2012 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar. Dünden beri ağrılarım var. Düne kadar çok iyiyidim. Belim çok ağrıyo oturup kalkamıyorum.
Kasıklarımda patlicakmış gibi bi his var. Bebeğin hareketleri bile bazen canımı yakıyor. Son zamanlar böylemi olur acaba?????
Bugün kontrolum var dr. da soracağım.

selam kıslarr
maşallah şubat gelmeden sıpacıklar gelmeye başladıı çok sıkılmışlar heralde içerdee dayanamıyorlar geliveriyorlar :emir_bebek:
eleferacım durumun yani belirsizlik doğruyu tam olarak bilememek çok zor şu durumdada sanırım öğrenemeyeceksin
eşinin konuşmaları kısa kısa olması ilginç yani sevgili olsalar uzun uzun konuşurlardı mesajlaşırlardı tam çözülmüyo anlaşılmıyo
ama şu belliki sen olayı öğrenince eşin o kadınla konuşmuş belli yoksa bianda teli iptal ettirmezdi
keşke daha önceden telin kimin üzerine olduğunu öğrenebilseydin isim bildikten sonra nerde otrurduğunu filan öğrenirdin daha kolay anlaşılırdı
ama şu durumda belirsizlik varr

Konustu evet.
Zaten esım dedı, 'arayacagım onu' dıye.
Dun aksam 'o kadar zaman arama dedın, aradı. Ama bır gunde olay bıttı, kız kayıplara karıstı, nasıl oldu bu?' dedım.
'Kufur ettım, senı bulup .... dedım' dıye acıklama yaptı.
'O zaman daha once yapsaydın' dedım.

Salak kafam ıste, hemen acele ettım.
Ofkemı bır an once kusmak ıstedım.
Keske demek care degıl ama, keske daha akıllıca davransaydım.
Ama kım bılır, belkı o zaman canım daha cok yanacaktı.
Mevla bunu ıstemedı.
Bılmıyorum.

Biliyorsa da asla söylemez kı kankası canım nıye acacaksın kı konuyu ?Erkekler böle durumlarda hep birbirlerini destekler ,asla ele wermez..Eşin de zaten sorarsa böyle söyle felan demiştir..Boşwer..Bence sen şimdi sakın bir şekilde bebeğine kanalize ol ve dediğin gibi yap ..Hafif şüphe duy,ama çok da zorlama..Tekrar 2-3 hafta sonra veya dogumun bıtımıne ertele we o zaman tekrar dökumanlarına bakarsın ...Eğer sık aradıgı bır tel warsa o zaman o numarayı ararsın o kız cıkarsa konusursun ..Şimdi yapabılecegın bişey yok ki kendını üzmekten başka..:25::25:Sadece gözü kapalı inanma ...Keşke gece yanına gitmeseydın de birkaç gün ağlasaydı ezilseydı kız..

Nerden bıleyım esımın baska hat almadıgını?
Yapmak ısteyen her sekılde yapar.
Ruhum duymaz. :43:

Günaydın kızlar. Dünden beri ağrılarım var. Düne kadar çok iyiyidim. Belim çok ağrıyo oturup kalkamıyorum.
Kasıklarımda patlicakmış gibi bi his var. Bebeğin hareketleri bile bazen canımı yakıyor. Son zamanlar böylemi olur acaba?????

Bebegımın bazı hareketlerı benım de canımı yakıyor.
Bel agrısı, bacak arası agrısı v.s. turlu agrılarım oluyor.
Normaldır herhalde.
Sen yıne de doktoruna sor.

günaydın canlarım...
fena gribim..
hapşuruk :2:
burun tıkanıklığı
boğaz yanması
kısacası ne ararsanız var...:43:

başrol: musab emre ve hacer
bugün sabah 7:30 da hastaneyi aradık hiç sancımız olmadığı ve suyumuz az kaldığı için suni sancı verilecekti boş odamız var hemen gelin dediler yatış işlemleri vs( pazarlık yapın bana %15 indirim yaptılar) 09:20'de suni sacı vermeye başladılar dayanılır bir sancı ama öyle sık geliyorki 1-1.5 dk arayla 3 saat sonra artık dayanamadım açıklık 4 cm olmuş epidural taktırdım doğum uzar dediler ama umurumda bile değildi... epidurali takarken acımadı 1 saat takılı kaldı doktor muayeneye geldi açıklık 9 cm dedi şok oldu... ama epidural olunca ıkınamıyorsunuz o yüzden ilacı kestiler bir süre odada ıkınma faslı sonra 2:30 da doğumhaneye aldılar 2:45'de oğlum dünyaya geldi en zoru o 15dk diyebillirim ama insan görünce herşeyi unutuyor...kilosu:2800gr boyu 50cm sütümüzde yavaş yavaş gelmeye başladı damla damla da olsa... şimdi uyuyor...güzel allahım hepinizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah...öyle güzel bir duyguki insan herşeyi unutuyor...yarın taburcu oluyoruz...hepinize sevgiler...

