2012 Şubat Anneleri

çikolata yedim hareket yok doktorum cevap vermiyor eşime de diyemiyorum birkaç kez daaha endişelnmiştim paniklemiştim çok korkmuştu...şimdi desem benden daha panik olur..çok kötüyümm

belkı uyuyordur bebısın cnm sakın ol ama uyumadan mutlaka ufak hareket etmelı bence benımkı edıyor cunku

hadi ya aman ocak annesı olmıyım ben ya daha ızne cıkmadım 1 2 hafta dınlenmek ıstıorum 39 ıcınde olsun benım karnım buyuk degıl asagı cok az ındı bende normal ıstıorum epidural dusunuyormusunn?
canım senin 37. haftada ayrılman lazımdı yani dün, rapor almadınmı sen, valla canım daha doktorla konuşmakdık ama oluyorsa normal olsun hiçbişey düşünmüyorum, ama dogum anında ne olur bilemem

çikolata yedim hareket yok doktorum cevap vermiyor eşime de diyemiyorum birkaç kez daaha endişelnmiştim paniklemiştim çok korkmuştu...şimdi desem benden daha panik olur..çok kötüyümm

canım bu saklanacak bişey degil bence hemen bi hastaneye git kontrol ettir,
kaybedeceginiz bişey yok, uyuyorsa için rahatlamış olur, ama ciddi bişeyse sonra pişman olmak var

tamam kızlar okudum yazdıklarınızı teşekkür ederim cevaplar için şimdi uzanmaya gidiyorum inşallah dediğiniz gibidir yeri daraldi

minnasu karnınla oyna okşa bastır biraz uyuyorsa uyandırmya çalış,korkma bastırmaktan benim doktor hareket ettirmek için acayip sallamıştı karnımı şok olmuştum bebegime bişey olacak dedim,doktor merak etme sallamakla bişey olmaz dei sende oynat karnını

canım senin 37. haftada ayrılman lazımdı yani dün, rapor almadınmı sen, valla canım daha doktorla konuşmakdık ama oluyorsa normal olsun hiçbişey düşünmüyorum, ama dogum anında ne olur bilemem

ya bu konuda doktorumla anlaşamadık benım sat 16 mayıs kadın pazar gunu haftamın doldugunu ıddıa edıyor calısma meselesı degıl butun cetveller burdakı gıbı hesaplıyor ama dr 3 4 gun gec sayıyor anlamadım...

ya bu konuda doktorumla anlaşamadık benım sat 16 mayıs kadın pazar gunu haftamın doldugunu ıddıa edıyor calısma meselesı degıl butun cetveller burdakı gıbı hesaplıyor ama dr 3 4 gun gec sayıyor anlamadım...

sorun degil ozaman doktorun verdigi rapora göre izin veriyolar zaten, iznin yanmasın diye söylemiştim merak etme ozaman canım

kızlar hepinize teşekkür ederim beni merak etmişsiniz çok hoşuma gitti valla :)
beybim 3300 kg doğdu boyu 50cm
şuan karşımda uyuyo kendisi,adı Ata Pars oldu :)

ağrım az, sadece ilk gün bacaklarımdaki uyuşma geçtikten sonra ağrıdı ama o da genelde gazdan oluyo
bana lavman yapmadılar, sonda takmadılar o yüzden şanslı hissediyorum kendimi :)

doğumdan beri 2 saat anca uyudum desem yeri, çünkü ağrım var derken, bebek emzir derken, gelen giden derken uyunmuyo valla
çok gazlı bi bebeğim var sürekli ağlıyo
çok klişe bi cümle kurucam size ama diyorum ki ben her acıyı çekmeye hazır olduğumu bebeğimin yüzünü görünce anladım, öylesine masum, öylesine tatlı ve tarifsiz duygular yaşatıyor ki insana, daha ötesi yok. eşim bebeği görünce hıçkırarak ağlayıp, bana birkez daha aşık olduğunu ve böyle bir mucizeyi yaşayamadığı için kendini eksik hissettiğini söyledi :)

doğuma giderken hepinize dua ettim, herkes kolayca doğursun diye. kahogulo ve bağnur arkadaşıma bu yıl yaşadıkları talihsiz olayları geride bırakıp yeni bebeklerine kavuşmaları için dua ettim. bebek özlemiyle yanan her kadın için dua ettim

hepinizi seviyorum , iyiki varsınız ve hamileliğimi çok daha rahat ve güvenle geçirmeme, bilgilerinizden faydalanmama sebep olduğunuz için teşekkür ediyorum.

