- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #58.921
çok açımm
yemeğe gidiyorum kızlar
yemeğe gidiyorum kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok açımm
yemeğe gidiyorum kızlar![]()
Ben de saşırdım cnaım ılk dakıkada hemen sütü gelmesıne ..9.30da dogum,10.30da emzirme deyınce..Arkadasım o süt getıren çaydan da bol bol içmiş ama hala tık yoktu yaw..Teşekkürler önerin için ,alalım bari mamasını da ne olur,ne olmaz..
Hayırlı olsun darısı basımıza inşallah..Pekı kac saat sürdü dogumun ,anlatır mısın??Epidural normal mi oldun ,nasıldı??Ben şahsen çok korkuyorum normal hiç istemıyorum ..Hatta rüyamda bugun sezeryan için sıra beklıyordum ..
Ben de saşırdım cnaım ılk dakıkada hemen sütü gelmesıne ..9.30da dogum,10.30da emzirme deyınce..Arkadasım o süt getıren çaydan da bol bol içmiş ama hala tık yoktu yaw..Teşekkürler önerin için ,alalım bari mamasını da ne olur,ne olmaz..
Hayırlı olsun darısı basımıza inşallah..Pekı kac saat sürdü dogumun ,anlatır mısın??Epidural normal mi oldun ,nasıldı??Ben şahsen çok korkuyorum normal hiç istemıyorum ..Hatta rüyamda bugun sezeryan için sıra beklıyordum ..
canım 11bucukta hafif baslamıstı sabah 5 bucukta dogumum olduepidural fln istemedım tabiri caizse çatır çatır dogurdum
inan bıkac saat sıkıntı agrı cektıkten sonra hiç bir acın kalmıo dikişlerm olmasına ragmen her işimi kendım ypıorum cunku hareket etmemı engellemıo normal dogum büyük rahatlık cnm iyi karar ver bence ama saglık sorunun varsa tabıkı sezeryan olmalısn
![]()
günaydın kızlarrr
rüyamda oğlusumu gördüm
normal dogum yapmısım hemen ayaga kalkmısım komsulara kapı acıyorum:)
ayakta dolanıyorum su an gıbı
veee adını mehmet koymayı dusundgumuz oglumun adını KENAN koymusuz neye işaret acaba??
cok etkılendım bırde emzırdım masalah emdı kuzucum benı ayyy rabbım o gunlerı gorcekmıyım acaba..........
iyiyim şükür sanırım artık ağrılar uykusuzluklar parçam oldu kii
normal karşılamaya başladım sanırım...
2 hafta önce kızım 2.900 48 cm di cts günü yine kontrol var bakalım ne kadar büyüdü merak içindeyim..
bide benim karnım çok fazla sertleiyo sanki dışarı çıkacak gibi
yatarken oluyodu genelde şimdi nerdeyse sürekli oluyo![]()
bi bildiği vardır o zaman
hayırlısyla doğsunlarda ters düz farketmez
çatladık canım zaten
o damarlarda ondan
doğumdan sonra poffffffffff
çatır çatır
her yer şerit gibi olcak![]()
canım 11bucukta hafif baslamıstı sabah 5 bucukta dogumum olduepidural fln istemedım tabiri caizse çatır çatır dogurdum
inan bıkac saat sıkıntı agrı cektıkten sonra hiç bir acın kalmıo dikişlerm olmasına ragmen her işimi kendım ypıorum cunku hareket etmemı engellemıo normal dogum büyük rahatlık cnm iyi karar ver bence ama saglık sorunun varsa tabıkı sezeryan olmalısn
![]()
normal doğum yapanları kutluyorum vallaha cesaretlerinden dolayı bende inşallah normal istiyorum sen kaç haftalıkken yaptın dogumunu
Ayy ben de rüyamda doğuracaktım sezeryan olacaktım sırada 2 kısı war dedi hemşire..Kalbım duracaktı ,sewındım sıra olmasına ..Ayy çoook heyecanlıydı yaa..Uyanınca dumur oldum ...
Maaşallah ne kadar iyi kilosu boyu ..Senle satlarımız da aynı canım ..Doğumun ne zmaan diyor doktorun..Benimki 36.haftamda geçen hafta daha 2700du minicik yawrucuuumm...
Aaa o damarlar çatlak demek degıl dıye bılıyorum ben ..Okumustum ınternetten onlar dogumdan sonra gecıyor siye bılıyorum mavı damarları ..Kırmızılar catlak olabılır..
Maalesef canım saglık sorunum yok,psikolojık olarak asla dusunmedım normal dogum ..Psikolojık sorunum war benim..Korkumdan kasılıp bebege zarar werecegıme ınanıyorum ..Yapamam..![]()
kızlarrr ben kızıma Miray isminden vazgeçiyorum galiba ama ne koyacağımı bilmiyorum...
