2012 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar....
Karlı bir sabah.. Yollar yine buz pisti biizim burda...
Sabah yine okuya okuya geldik..
Az kaldı tatile ama valla iyice gerildim ve saldım kendimi bende..
Bi geçmişe bakıp geleyim...

iyi yapmışsın benimde içim gitti ama düşerim felan diye korktum sıpalar durdu durdu kara kışı buldular...arabamızda yok eşimin iş yeri çok uzak ben evde yalnızım gündüz sancılanırsam diye korkuyorum birde sancı düzenli 10dk ya düşmedikçe anlamamda ben, öyle işte bir ton korkum var daha çk yukarda doğum kanalınada girmedi...senin ne durumda aşağı indimi?

Benim bayağı indi hacerim..
Kuzular vaktinde gelsin..

benimde hastanem çok uzak durumlar aynı sayılır canım ya.. dr bebek aşağı indi diyo ama benim karnım göğsümün altında dimdik daha vardır bence:1::1:

kız senin erken daha dursun biraz...ne kadar dursa o kadar iyi ama insan son haftalarda dayanamıyor işte

Günaydın kızlar....
Karlı bir sabah.. Yollar yine buz pisti biizim burda...
Sabah yine okuya okuya geldik..
Az kaldı tatile ama valla iyice gerildim ve saldım kendimi bende..
Bi geçmişe bakıp geleyim...

günaydın... şair ruhlum benim...
bak gel hadi fazla kaynatmamışlar dün

Ayşebahar ablacım ya senin doğum nasıl 14 şubat oluyo anlamadım ben senden büyük gözüküyorum benimde 14 şubat anlamadım kafam karıştı senin 14 şubatsa benim daha mı erken aceppp??

kız senin erken daha dursun biraz...ne kadar dursa o kadar iyi ama insan son haftalarda dayanamıyor işte

günaydın... şair ruhlum benim...
bak gel hadi fazla kaynatmamışlar dün

Canım hacerim...
Sen nasılsın?

yaa benim neden inmiyor cuma günü doktorda kafası daha çok yukarda dedi...
moralim çok bozuk ben artık doğurmak istiyorum
Acele etme gülüm..
İner inş.

günaydın canım..
ben doğurmak istemiyorum yardımcı olun bana kızlar:33::33:

Kız içinde mi kalsın ebebk?
Doğur oniii

çalışmıyorum canım ve çalışmadığıma cok pısmanım...merak etmeyın bende vurdum altta kalmadım bunun hıncını almam gerekıyordu cunku bı sekılde sımdı kopek gıbı pesımde daha cok pısman olcak ben nasıl bunu yaptım sana deyıp dövünüp duruyor ....

Kolay kolay affetme onu

Ayşebahar ablacım ya senin doğum nasıl 14 şubat oluyo anlamadım ben senden büyük gözüküyorum benimde 14 şubat anlamadım kafam karıştı senin 14 şubatsa benim daha mı erken aceppp??

CAnımın içi ben sezeryan oluyorum.....

Canım hacerim...
Sen nasılsın?

Acele etme gülüm..
İner inş.

Kız içinde mi kalsın ebebk?
Doğur oniii

Kolay kolay affetme onu

CAnımın içi ben sezeryan oluyorum.....

Anladım ablacım bende sezeryan olursan haftaya olur heralde....

hem yusuf yusuf hemde garip bi his ya ben bebeğimi içimde istiyorum çok iyi anlaşıyoruz konuşuyoruz müzik dinliyoruz .. doğum videosu bile izleyemiyorum korkudan nasıl doğurayım demi ama:25:

Bana normal yap diyene bak...Olacak olacak :1:

inşallah haknurum biran önce oluyum dayanamıyorum vallahi

Bende sendenim bir an önce kuzuma kavuşayım diyorummm:34:

Ben adet olurken belimden kasıklarıma sancılanırdım dünden beri öyleyim bide aşağıdan sanki bişey gelecekmiş gibi bişey var bunlar ne oluyo bilen söylesin yaaa:14:

zaten sıkılıyorum doğursam değişiklik olur aslında bu hafta doğsa küveze alınır mı? 34.hafta sonuçta alınmaz heralde

zaten sıkılıyorum doğursam değişiklik olur aslında bu hafta doğsa küveze alınır mı? 34.hafta sonuçta alınmaz heralde

Delisin kızım sen değişiklik olur diyo ya kıza bakkk:9::9::9:34.haftada gelişimine göre alırlar küveze yani % 50 % 50 ...Bu tamamen bebeğin gelişime bağlı...Ama risk 36 dan sonra kalkıyo diye biliyorumm:16:yani ben doğurabilirim artık ohhhh ohhhh:8::8::8:

günaydınlarrr:3::3::3::3:nasılsınız?bizim yine kafamız karışık:44::44::44::44::44:HACER suyun nasıl cnm doğum tarihini belirlediniz mi????

Back
X