ben yoktum dün doğuruvermişsin...gözün aydın sütün bol olsun inşallahhh...darısı başımıza..Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah...

Günaydın kızlar...
Hacerim yazmış doğum anıısnı
Tabi haberi yok ben burda canlı canlı yayın yaptım:1::1:

kızlar günaydın
4 gündür sağ tarafımda gögsümün altında ve sırtıma doğru çok şiddetli ağrım var yatıp kalkamıyorum oturamıyorum çok canım yanıyor dün doktoruma gittim film çekildi sağ tarafımda böbrekte genişleme çıktı 3 gün ilaç tedavisi verdi cuma günü tekrar gitcem geçmezse ya stend takıcak üroloji doktoru ya da hemen sezeryan a alıcaz dedi siz bu konuda nedüşünüyorsunuz? stend mi sezeryan mı? yada böbrek genişlemesi hakkında bilgisi olan varmı? dün aksam çıktı sonuç doktorumda doğumdaydı doğumhaneye girdik ayaküstü 1-2 dk konustu pek bişeyde soramadım cuma gel dedi

başrol: musab emre ve hacer
bugün sabah 7:30 da hastaneyi aradık hiç sancımız olmadığı ve suyumuz az kaldığı için suni sancı verilecekti boş odamız var hemen gelin dediler yatış işlemleri vs( pazarlık yapın bana %15 indirim yaptılar) 09:20'de suni sacı vermeye başladılar dayanılır bir sancı ama öyle sık geliyorki 1-1.5 dk arayla 3 saat sonra artık dayanamadım açıklık 4 cm olmuş epidural taktırdım doğum uzar dediler ama umurumda bile değildi... epidurali takarken acımadı 1 saat takılı kaldı doktor muayeneye geldi açıklık 9 cm dedi şok oldu... ama epidural olunca ıkınamıyorsunuz o yüzden ilacı kestiler bir süre odada ıkınma faslı sonra 2:30 da doğumhaneye aldılar 2:45'de oğlum dünyaya geldi en zoru o 15dk diyebillirim ama insan görünce herşeyi unutuyor...kilosu:2800gr boyu 50cm sütümüzde yavaş yavaş gelmeye başladı damla damla da olsa... şimdi uyuyor...güzel allahım hepinizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah...öyle güzel bir duyguki insan herşeyi unutuyor...yarın taburcu oluyoruz...hepinize sevgiler...

Tekrar tebrikler...
Maşallah Musab Emre'ye...
Annesine de zira; normal doğumu başardı..
Allah analı babalı büyütsün canım..
Darısı başımıza..

Az da gelse sütün emzir bebeğini bol bol canım..

ahhh deşme yaramı ah
18 kilo aldım buaralar çok az alıyorum ama yinede 20 ile son bulacak gibi
bebişte dün 3700 gr dı, ama çok güvenmiyorum ultrasona

tamam canım görüşürüz

Benden az almışsın enicem...

maşşlah cnm ben çokmu az almışım 10 kg aldım bebeğim 3 680 gr

bebekleriniz eniceyle aynı aama ne sen hiç kilo almamışsın..

Slm kızlarr az önce geldik hastaneden,bir arkadasımız dogum yapmıstı..Süper birşey bu yaa ..Çok etkilendım ,ben de hemn istiyorum ..Bebiş maaşallah çok güzel,masum,miniiciik,hiç ağlamıyor da sessiz ..Tatlı..Bayıldım..Epıdural sezeryan oldu arkadasım 40.haftasında ..Çok memnun ,kesınlıkle tavsıye edıyor..Doktorlar sohbet ederken kucagına wermısler bebegını ..süper..Darısı basımızaaaaaaa..

darsısı başına canım....

geçmişi okuyorum da herkes bir an evvel doğurmaya çok hevesli. bizim buralar o kadar karlı ki. ev hastaneye 4-5 km gibi bir mesefade ancak bazı gunler araç hareket etmiyor. 10 gundur sürekli kar ve sonrasında buzlanma. sinir olarak gitmek istemiyorum doğuma. tabi istanbulda pek kar yok. bir an önce doğurmak istiyorsunuz.

