- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #57.281
anammmm haknur doğurdumuuuuo kadar yaramazlık yaparsa tabi doğurur diğerlerinede çok şaşırdım maşallah yaa ...
![]()
tam böyle bi yorum bekliyodum senden :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anammmm haknur doğurdumuuuuo kadar yaramazlık yaparsa tabi doğurur diğerlerinede çok şaşırdım maşallah yaa ...
![]()
domates çorbası köfte patates pilav salata yada cacığı da eşim gelince yapsın artık ben bu kadar yapıyom ya,zahmet etmeyin kızlar bugün yemek yapmaya buyrun gelin allah ne verdiyse hep beraber yiyelim
nihayet beni duyan oldu
galiba o da doğuma gitti , ama yazamadan
canım bende o akıntı 5.aydan sonra hep oldu ben neredeyse günde 5 külot değiştiriyorum![]()
banada fikir verin banada benim eşimde yavuz selim koyalım diye tutturdu nasıl sizce ??
bide bizde hiç erkek bebek tecrübesi yok biz üç kızız,torunların hepsi kız ilk defa erkek bebek geliyo çok tecrübesiziz anlıycan annemde diyo nasıl bakıcaz biz erkek p...si görmedik diye :)))
buyur gel canım beklerimYemekler enfes görünüyor..
ben gelebilirim sanırım:))))
HAber vermedi..
En son birkaç gün önce girdi canım..
Daha da girmedi..
Tlfunuda yok bende..
Senin doğum ne zaman?
evet canım hemde fazla fazla akşama kadar kaç kere çamaşır değiştiriyorum bende
nihayet beni duyan oldu
galiba o da doğuma gitti , ama yazamadan
canım bende o akıntı 5.aydan sonra hep oldu ben neredeyse günde 5 külot değiştiriyorum![]()
Nıhle sen pazartesi mi doğuracaksın ben mi yanlış anladım
ayşem senin bugün sonmu..karneler alındı bugün.....kardeşim teşekkür alcaktı....
banada fikir verin banada benim eşimde yavuz selim koyalım diye tutturdu nasıl sizce ??
buyur gel canım beklerim
oyy oyy o zaman daha çok sevilir....erkek bebek bakmak kıza göre biraz daha özen istiyo....mesela kız bebekler bezinin arka tarafını çok ıslatırken erkek bebek ön tarafını dolduruyoo..pipi ordaya...daha gazlı oluyolar kıza göre...alt temizliği daha nazik oluyo kıza göre...pişik olmaması lazım......bakılır yaaa zaten doğumdan sonra rabbim öyle bir güç veriyoki anneye, sanki yıllardır biliyomuş bebek bakmasını gibi oluyosun annelik iç güdüsüyle....13 14 yaşındakiler anne olup bebek bakıyosa bizde hayli hayli bakarız....çok seivilir senin sıpacık..teşekkür ederim bu arada güzel dileklerin için....
![]()
evet cnm rabbımın ıznı ıle 23/1/2012 8,30 9 arası sabah amelıyata alacaklar..Nıhle sen pazartesi mi doğuracaksın ben mi yanlış anladım
PAzar..............
27 ocak cuma haftaya son benim...........
Canım yavuz koyan arkadaşım sert hareketleri var demişti..
Selim koyan sakin olduğunu söyledi..
İkisini de beraber kullanın..
Afiyet olsun canım size...![]()
Yemekler enfes görünüyor..
ben gelebilirim sanırım:))))
HAber vermedi..
En son birkaç gün önce girdi canım..
Daha da girmedi..
Tlfunuda yok bende..
Senin doğum ne zaman?
aklıma direk o hastane geldi..yavuz selim hastanesi mi ne vardı.....çocuklar duymasındanmı duydu yoksa....haluk diyoya üçüncü selimiyeyi yapalım diye....fena değil ama sen ne istiyosun isim :44:
kızlar çok acıktım yemeğe gidiyorum az konuşun nolur![]()
şimdi ben de profiline baktım birkaç gün önce girmiş ,
ters bir şey yoktur o zaman,
benim doğum 10 şubat gibi görünüyor inşallah![]()
evet cnm rabbımın ıznı ıle 23/1/2012 8,30 9 arası sabah amelıyata alacaklar..
kusum pazar gunu cocuk doktorumuz yokmus kendılerı tesrıf edemedıler pts sabahına ertelendı..
dua edın sabah bana olurmu..
evet cnm rabbımın ıznı ıle 23/1/2012 8,30 9 arası sabah amelıyata alacaklar..
kusum pazar gunu cocuk doktorumuz yokmus kendılerı tesrıf edemedıler pts sabahına ertelendı..
dua edın sabah bana olurmu..