2012 Şubat Anneleri

kızlar ben çıkıyımda eşime azcık yardım edeyim 150 kişilik sınıfların yazılısını okuyor çıldırıp hırsını benden çıkarmadan yardıma gideyim öpüldünüz çok yarın görüşürüzz

kızlar haknur msj attı yarın doğum hikayesiyle burda olacakmış
ilk sütünüde sağmışş
selamı var herkese:21:

bende yavaştam çıkayım sabah yine tetenoz aşım var kolumu kaldıramıycam bi kaç gün napıyım artık

öpüyorum hepinizi iyi akşamlar :54:

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyımda eşime azcık yardım edeyim 150 kişilik sınıfların yazılısını okuyor çıldırıp hırsını benden çıkarmadan yardıma gideyim öpüldünüz çok yarın görüşürüzz

tamam canım kendine iyi bak üzmeyin çocukları tam karne zamanı hepsine 100 verin iyigeceler

ilk sütünüde sağmışş

bende yavaştam çıkayım sabah yine tetenoz aşım var kolumu kaldıramıycam bi kaç gün napıyım artık

tamam canım sende kendine iyi bak bende oldum bugün ama hiç acımadı halada bi ağrısı yok inşallahda olmaz hadi iyiakşamlar sanada

bende kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum kızlar çıkıyorum bende yarın görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın

ilk sütünüde sağmışş

bende kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum kızlar çıkıyorum bende yarın görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın

kızlar bende cıktım cok kasıyo bu zıllı bıraz dınleneyım
yrn grsz opuyorum sızı..

feray yıne ektı bugun bak bızı..
gece kusu bu hatun yaaa :)

kızlar bende cıktım cok kasıyo bu zıllı bıraz dınleneyım
yrn grsz opuyorum sızı..

feray yıne ektı bugun bak bızı..
gece kusu bu hatun yaaa :)

Muahahayy :D Bu qorduqunuz Kadın ( nıhle ) Karnındakı meLeqı dışarı saLar sALmaz benı buLup yoLucak bıLqınıze
Sıtede Can quwenLıqımı ıstıyorum sayın kk yonetıcıLerı :D:D:D:D:D
Nıhlee senı cok sewıorum sen doquma qıdınce ben aha bu ewde nasıl durcam bılemıorum allahıma :D
UmmmmmmmmmmahhhhhS ohhh :16: :16: :16: :16:

ozel msj atcam bakmayı unutma onlıne olduqunda canım :)

Heeeeee bideeeee haknurun nosunu bana atarsan sewınırım. benım tel bozuldu zıkım olasıca
aksamlarıda esımınkınden arim dicem ama kız uyuyodur aqrısı sızısı vardır die düşünüp cekiniyorum.
Gunduz yukardakı komsudan falan arayıp sesını duymak ıstıyorum ulastırırsan sevınırım yawrum ya haftasonu yaptırcam telımı ıns olmadı ıdarelık bısı alcam.

Son düzenleme:
demin haber veremeden çıktım kusura bakmayın.

Ben de istedım doktor ızın wermedı 02.02.2012 olmasına ..Kıskandım şimdi seni matnes..

hayırlısı canım.benim için çok önemli değil eşim öyle olmasını çok istedi.önemli olan sağlıklı olması.belki benimkide okadar beklemez.

evet cnm spınal olacam tam tarıh nedır sımdı senın
tam anlayamadım bı 28 bı 2 dendı ama..

anestezı dr u muyane ettı ya.. o dedı.
bence bnm dunur dogum yapmadı ıcıme oyle doguyor.
sanırım vın kullanıyordu o arızalandı gıremıyor.
umarım sorun yoktur yınede benımde aklıma takılıyor.
ınsallah bı sorun yoktur..

2 şubat canım.

canım kilosu şuan 3200
normalmi szeryanmı salı günü belliolcak nst ve alttan muayene yapcak.
normalde 5 şubat normal doğum tarihi dedi

hayırlısı olsun.maşallah kuzuna

bence artık iyice doğum kanalına girmeye başladığı için bu ağrı oluyodur yerleşiyomuş çünkü daha sonra seni rahatsız etmiyomu geçiyomu yani.eline bi şişkinlik falan geliyomu oturduktan yada yataktan kalktığın zamanmı oluyo nekadar çok soru sordum

canım benim bebiş tersya doğum kanalına girebilirmi
alttan elleyince hafif bir şişlik varr
yataktan kalkıncada oluyo

günayydınn kıslarrr :9:
kalkın kalkın minik kurabiyelerinizin karnı acıkmıştırrr kayfaltınızı yapın erkenciktennn