Ah nasıl geldim sabah bir bilsen canım..

geçmiş olsun canım...
bende de var ağrılar...

Bebegımın bazı hareketlerı benım de canımı yakıyor.
Bel agrısı, bacak arası agrısı v.s. turlu agrılarım oluyor.
Normaldır herhalde.
Sen yıne de doktoruna sor.

yerleri daraldı sıpalrın canım ya ondan...

günaydın canlarım...
fena gribim..
hapşuruk :2:
burun tıkanıklığı
boğaz yanması
kısacası ne ararsanız var...:43:

geçmiş olsun kuzum...
boğaz yanması bende de var...

günaydın canım darısı başımıza inşallah...heyecanla bekliyoruz bizim ufaklığı:emir_bebek:

Günaydın canım...

kimsecikler yok mu bugün:26:

var var...

hacerle konuştum şimdi kızlar
taburcu olacaklarmış fakat bebişte sarılık olabilme ihtimaline karşı kan almışlar
sonuç bekliyorlarmış.akşama kadar çıkamayız herhalde dedi.
allah sağlık sıhhat versin inşallah...

kızlar günaydın
4 gündür sağ tarafımda gögsümün altında ve sırtıma doğru çok şiddetli ağrım var yatıp kalkamıyorum oturamıyorum çok canım yanıyor dün doktoruma gittim film çekildi sağ tarafımda böbrekte genişleme çıktı 3 gün ilaç tedavisi verdi cuma günü tekrar gitcem geçmezse ya stend takıcak üroloji doktoru ya da hemen sezeryan a alıcaz dedi siz bu konuda nedüşünüyorsunuz? stend mi sezeryan mı? yada böbrek genişlemesi hakkında bilgisi olan varmı? dün aksam çıktı sonuç doktorumda doğumdaydı doğumhaneye girdik ayaküstü 1-2 dk konustu pek bişeyde soramadım cuma gel dedi

ben ilk defa duydum...ama çok su içiyoruz acaba bizdede varmı nasıl bir sancu ki o bende göğsümün altında ağrı hissediyorum...

hacerle konuştum şimdi kızlar
taburcu olacaklarmış fakat bebişte sarılık olabilme ihtimaline karşı kan almışlar
sonuç bekliyorlarmış.akşama kadar çıkamayız herhalde dedi.
allah sağlık sıhhat versin inşallah...

Benimkilerin üçü de oldu sarılık..
Normal bir dururm canım..
Allah sağlık şifa versin kuzum..
sen nasılsın..?

erkek bebek bekleyen anneler ve bu konuda bilgisi olanlar bebişler doğduğunda hemen sünnet düşünen varmı?sanırım sarılık ve belli bir kilonun altındaki bebeklerde istesen de olmuyormuş...çok rahat diyenler de var rahat değil diyenlerde kararsız kaldım arkadaş oğlunu doğar doğmaz yaptırdı ve göbeğiyle aynı zamanda iyileşti dedi ne dersiniz yaptırsammı yaptırmasam mı:44:gerçi babamız karşı ama

slm canım dün yoktum merak ettim valla...okudum geçmişi itiraf etti sanırım..

Kabul edıyor, evet.
Ama sanki eksik anlatıyor gıbı.

Bır kadın bu kadar gurursuz olur mu bılmıyorum.
Eve gırerken neden arıyordun? dedım.
'Sana yansımasın, uzulmeyesın dıye' dıyor.
Yalvarmıs guya, 'dogacak cocugum ıcın benı evde arama' dıyormus.
Bılmıyorum neye ınanmalıyım, gercekten bılmıyorum.

Kabul edıyor, evet.
Ama sanki eksik anlatıyor gıbı.

Bır kadın bu kadar gurursuz olur mu bılmıyorum.
Eve gırerken neden arıyordun? dedım.
'Sana yansımasın, uzulmeyesın dıye' dıyor.
Yalvarmıs guya, 'dogacak cocugum ıcın benı evde arama' dıyormus.
Bılmıyorum neye ınanmalıyım, gercekten bılmıyorum.

nasıl yani kadın mı musallat oluyormuş

Back
X