• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

o zaman iki kere kan vermeye gerek yok dimi... aynı sonuçları götürsek yetmezmi acaba :44: yoksa ağlar bebelerimiz yaaa topukları acırrr:25:

yok canım sağlık ocağı kendide alcakmış..bizim burdaki sağlık ocağı istanbuldaki çapaya yolluyomuş..
bide 1 hafta 10 gün sonra almalaınn sebebi anne sütünü bebek aldığı içinmiş..
hast.de doğardoğmaz alıylarmış..
yani 2 defa :50::50::50:

ayşecimm senn isimde çok uyumlu ben çook beğendim
bende bira değişik veya fazla kullanılmamış duyulmamış olsun taraftarıyım yaa
yektayı o yüzden çook beğendim..:16::16:

dünürüm bu resimdeki kesin sensin....sen yazmadan gitmezsin....:1:

kızlar annemlere oğlanın adı esad dedim aklına ilk suriyenin başkanı beşer esed geldi zor alıştı kadın..şimdi güzel diyooo:1:

bende ilk duyduğumda o gelmişti aklıma alışırlar bişi olmaz ohhh kız resmen sen barışınca bana bi rahatlama geldi hafifledim sanki:52::52:

dünürüm bu resimdeki kesin sensin....sen yazmadan gitmezsin....:1:

kızlar annemlere oğlanın adı esad dedim aklına ilk suriyenin başkanı beşer esed geldi zor alıştı kadın..şimdi güzel diyooo:1:
kesın balım :1: esımde oyle dıyo :D:D
nerden de geldı aklına ya:D:D
guzel ısmı var damadımın masallah.
oo desene ağlıcak bebelerimizzz:14:
evet :50: uff gecen bnm de aklıma geldı.. ıcım sızladı valla.
ne zaman gelecekler deyip duruyor :)
gece hiç uyuyamıyorum ben sırtım belim çok ağrıyor
ama evde nasıl vakit geçiyor anlamıyorum valla

yok canım sizdeki numara yeni numaram zaten
çok yaramaz birazda hasta

ayyycanım öyle sevindim ki anlatamam çok çok güzel hem aynı apartman ohh artık yalnız kalmazsın hiççç

nüfüs cüzdanını doğum yaptığın gün bile veriyorlarmış
hastane ayrı sağlık ocağı ayrı yapıyor topuk kanını

hadi yaaa

hımm tm balım
aman dıkkat et kızlar gelınce oglan da hasta olursa zor olur senın ıcın..

sağ ol oyelkenim...evet aynı binadayız bide..yandım ben :25:kardeşlerim oğlanı bi saniye bırakmaz ellerinden artık...kucağa alışır diye daha şimdiden endişelerim var valla.....:44: ama yardımı olcakları kesin annem gelcek hastaneye falann....:32:
oğlu olcaklar size bişey dicem..bana herkes erkek çocuğunu fazla sarıp sarmalama diyo...sıcağı sevmez erkek bebek haberiniz olsun hemen kırmızı kırmızı lekelenirmiş dediler....çok kişiden duydum....yeterli oda sıcaklığında olsun yeter diyolar...sizinde aklınızda olsun....çok sarmayalım....:34:.

bende biliyorum isimlerinizide burda kullanmim dedim....senin yazının eltında çıkan kedide çok komik bu arada yaa bakışları falan :52:

Evet kullanmayalım di mi:))
Ay o kediye bende nasıl bittim..
Çok komik geliyor:))

dimi :1::1:
acaba ben nasıl yazıp çıkıcam yada yazabilicem mi?:44::44:

Bence sende yazacaksın:)))

yok canım sağlık ocağı kendide alcakmış..bizim burdaki sağlık ocağı istanbuldaki çapaya yolluyomuş..
bide 1 hafta 10 gün sonra almalaınn sebebi anne sütünü bebek aldığı içinmiş..
hast.de doğardoğmaz alıylarmış..
yani 2 defa :50::50::50:

ayşecimm senn isimde çok uyumlu ben çook beğendim
bende bira değişik veya fazla kullanılmamış duyulmamış olsun taraftarıyım yaa
yektayı o yüzden çook beğendim..:16::16:

Ay sağol canım..
Az kullanılmış değil mi?
Bende beğendim..
Kerem'im Yekta'm alışmaya çalışıyorum bakalım:)))

Son düzenleme:
ay bugün yetişemedim ben size hep fransız kaldım bi yandan yemek yapıp biyandan sizi takip etmeye çalışınca yetişemedim yavvv :(((

kesın balım :1: esımde oyle dıyo :D:D
nerden de geldı aklına ya:D:D
guzel ısmı var damadımın masallah.
evet :50: uff gecen bnm de aklıma geldı.. ıcım sızladı valla.
hımm tm balım
aman dıkkat et kızlar gelınce oglan da hasta olursa zor olur senın ıcın..

