- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #57.101
kızlar ben çıkıyımda eşime azcık yardım edeyim 150 kişilik sınıfların yazılısını okuyor çıldırıp hırsını benden çıkarmadan yardıma gideyim öpüldünüz çok yarın görüşürüzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyımda eşime azcık yardım edeyim 150 kişilik sınıfların yazılısını okuyor çıldırıp hırsını benden çıkarmadan yardıma gideyim öpüldünüz çok yarın görüşürüzz
kızlar haknur msj attı yarın doğum hikayesiyle burda olacakmış
ilk sütünüde sağmışş
selamı var herkese
bende yavaştam çıkayım sabah yine tetenoz aşım var kolumu kaldıramıycam bi kaç gün napıyım artık
öpüyorum hepinizi iyi akşamlar![]()
kızlar haknur msj attı yarın doğum hikayesiyle burda olacakmış
ilk sütünüde sağmışş
selamı var herkese
bende yavaştam çıkayım sabah yine tetenoz aşım var kolumu kaldıramıycam bi kaç gün napıyım artık
öpüyorum hepinizi iyi akşamlar![]()
bende kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum kızlar çıkıyorum bende yarın görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın
ferayım cnm gunaydın
ben dogurmadım ama:)
kızlar bende cıktım cok kasıyo bu zıllı bıraz dınleneyım
yrn grsz opuyorum sızı..
feray yıne ektı bugun bak bızı..
gece kusu bu hatun yaaa :)
Ben de istedım doktor ızın wermedı 02.02.2012 olmasına ..Kıskandım şimdi seni matnes..
evet cnm spınal olacam tam tarıh nedır sımdı senın
tam anlayamadım bı 28 bı 2 dendı ama..
anestezı dr u muyane ettı ya.. o dedı.
bence bnm dunur dogum yapmadı ıcıme oyle doguyor.
sanırım vın kullanıyordu o arızalandı gıremıyor.
umarım sorun yoktur yınede benımde aklıma takılıyor.
ınsallah bı sorun yoktur..
canım kilosu şuan 3200
normalmi szeryanmı salı günü belliolcak nst ve alttan muayene yapcak.
normalde 5 şubat normal doğum tarihi dedi
bence artık iyice doğum kanalına girmeye başladığı için bu ağrı oluyodur yerleşiyomuş çünkü daha sonra seni rahatsız etmiyomu geçiyomu yani.eline bi şişkinlik falan geliyomu oturduktan yada yataktan kalktığın zamanmı oluyo nekadar çok soru sordum
günayydınn kıslarrr![]()
kalkın kalkın minik kurabiyelerinizin karnı acıkmıştırrr kayfaltınızı yapın erkenciktennn
bak ben sana yazayım diye buraya geldim sen de gelseydin benim olduğum topiğe
acıkmıştır karnı kurabiyelerinizin:)
benim de acıktı ben biraz müsade alıyım..
Canım tecrübe istenildigi zaman paylaşılır, bazende pahalıya satın alınır ... Faydalı olmak isterim cogu zaman ama pek mümkün degil sanırım..
Benim şansım özellikle Türkiye'de tek denebilecek bir cocuk doktoruyla cocuklarımı büyütmem..ki banada kişisel olarak inanılmaz faydası oldu..gerçi Aralık ta emekli olarak usa e yerleşti.. Şimdi forumda konuşulan herseye müdahale istegi doğuyor icimde :)
Kimsenin bebeğini buyuturken zorluk yasamasını istemiyorum çünkü :)
Yine de hakkımızda hayırlısı olsun..
Senin bakıcı ısı bırakmış..benimde yardımcılardan bir tanesi sürekli hastalık bahane ediyodu bendede iki kadın var şimdi ama arayistayim halihazirda...
Malum anne olmayınca calisanlarla is yuruyor
canım benim sagolasın.. umarım dediğin gibi olur.. ama şimdi sen boyle yazdım benim yaşlar süzüldü tatlım :)
talep üzerine oyelkeni aradım doğurmamışselamı var herkese ağrıları varmış bizim gibi tabi ikiz bekliyo ya
bakalım hafta sonu oda dra gidicekmişş yarın girmeye çalışacak topiğe..
no panic kızlar![]()
olabılrı ama bısekılde bıze haber verırıdı sankı dımı
günaydın kızzlarr.... Ben geldim bugünlük..beni merak eden oldumu? Bilmiyorum amaVınım bozulduğu için evden giremedim sizede haber veremedim....
... çok şükür daha doğurmadım..bugünlük işe geldim ve size yazayım dedim ... Doğuran varmı acaba en çokta dünürümü merak ettim....
Nasıl iyimisiniz kızlar...sizi çok özledim..