Canım tecrübe istenildigi zaman paylaşılır, bazende pahalıya satın alınır ... Faydalı olmak isterim cogu zaman ama pek mümkün degil sanırım..
Benim şansım özellikle Türkiye'de tek denebilecek bir cocuk doktoruyla cocuklarımı büyütmem..ki banada kişisel olarak inanılmaz faydası oldu..gerçi Aralık ta emekli olarak usa e yerleşti.. Şimdi forumda konuşulan herseye müdahale istegi doğuyor icimde :)
Kimsenin bebeğini buyuturken zorluk yasamasını istemiyorum çünkü :)
Yine de hakkımızda hayırlısı olsun..
Senin bakıcı ısı bırakmış..benimde yardımcılardan bir tanesi sürekli hastalık bahane ediyodu bendede iki kadın var şimdi ama arayistayim halihazirda...
Malum anne olmayınca calisanlarla is yuruyor

CAnım ben isterim o tecrübelerinden..
Zira kaç çocuğumuz olursa olsun hala bilmediklerimiz oluyor...
Tavuk sersemken dövülür diyen doktordu bu sanırım hatırladım:))

Et canım müdahale et..
3. bebeğin ve gerçekten bu doktorun sana anlattıklarını bilmek isterim kendi adıma..

Benim bakıcı bıraktı canım
İnşallah sende bende adam gibi bir bakıcı buluruz...

canım benim sagolasın.. umarım dediğin gibi olur.. ama şimdi sen boyle yazdım benim yaşlar süzüldü tatlım :)

İnşallah canım..

talep üzerine oyelkeni aradım doğurmamış:49: selamı var herkese ağrıları varmış bizim gibi tabi ikiz bekliyo ya
bakalım hafta sonu oda dra gidicekmişş yarın girmeye çalışacak topiğe..

no panic kızlar:nazar::nazar:

Süper yaaaaaaaaaaa
Selamımızı söyleseydin kzuum ya...

Bende bugün arayayım...
Özledim oyelkenimi...

olabılrı ama bısekılde bıze haber verırıdı sankı dımı

Kesinlikle bak doğurmamış canım zaten...:18::19:

günaydın kızlar

sabah tetenoz aşısı için eşimle sağlık ocağına gittik
ve benimle ilgilenen hemşirenin tayini çıkmış
resmen kimse yardımcı olmadı
ve aşımı olamadan işe gelmek zorunda kaldım
akşamda 1 saat erken çıktım diye sinirlenen müdür
bundan sonra ki işlerin hepsini benim yapacağımı söylemiş
aklınca beni tehtid ediyor..

ama karar verdim kızlar
ben anne oluyorum ve sorumluluklarım daha da artıyor
izinlerimi kullanıp başka bi iş bakacağım
bankamla yollarımı ayırıcam
yoksa bebeğimde bende
doğumdan sonrada fazlasıyla yıpranacağız..
yorulduğumu fazlasıyla hissedebiliyorum..:31::31:

Son düzenleme:
günaydın kızzlarr.... ben geldim bugünlük..beni merak eden oldumu? bilmiyorum ama :40: vınım bozulduğu için evden giremedim sizede haber veremedim....:25:... çok şükür daha doğurmadım..bugünlük işe geldim ve size yazayım dedim ... doğuran varmı acaba en çokta dünürümü merak ettim....:29: nasıl iyimisiniz kızlar...sizi çok özledim..

Günaydınnn annıslerrrrrrrrr daha sbahtan gerdi benı bu işyerı burda dogurucam snaırımm oğlumdan bı yandan karnımı delıyor:14:

Sizler nasılsınız?

günaydın kızzlarr.... Ben geldim bugünlük..beni merak eden oldumu? Bilmiyorum ama :40: Vınım bozulduğu için evden giremedim sizede haber veremedim....:25:... çok şükür daha doğurmadım..bugünlük işe geldim ve size yazayım dedim ... Doğuran varmı acaba en çokta dünürümü merak ettim....:29: Nasıl iyimisiniz kızlar...sizi çok özledim..

gunaydın cnm herkes cok mrk ettı senı dogurmadgını dunurm söyledı zaten dogurmaz o daha dedı herkes ıyı dun dogumlar oldu lıstemıze bak cnm

senın ıyı olman ada coks evdınımm

Back
X