şimdilik gidiyorum yine gelcem
öpüldünüz :)))

ağrım az, sadece ilk gün bacaklarımdaki uyuşma geçtikten sonra ağrıdı ama o da genelde gazdan oluyo
bana lavman yapmadılar, sonda takmadılar o yüzden şanslı hissediyorum kendimi :)

doğumdan beri 2 saat anca uyudum desem yeri, çünkü ağrım var derken, bebek emzir derken, gelen giden derken uyunmuyo valla
çok klişe bi cümle kurucam size ama diyorum ki ben her acıyı çekmeye hazır olduğumu bebeğimin yüzünü görünce anladım, öylesine masum, öylesine tatlı ve tarifsiz duygular yaşatıyor ki insana, daha ötesi yok. eşim bebeği görünce hıçkırarak ağlayıp, bana birkez daha aşık olduğunu ve böyle bir mucizeyi yaşayamadığı için kendini eksik hissettiğini söyledi :)

doğuma giderken hepinize dua ettim, herkes kolayca doğursun diye. kahogulo ve bağnur arkadaşıma bu yıl yaşadıkları talihsiz olayları geride bırakıp yeni bebeklerine kavuşmaları için dua ettim. bebek özlemiyle yanan her kadın için dua ettim

hepinizi seviyorum , iyiki varsınız ve hamileliğimi çok daha rahat ve güvenle geçirmeme, bilgilerinizden faydalanmama sebep olduğunuz için teşekkür ediyorum.

canım benım ağlattın benı çok duygulandım ya..
allahım senden razı olsun tesekkur ederım duaların için..
allahım bebek hasretıyle yanan herkese nasıp etsın içinde de bana inşallah..
bebeğinde adıyla mutlu huzurlu yasasın..meleğim benım.

:nazar::nazar::nazar: AMANDA AMANNNNNN Birimiz daha doğurmuş canım ya okudum şimdi bak moralim daha iyi oldu he heeeeeeee allah ım analı babalı büyütsün canım uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.Sende bi ara doğum hikayeni yazarsan yeni topiğimize çok sevinirim kendine bebişine dikkat et

Bende bu yazıyı okumuştum evet yazılanların doğruluna inanmak istiyorum. Ben baştan beri hep normal istedim. Geçen kontrolde doktorla doğum işini konuştuk o da bana normal istersen kesin kararını verdiysen eğer çocuğun pozisyonu ile ilgili bir sıkıntı olmazsa normal yaparız dedi ben sen ne istersen ona uyarım dedi. Ay ben o öyle deyince bir korktum demek ki içimden hep doktorun bana normal doğum yapamazsın ya da ben normal doğuma girmiyorum demesini bekliyormuşum. Bana dedi 6 şubata kadar karar ver ona göre sezeryan olacaksa gün vereyim. şimdi 6 şubatta gidicem ama ne diycem bilmiyorum. Eşim üsteliyor normal doğum için o hala normal doğumun çok sağlıklı olduğu düşüncesinde... hem daha çabuk ayağa kalkacağımı düşünüyor hem çocuğun daha sağlıklı olacağını... Şimdi sanki ben sezeryanla doğum yaparsam bir işi becerememiş gibi hissetmekten korkuyorum. Eşim böyle bir yaptırım da bulunmaz biliyorum sonuçta o da son kararı bana bırakıyor sen yaşayacaksın diyor... Ama bana şakayla bile sıkamadın dişini normal doğurasın gibi bir laf ederse çok kırılıcam eminim bilmiyorum ne olacak halim normal mi sezeryan mı:(

Bence korkuyorsan sen de sezeryanı seçç..Doktor haklı tabi ki sen bilirsin ,sen seçeceksın..Sonuçta o anı ,korkuyu ,gerginliği felan da biz yaşıyoruz..Neden eksik olalım ki??Eşin veya başkaları söylese de takmamaya çalış canım..Benım eşim değil;ama annemler,teyzemler,anneannem vs herkes dewamlı çocuk gibi kandırmaya ve normal doğum yap demeye uğraşıyor..ama,karar werdım ben ..Kendılıgınden gelmezse mutlaka sezeryan yapacağım..Acı cekıp,acılma bekleyerek son anda sezeryan olmak istemiyorum ...Kalpten giderim gibime geliyor ..:26::30:Olan arkadaşlarımın çoğu memnun,tek sorun sütün geç gelmesi diyorlar,o da olur inşallah ..Tabi ki sen bilirsin ..Belki de bir anda gelmeye kalkacak bebeklerımız ..pPlan bile yapamadan gelecekler ..Belli mi olur..Sağlıklı olsunlar da gerisini boşwer..:nazar:

