalırsak daha erken alıcagını soyledı.haftada ıkı gun kontrole gıdıcem sureklı gelısımını takıp edıcek.banada hareketlerını kontrol et en ufak terddutunde saat farketmez hemen hastaneye gel dedı.

sana ıgne vermemesının sebebı belkı bebegının gelısımı ıyıdır o yuzden vermemıstır.benım bebıs ıkı hafta gerıden gelıyormus. oyuzden verdı.senın bebegın kılosu falan nasıl,kacıncı haftandasın,benım oglan 34hafta 3gunluktu 2320gram kılosu,boyuda 47cmdı

canım bana ılk suyun azaldı dedgınde 29haftalıktım 32.haftamda tekrar gıttım hersey ıyıydı.persembe gıttım 34hafta 3gunluktum bu kez de tam tersı seyler soyledı.gebelıgı sonlandırmamız lazım dedı.ıkı ıgne verdı cıgerlerı gelısmesı ıcın normalde 37.haftadan once olma ıhtımalı var rıske atmak ıstemedı heralde.doktorun soyledıgı elımızden geldgınce bebegı anne karnında tutmak dıyo bı gun bı gundur dıyor.normalde 37.haftadan once bebegın dogmasını ıstemıyo ama zorda kalırsak daha erken alıcagını soyledı.haftada ıkı gun kontrole gıdıcem sureklı gelısımını takıp edıcek.banada hareketlerını kontrol et en ufak terddutunde saat farketmez hemen hastaneye gel dedı.

sana ıgne vermemesının sebebı belkı bebegının gelısımı ıyıdır o yuzden vermemıstır.benım bebıs ıkı hafta gerıden gelıyormus. oyuzden verdı.senın bebegın kılosu falan nasıl,kacıncı haftandasın,benım oglan 34hafta 3gunluktu 2320gram kılosu,boyuda 47cmdı

benim aslına bakarsan 26.haftada falan başladı tam olarak...ama hep sınırda gitti..bazen düzeldi bazen azaldı..ben 37+0 olucam Allah ın izniyle pazartesi günü..bebek haftasıyla uyumlu belkide ondan vermedi iğnleri bilemiyorum ki kafam karıştı:36::36::36:bide plesenta da kireçlenme başlamış:43::43:bakalım sabreder inşallah 1 hafta kadar daha...bebeğin hareketleri falan çok önemliymiş dikkat et...nst ye girdin mi hiç..?

biliyorum cok zor.. mesela boyle bir durumda ben yapmak istesem de yapamam şeytan dürter... ama bence gercekten uzun boylu bir durum yok ortada..

benim cok yakınımdaki bir kadına oldu.. kadın görüşmelerini falan kaydetmiş,kagıda dokmuş bana okuttu, ben onun gibi yatak modunu düşünmedim, insan eşinden beklemedigi için boyle bir durumla karsılasınca hemen tamamen aldattı diye düşünüyorr,boşluga düşmüş bir adam ona teselli veren kaşardan başka bir goruntu yok ortada..sonra adam ısrarlı bir şekilde kendini ispatladı tabi bu hemen olmadı .. sonra ikinci cocuk yaptılar düşünn .... erkekler ufak tefek sıkıntılara gelemiyor.. dışarıdan bir yakının ama karamsar olmayan bir yakınından yardım iste,seni güclendirsin..

benim eski sevgilim evlenmişti ben evlenmeden önce kavga etmişler hemen beni aradı falan, sana ihtiyacım var, sonra ben kadının tarafını destekledim,onun yaklaşımını yanlış buldgumu soyledim,defledim.. amaa ah canımm benim desem ne bicim karın varmış desem sonucta gecmisimizde var,sonucu düşünnnn... kadının adiliği erkegi de evliligi de boyle etkiliyor...

benim kız arkim o yüzden yok denecek kadar azdır, ben kadınları kk da sever oldum :)) gecen sene de cok sevdigim bir kız arkim bana oyle bir laf soyledi ki sms ile ,benim tansiyonum düştü aniden,eşim şaşırdı kaldı halime.. ben rahatsızım dedim sonra grsrz, aa sende ne curuksun iyi bak kendine fazla rahatsızlanma bakk gidersin oteki tarafa esinle de ben evlenirim diye yazmış,gülücük koymuşşş ... bana kal geldiii.. insan hakikaten saka bile yapsa yanlış anlar diye korkar yazmaz boyle bir şey... sonra tabi ben karşılık vermeden kestim ilişkiyi...... yani bu kadar adi kadın varken erkeklerden fazla melek olmalarını beklemek cok zor... Allahım boşluga düşürmesin...

Tutmasın kımse benı, çüüüüüüüüşş demek istiyorum.
Ne bıcım arkadasmıs o oyle, sakası mı yapılır boyle bırseyın!
Dana!

Benımde evlılıgımın henuz 2. ayı fılandı.
Eskı erkek arkadasım aradı, serefsızın tekıydı!
Benımleyken, eskı sevgılısı ıle gorusurdu fılan ama ben salagım ya, hep affederdım!
Neyse aradı, yuzune kapattım.
Bır daha aradı, 'ne ıstıyorsun, ben evlıyım artık' dedım.
'Ne var yanı, bende evlıyım!' demez mı.
'E o zaman karını ara benı degıl, ben senınle konusarak kocamı aldatmısım gıbı hıssedıyorum kendımı' dedım.
Erkeklerde cok serefsız!
Hemen bırsey oldu mu bır baska kadına gıdıyorlar.
Pekı kadınların canı hıc mı sıkılmıyor?
O zaman kadınlar da baska erkeklere mı gıtmelı!

Back
X