valla çok dikkat ediyorum canım ama bakalım kısmet artık

sağ ol oyelkenim...evet aynı binadayız bide..yandım ben :25:kardeşlerim oğlanı bi saniye bırakmaz ellerinden artık...kucağa alışır diye daha şimdiden endişelerim var valla.....:44: ama yardımı olcakları kesin annem gelcek hastaneye falann....:32:
oğlu olcaklar size bişey dicem..bana herkes erkek çocuğunu fazla sarıp sarmalama diyo...sıcağı sevmez erkek bebek haberiniz olsun hemen kırmızı kırmızı lekelenirmiş dediler....çok kişiden duydum....yeterli oda sıcaklığında olsun yeter diyolar...sizinde aklınızda olsun....çok sarmayalım....:34:.

inan çok sevindim canım olsun alışsın birşey olmaz kalpler kırılmasın da
zaten çok küçükken kimse kucağına alamıyor ki
korkma sen

bende ilk duyduğumda o gelmişti aklıma alışırlar bişi olmaz ohhh kız resmen sen barışınca bana bi rahatlama geldi hafifledim sanki:52::52:

:9: kötümü ismi ezgim sence nasıl.....:44: doğru söyle ama....anlamından çok beğendim bu ismi ben...sağol balım valla çok imreniyodum size.....annem doğuma gelcek yok annem şunu aldı bebeğe bunu aldı diyince içim gidiyodu ben yanlızım diye....:43::2:çok şükür...inş bi daha yaşatmasın rabbim böyle üzüntüler....:50:

Son düzenleme:

ailenle barışmana sevindim canım allah bidaha bozmasın inş.bende duydum erkek bebek çok sarılmaz diye,valla çok iyi oldu benim ev büyük doğru düzgün ısınmıyo zaten düşünüyodum nasıl yapıcaz diye iyi oldu bak sıcağı sevmemesi :))

ne yemek yapıyorsun bakalım?
Akşama çalayım bari...:)))

domates çorbası köfte patates pilav salata yada cacığı da eşim gelince yapsın artık ben bu kadar yapıyom ya,zahmet etmeyin kızlar bugün yemek yapmaya buyrun gelin allah ne verdiyse hep beraber yiyelim

ailenle barışmana sevindim canım allah bidaha bozmasın inş.bende duydum erkek bebek çok sarılmaz diye,valla çok iyi oldu benim ev büyük doğru düzgün ısınmıyo zaten düşünüyodum nasıl yapıcaz diye iyi oldu bak sıcağı sevmemesi :))

valla ynı dert bizdede var cnm yok değil ama ne üşütelim nede çok terletelim çok dikkat istiyo erkek bebek..kıza göre daha nazlı ve dahada gazlı oluyo...:1: allah yardımcımız olsun.....annesi yesin pipisini yavvv:52:

Hakikaten yok..
Haberi olan var mı karmax ten kızlar?

CAnım hastanede aşısı olacak ve topuk kanı alaınacak ve işitme testi yapılacak
Lütfen bunları unutmayın...

6 gün sonra sağlık ocağına gidilcek tekrar topuk kanı vereceksiniz..

Adı çok güzel...
Maşallah canım
Benim ki de Kerem Yekta mmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar:

Harika bişey bu..
Anneler yerine kadınlar kulübu yazalım:))))

nihayet beni duyan oldu:16:
galiba o da doğuma gitti , ama yazamadan:34:

kızlarrr sizde akıntı oluyomu ben de fazla var yaa
akşama kadar kaç günlük ped değiştiriyom
hesabı yok :50::50::50:

canım bende o akıntı 5.aydan sonra hep oldu ben neredeyse günde 5 külot değiştiriyorum:14::15:

:9: kötümü ismi ezgim sence nasıl.....:44: doğru söyle ama....anlamından çok beğendim bu ismi ben...sağol balım valla çok imreniyodum size.....annem doğuma gelcek yok annem şunu aldı bebeğe bunu aldı diyince içim gidiyodu ben yanlızım diye....:43::2:çok şükür...inş bi daha yaşatmasın rabbim böyle üzüntüler....:50:

yok canım ismi güzel sadece ilk anda çağrışımı dediğin gibi oluyo onu anlatmak istedim yoksa güzel oğluşunun ismi... bak ne güzel artık herşey yoluna girdi .. artık seninde yanında annem olcak ohhh..

:31:

valla ynı dert bizdede var cnm yok değil ama ne üşütelim nede çok terletelim çok dikkat istiyo erkek bebek..kıza göre daha nazlı ve dahada gazlı oluyo...:1: allah yardımcımız olsun.....annesi yesin pipisini yavvv:52:

bide bizde hiç erkek bebek tecrübesi yok biz üç kızız,torunların hepsi kız ilk defa erkek bebek geliyo çok tecrübesiziz anlıycan annemde diyo nasıl bakıcaz biz erkek p...si görmedik diye :)))

yok canım ismi güzel sadece ilk anda çağrışımı dediğin gibi oluyo onu anlatmak istedim yoksa güzel oğluşunun ismi... bak ne güzel artık herşey yoluna girdi .. artık seninde yanında annem olcak ohhh..

:31:
teşekkür ederiz teyzesi...:54:
evet canım hemde fazla fazla akşama kadar kaç kere çamaşır değiştiriyorum bende

evet bendede oluyo..bazende hiç olmuyo....belli değil ama genelde günde bir iki ped değişiyorum....

Back
X