Teyzeleri günaydın diyeceğim ama siz kim bilir kaçıncı rüyanızdasınız:37:Çarşamba gününden beri yani 2 gündür oğlumu emziriyorum hastanede onunla temas kurdum öptüm kokladım emzirdim gazını çıkardım altını temizledim en farklısı omzuma alıp uyuttum onu:nazar::nazar::nazar:Kedi yavrusu gibi kokumu alınca hemen uyudu yavrum ya o kadar masum o kadar saf bişeyki anlatamam sadece size yani annesine onun kokusuna bağlı bir yavru:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Henüz eve getirmedik ama dün dr umuzla görüştüm yarın hazırlıklı gelin emre yi taburcu edebiliriz dedi yani sonunda oğluma kavuşacağım doya doya anlayacağınız rabbim nasip ederse bugün bizim evde şenlik varr:nazar::nazar::nazar:Zaten bu saatte buraya yazmamdanda anlamışsınızdır heyecanımı uyuyamadım...:37:Geçmişi okuyamadan yazdım bunları doğum yapan arkadaşları tek tek tebrik ediyorum kokulu kokulu öpüyorum yavrularını...NIHLE canım faceden yavrunu gördüm maşaallah yaa Allahım size bağışlasınnn:nazar:Talip olabilirim yaniii:1:

Son düzenleme:
Arkadaşlar burada yazışıyoruz dertleşiyoruz gülüyoruz eğleniyoruz ve ortak noktamız yavrularımız onlar için can atıyoruz canımızın parçaları olan o minicik yavruları sabırla bekliyoruz bizim yavrularımız o kadar şanslılarki nedenmi????

Dün Emremi emzirmeye gittiğimde baktım bir bebeği hazırlıyorrlar ayyyy nasıl sevindim dedim taburcu olmuş yavrucak...Meğerse dışarda onu almaya gelen anne babası akrabaları değil çocuk esirgeme kurumunun çalışanlarıymış yazarken bile tüylerim diken diken oldu ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...:14:Anne babası o yavruyu onlara vermiş:14:Nasıl cız etti içim anlatamam ben bi yandan emremin bana hasretle bakışını beni emişini izliyorum bi yandan gözyaşlarıyla o bebeğin bakıcılara teslimini:14:O an yasak olmasına rağmen sarıldım kuzuma kokusunu içime çektim öptüm öptümmmm:14:O kadar üzüldümki o yavruya daha doğar doğmaz başlamıştı hayatın o acı cilvesiyle tanışmaya ne emzirecek bir annesi vardı nede ona bez almak için çalışacak babası :14:Bana şuan deseler emrem için canımı veririm onlar nasıl yaparlar böyle bişeyi aklım almıyor:14:Sonra paşamın dr uyla görüşmeye girdik eşimle dr bize baktı sizin gibi ailelere hayran oluyorum dedi her an burdasınız emre için çırpınıyorsunuz onu bize verin diye gözümüzün içine bakıyorsunuz biz çok mutlu oluyoruz dedi:nazar:Nedenki dedik bizde dr hemen açıkladı bakın dedi burdaki bebeklerin yarısı çocuk esirgeme kurumuna gidiyor:5:Ya gayri meşru ilişkiden oluyo ya özürlü doğuyo anne babası istemiyo ya ödeme çıkıyo bebeği ödeme karşılığında hastaneye bırakıp gidiyolar yada 10 15 yıl uğraşıyolar bebekleri olmuyo oluncada özürlü oluyo kabul etmiyolar bırakıyolar yada kadın gelip doğum yapıyo sonra bebeği bırakıp kaçıyo ulaşamıyoruzz ya telefonla defalarca arıyoruz cevap veriyo evim çok uzak gelemem emzirmeye falan diye reddediyo.....Bunları duydukça tabi benim başııımdan aşağı kaynar sular döküldü o kadar üzüldümki anlatamam dr um bize taburcu oluyorsunuz dediyse bile o kadar sevinemedim gözlerim dolu dolu çıktım odasından eşimde mahvoldu:14::14::14:Dedik dünyanın hakkaten çivisi çıkmış:47:Ben artık bişey demiyorum diyemiyorum kelimeler boğazıma diziliyor yorum sizinnn:14:

günaydın kızlarr
demin tuvalete gittim peçeteyle silerken açık pembe sümüksü sıvı vardı yoğun kıvamlı
korktum önce eşimde yok işe gitti
netten baktım nişan olabilir diyo ilkkez duydum
akıntım oluyodu hatta iki gündür artmştı filan ama bu kadar yoğun gelmemişti hiç
bebiş uyumuyo şuan hareketli kasıklarıma doğru baslı yapıyo
hastanede uzak haftaya kontrolumuz
birde bu amniyo sıvısı nasıl bişeyy geliyo anlarız değilmi suyumuz gelince
bazen az az geliyomuş filan diye okudumda
anlarmıyımki
kafam karıştı iyice

birde böyle belimden itibaren bacaklarım filan titriyo sanki yorgunluk gibi
oysaki yeni kalktım ve oturuyorumm
allah allah neolaki bunlar
sizdede oldumuu
bacaklarımda regl yakın olduğunda böyle oluyodu aslında şimdide öyle oldu bel ağrımda var sanki regl olucamm

Back
X