Fikir verin bana :26::44:
canım o zaman normal dogum fikrinden vazgec ya psikolojınn saglam olması herseyden önemlı cesaretn yoksa deneme tabı yınede sen bilirsn:44:
Ewet benim hiç öyle bir fikrim olmadı canım ..Çewremde de genclerden tek bır kız normal yaptı o da hıc ıyı anlatmadı ..Sezeryan olan arkadaslarım da tawsıye edıyordu ..Bu yuzden hıcbbırzaman normal düşünmedım ..Hatta korkuyorum ..Erken suyum gelse ne yaparım falan dıye de..Hep tetıkteyım..Sezeryanda da kucagına werıyorlarmıs kanlı kanlı bebegı ..O da güzel yaw..Senın için en iyi şey ıkıncı cocuga 2 yıl ara wermek zorunda olmayacaksın bu guzel mesela normal dogumda..Sizin topıcte de genelde ewdekı hesap carsıya uymadı ;sezeryan bekleyenler normal,normal dıye sabredenler sezeryan felan ..Sağlıklı olsunlar da gerısı önemlı degıl..Bir an önce bıze de sıra gelsın keşke.
![]()
canım banada eltım saolsn normal dogumu insanı canlı canlı kesıolarmıs gıbı anlattıama ben ısrarla normal dogum ıstedım
vücudumn tamamen yenılendıgnı hissedıyorum cok zinde bır haldeym esım bıle hayret edıo bu halıme
biz sıramızı gecırdık hayırlısıyla sıra size geldı
![]()
sevgili buklee ve bennebileyim
ben akşam suyumun gelmesinden sabah 9a kadar bekledim belki o arada vücut kendini süt için hazırlamış olabilir
belki ondan sütüm çabuk geldi
herkes te aynı olmuyomuş tabi ama sezeryanda olsa 2 saat içinde geliyomuş süt
bebeğim önce sütünü emiyo ama emzirmek zor çünkü sürekli kafasını çaviriyo, kımıldıyo memeyi tutamıyo, tutsa yamuk tutuyo canım yanıyo falan, zor bi iş yani, sabırlı olmak lazım çünkü ter boşalıyo her yerimden
hadi sütü içti diyelim bu seferde bir gaz
yarabbim ciyak ciyak bağırıyo yarım saat bir saat belki kucağında pış pış yaparak bi gaklasın bi osursun bi kaka yapsın diye kendinden geçiyosun
hadi oda bitti diyelim kaka yapmışsa yandınız zaten, benimki yatağa sırtüstü yatarsa gıcık oluyo, altı açılırsa gıcık oluyo ve ıslak mendilede gıcık çünkü serin geliyo tabi poposuna
ama eğer hepsini başarıyla atlatırsanız 2 saat falan uyuyup bi sonrakine hazırlıyo beni
kesinlikle tek başına yapılacak iş değil, ya bir yakınınız ya eşiniz sizinle olacak, insan dayanamıyo ben ilk gün hüngür hüngür ağladım, yok dedim yapamıycam yetişemiycem. kucağımda bitürlü gazı çıkmıyo, eltim yapıyo ben yapamıyorum nasıl sinirim bozuldu, ama inanın ikinci gün daha iyi. huyumuzu suyumuzu anlıyoruz, yeni çözümler üretiyoruz :)
birinden mutlaka destek almanız lazım, tecrübeli biri olsun, hastanede yanınızda kim kalacaksa o da işi bilen bebek büyütmüş biri olsun
Maaşallah ne kadar iyi kilosu boyu ..Senle satlarımız da aynı canım ..
Doğumun ne zmaan diyor doktorun..Benimki 36.haftamda geçen hafta daha 2700du minicik yawrucuuumm...
sat 13 mayıs canım..senindemii ????
doktor 2 hafta önce 28 ocaktan sonra beklemeye başlıcaz dedi
17 şubata kadar doğurmuş olcakmışım inşallah..
bu 5 de olur 10 da olur dedi...
cts günü çatı muyanesi yapcak sanırım :18::18:
o kadar da minik değil canım zaten bu aralar çok hızlı alıyolarmış..
ct günü anlıcaz bakalım 2 haftada da ne kadar büyüdüğünü![]()
herkese selamlar gusel annler gunlerdır suren atsli grıp gecırdıkten sonra yıne geldım serumlar ıgneler ılaçlar vs.dogurmadım oglusum hala gobısmde baklaımm kısmet ne zman ıse bu arada mecbur ızne ayrdıl dım önceden doktorum rapor yazdı kısmet böle ımıss
hepınızı cok ölzedım cok mrk ettım ve nıhleyı cok mrk ettım nasıl ıyımıı?