kızlar hepinize teşekkür ederim beni merak etmişsiniz çok hoşuma gitti valla :)
beybim 3300 kg doğdu boyu 50cm
şuan karşımda uyuyo kendisi,adı Ata Pars oldu :)
ağrım az, sadece ilk gün bacaklarımdaki uyuşma geçtikten sonra ağrıdı ama o da genelde gazdan oluyo
bana lavman yapmadılar, sonda takmadılar o yüzden şanslı hissediyorum kendimi :)
doğumdan beri 2 saat anca uyudum desem yeri, çünkü ağrım var derken, bebek emzir derken, gelen giden derken uyunmuyo valla
çok gazlı bi bebeğim var sürekli ağlıyo
çok klişe bi cümle kurucam size ama diyorum ki ben her acıyı çekmeye hazır olduğumu bebeğimin yüzünü görünce anladım, öylesine masum, öylesine tatlı ve tarifsiz duygular yaşatıyor ki insana, daha ötesi yok. eşim bebeği görünce hıçkırarak ağlayıp, bana birkez daha aşık olduğunu ve böyle bir mucizeyi yaşayamadığı için kendini eksik hissettiğini söyledi :)
doğuma giderken hepinize dua ettim, herkes kolayca doğursun diye. kahogulo ve bağnur arkadaşıma bu yıl yaşadıkları talihsiz olayları geride bırakıp yeni bebeklerine kavuşmaları için dua ettim. bebek özlemiyle yanan her kadın için dua ettim
hepinizi seviyorum , iyiki varsınız ve hamileliğimi çok daha rahat ve güvenle geçirmeme, bilgilerinizden faydalanmama sebep olduğunuz için teşekkür ediyorum.
şimdilik gidiyorum yine gelcem
öpüldünüz :)))