• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Yemekler enfes görünüyor..
ben gelebilirim sanırım:))))

domates çorbası köfte patates pilav salata yada cacığı da eşim gelince yapsın artık ben bu kadar yapıyom ya,zahmet etmeyin kızlar bugün yemek yapmaya buyrun gelin allah ne verdiyse hep beraber yiyelim

nihayet beni duyan oldu:16:
galiba o da doğuma gitti , ama yazamadan:34:

canım bende o akıntı 5.aydan sonra hep oldu ben neredeyse günde 5 külot değiştiriyorum:14::15:

HAber vermedi..
En son birkaç gün önce girdi canım..
Daha da girmedi..
Tlfunuda yok bende..

Senin doğum ne zaman?

bide bizde hiç erkek bebek tecrübesi yok biz üç kızız,torunların hepsi kız ilk defa erkek bebek geliyo çok tecrübesiziz anlıycan annemde diyo nasıl bakıcaz biz erkek p...si görmedik diye :)))

oyy oyy o zaman daha çok sevilir....erkek bebek bakmak kıza göre biraz daha özen istiyo....mesela kız bebekler bezinin arka tarafını çok ıslatırken erkek bebek ön tarafını dolduruyoo..pipi ordaya...:1:daha gazlı oluyolar kıza göre...alt temizliği daha nazik oluyo kıza göre...pişik olmaması lazım......bakılır yaaa zaten doğumdan sonra rabbim öyle bir güç veriyoki anneye, sanki yıllardır biliyomuş bebek bakmasını gibi oluyosun annelik iç güdüsüyle....13 14 yaşındakiler anne olup bebek bakıyosa bizde hayli hayli bakarız....çok seivilir senin sıpacık..teşekkür ederim bu arada güzel dileklerin için....:54:

Nıhle sen pazartesi mi doğuracaksın ben mi yanlış anladım

PAzar..............

ayşem senin bugün sonmu..karneler alındı bugün.....kardeşim teşekkür alcaktı....

27 ocak cuma haftaya son benim...........

banada fikir verin banada benim eşimde yavuz selim koyalım diye tutturdu nasıl sizce ??

Canım yavuz koyan arkadaşım sert hareketleri var demişti..
Selim koyan sakin olduğunu söyledi..
İkisini de beraber kullanın..

buyur gel canım beklerim

Afiyet olsun canım size...:56:

banada fikir verin banada benim eşimde yavuz selim koyalım diye tutturdu nasıl sizce ??

aklıma direk o hastane geldi..yavuz selim hastanesi mi ne vardı.....çocuklar duymasındanmı duydu yoksa....haluk diyoya üçüncü selimiyeyi yapalım diye....:9:fena değil ama sen ne istiyosun isim :44:

oyy oyy o zaman daha çok sevilir....erkek bebek bakmak kıza göre biraz daha özen istiyo....mesela kız bebekler bezinin arka tarafını çok ıslatırken erkek bebek ön tarafını dolduruyoo..pipi ordaya...:1:daha gazlı oluyolar kıza göre...alt temizliği daha nazik oluyo kıza göre...pişik olmaması lazım......bakılır yaaa zaten doğumdan sonra rabbim öyle bir güç veriyoki anneye, sanki yıllardır biliyomuş bebek bakmasını gibi oluyosun annelik iç güdüsüyle....13 14 yaşındakiler anne olup bebek bakıyosa bizde hayli hayli bakarız....çok seivilir senin sıpacık..teşekkür ederim bu arada güzel dileklerin için....:54:

evet çocuğu sevicez derken çok fazlada şımartıcaklar ama bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda gazlı bebekte zor olur ya,dediklerine katılıyorum kesinlikle allahım öyle bi cesaret veriyoki sanki biliyomuş gibi oluyo insan kimseye bırakmak bile istemiyo annelik iç güdüsü böyle bişey demekki

Nıhle sen pazartesi mi doğuracaksın ben mi yanlış anladım
evet cnm rabbımın ıznı ıle 23/1/2012 8,30 9 arası sabah amelıyata alacaklar..
PAzar..............

27 ocak cuma haftaya son benim...........

Canım yavuz koyan arkadaşım sert hareketleri var demişti..
Selim koyan sakin olduğunu söyledi..
İkisini de beraber kullanın..

Afiyet olsun canım size...:56:

kusum pazar gunu cocuk doktorumuz yokmus kendılerı tesrıf edemedıler pts sabahına ertelendı..
dua edın sabah bana olurmu..

Yemekler enfes görünüyor..
ben gelebilirim sanırım:))))

HAber vermedi..
En son birkaç gün önce girdi canım..
Daha da girmedi..
Tlfunuda yok bende..

Senin doğum ne zaman?

şimdi ben de profiline baktım birkaç gün önce girmiş ,
ters bir şey yoktur o zaman,
benim doğum 10 şubat gibi görünüyor inşallah:emir_bebek:

Kızlar oğlum bugün karne aldı..
Tüm notları 100 üzerinden 5...
Şu an yanında yokum..
Hüzünlü bir yanım ama babasını gönderdim...
Resim çekecek:))

Kızım hala kreşte
Yemeğini yesin alacağım az sonra onu...

Bakıcım yok biliyorsunuz arkadaşım bakıyor bugün
Ona uğrayım küçük fıstığımı alacağım az sonra...

Eşim sonra bir yerlere gideriz dedi...
Tamam dedim..
Yani bugün erken çıkacağım canlarım...

Pazartesi günü Nihlee ve Sinem doğum yapmış olacak
Kızlar Nihlee ye ve Sineme bol bol dua edelim..
Doğumları kolay geçsin..
Unutmadığımızı bilsinler...

Karnımda Kerem Yektam....
Tekmeliyor bu ...
Acıktı galiba...:1:

aklıma direk o hastane geldi..yavuz selim hastanesi mi ne vardı.....çocuklar duymasındanmı duydu yoksa....haluk diyoya üçüncü selimiyeyi yapalım diye....:9:fena değil ama sen ne istiyosun isim :44:

yok bizimkinin takıntısı var o padişaha karşı çok seviyomuşta daha hamile kalmadan önce bile hep derdi oğlumuz olursa yavuz selim koyarız diye,ben bu durumda hiç bişey düşünmedim canım çünkü fırsat kalmadı herkese yavuz selim diye diye bende alıştım herhalde

SeLammmmmmmmmmmmmm Tüm ekibi öpüOrum koJaman koJamannnnnn mCcCcCcCcCx :16:

benim oLan hosqeLdın kayıp hamiŞ seni aramadıqımız hastane kaLmadı nerdeSin sen gıııııııssssss :DDDD

şimdi ben de profiline baktım birkaç gün önce girmiş ,
ters bir şey yoktur o zaman,
benim doğum 10 şubat gibi görünüyor inşallah:emir_bebek:

Benden 4 gün öncesin kahvekokum..
Adı belli mi yavrunun?

evet cnm rabbımın ıznı ıle 23/1/2012 8,30 9 arası sabah amelıyata alacaklar..

kusum pazar gunu cocuk doktorumuz yokmus kendılerı tesrıf edemedıler pts sabahına ertelendı..
dua edın sabah bana olurmu..

Canım haberim yoktu..
Allah yardımcın olsun canım..
Aklımdasınız hepiniz inan..
her anım duayla geçiyor...

Back
X