2012 Şubat Anneleri

Maaşallah ne kadar iyi kilosu boyu ..Senle satlarımız da aynı canım ..
Doğumun ne zmaan diyor doktorun..Benimki 36.haftamda geçen hafta daha 2700du minicik yawrucuuumm...

sat 13 mayıs canım..senindemii ????
doktor 2 hafta önce 28 ocaktan sonra beklemeye başlıcaz dedi
17 şubata kadar doğurmuş olcakmışım inşallah..
bu 5 de olur 10 da olur dedi...
cts günü çatı muyanesi yapcak sanırım :18::18:
o kadar da minik değil canım zaten bu aralar çok hızlı alıyolarmış..
ct günü anlıcaz bakalım 2 haftada da ne kadar büyüdüğünü :1:

SELAM banada 18 şubat dedi aynen öncede bekleye biliriz demişti doğuma ongün kala çatı muayenesi yapacak ama inan bende tırsıyorum ondan işin kötüsü aylardır bu drtayım hep ultrason olunca aşağıdan muayene etmedi inan utanıyorum ama napıcan mecbur

SELAM banada 18 şubat dedi aynen öncede bekleye biliriz demişti doğuma ongün kala çatı muayenesi yapacak ama inan bende tırsıyorum ondan işin kötüsü aylardır bu drtayım hep ultrason olunca aşağıdan muayene etmedi inan utanıyorum ama napıcan mecbur

:29::29::29::29:
al bendende o kadar ben şimdiye kadar hiç muyane olmadım benim için ilk olcak ...
cts muyane olursam alttan yazarım :1::1::1:
senn bebeişin kilo boyu kaç canım :))

herkese selamlar gusel annler gunlerdır suren atsli grıp gecırdıkten sonra yıne geldım serumlar ıgneler ılaçlar vs.dogurmadım oglusum hala gobısmde baklaımm kısmet ne zman ıse bu arada mecbur ızne ayrdıl dım önceden doktorum rapor yazdı kısmet böle ımıss

hepınızı cok ölzedım cok mrk ettım ve nıhleyı cok mrk ettım nasıl ıyımıı?

Hoşgeldinnnn çok çok geçmiş olsun ağır bi grip geçirmişsin şimdi nasılsın bebişin nasıl kısmet böyle izne çıkmakmış demek,bende doğuma kadar hep çalışırım demiştim canım ama daha 2 aylıkken düşük riski yaşadım 2 ay yatınca mecbur işten ayrıldım o zamandan beride evdeyim bazen çok sıkıcı oluyordu halende öyle ama en azından bu son haftalarda zaten çalışmaya hiç halin kalmıyor evde olmak en iyisi diyosun.Nıhle çok iyi kızcazıda iyi henüz yok ama gelir oda sanırım bu aralar siteye malum o artık anne öncelikleri var ,allah ım hepimizi bir avazda kurtarsın doğum yapan arkadaşlarımızada evlatlarıyla sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.Yazılanları okudukça sıra bize geli ya kendimi kurbanda satılan koyunlara benzetiyorum bazen valla bakın çok korkuyom kızlar dalga geçmiyom hııı:emir_bebek: ahanda şuan bebeğim böyle dönüyor karnımda ee napsın oğlum yeri daraldı kilo aldı başını gidiyo rejime sokucam onu hele bi alayım kucama ana oğul spor yapıcaz

:29::29::29::29:
al bendende o kadar ben şimdiye kadar hiç muyane olmadım benim için ilk olcak ...
cts muyane olursam alttan yazarım :1::1::1:
senn bebeişin kilo boyu kaç canım :))

senin bebeğin küçük değil biliyosun dimi canım
sanki minnak dedinde bebeğe
duyar bozulur bak
benim tosun geriden gelip geçti ama
yapacak bişey yok
anasıda tosun doğmuş
:49:

Byebye hoşgeldın artık ewdesın kurtuldun iş stresınden darısı dıgerlerının basınaa..
Karats ben yazmıstım satlarımız aynı dıye,sen bukle yazdı sanmıssın ..Bukle benım bebek minicik demıstım ..Sen de Katrats yazdı sanmıssın hehee:1:
Nihle de nerde gerçekten yaw..

kızlar şimdi oturduğum yerde
aşağıya doğru felaket baskı hissediyorum
resmen orda tekme atıyo
canımda acıyo
niye böyle oldu ki?
acep çıkmaya mı çalışıyo

Byebye hoşgeldın artık ewdesın kurtuldun iş stresınden darısı dıgerlerının basınaa..
Karats ben yazmıstım satlarımız aynı dıye,sen bukle yazdı sanmıssın ..Bukle benım bebek minicik demıstım ..Sen de Katrats yazdı sanmıssın hehee:1:
Nihle de nerde gerçekten yaw..

nihlee artık bebeğiyle ilgileniyodur heralde:1:
herkes bebeğine minnak diyo
bende şaşırdım kuzum ya
kesin tosun olcak bu gittiğinde görürsün içime doğdu

resmen orda tekme atıyo
canımda acıyo
niye böyle oldu ki?
acep çıkmaya mı çalışıyo

Bulecim yapıyolar bazen bana daha çok lavaboda denk geliyo deli diyorum tuvalete düşücek :) sen müsaitsen uzan biraz iştesin sanırım bacaklarını uzat o zaman normaldir yer yapıyo yolu arıyoki gelirken tecrübesi olsun :)

Bulecim yapıyolar bazen bana daha çok lavaboda denk geliyo deli diyorum tuvalete düşücek :) sen müsaitsen uzan biraz iştesin sanırım bacaklarını uzat o zaman normaldir yer yapıyo yolu arıyoki gelirken tecrübesi olsun :)

zorlarken zorlarken pırtlıycaklar haberleri yok
işteyim uzanamamda
artık akşam bol bol dinleneyim bari
saol canım:21:

Bbye geçmiş olsun tatlım..

bebeğim en son 2 kg ydu
O zaamn en minnak bebek bende:)))

fena uykum geldi..
Sessiz sessiz oturuyorum odamda..
Canım sıkılıyor..
Arabayı eve bıraktım eşime..
Avm gidiyorlar benimkiler..

Beni de işe geri bıraktılar şimdi..
Ama aklım onlarda
Kızım ben inerken kıyameti kopardı ağladı..
Ama nasıl öyle böyle değil...

Offfffffffffffffffffff
Yarın olsun
Bi daha böööööööööööööööööö
çalışmak istemiyorum:62::52::52:

fena uykum geldi..
Canım sıkılıyor..

Ama aklım onlarda

Offfffffffffffffffffff
Yarın olsun

çok zor dimi ben yaşamadım ilk bebeğim olacak ama tahmin edebiliyorum sanırım evladını arkanda ağlarken bırakmak zorunda kalmak sabır güzelim sabır bak bitti günde bitmek üzere bi bakmışın yarın emeklisin hayırlısıyla :)

ne zaman izne çıkmayı düşünüyorsun bacım yakında ordan seni doğuma götürecekler haftan dolmadımıki hı

az kaldı kuzum 1 hafta 2 gün kaldı çalışabilir aldım sürünüyorum mecbur

fena uykum geldi..
Canım sıkılıyor..

Ama aklım onlarda

Offfffffffffffffffffff
Yarın olsun

kız zaten son günün
ne bu haller
çalışmak istemiyomuş sanki kaç saati kaldı şurda:30:

resmen orda tekme atıyo
canımda acıyo
niye böyle oldu ki?
acep çıkmaya mı çalışıyo

Sanırım yolu bulmaya calısıyor,hadı bakalım hayırlısı ...Senınkı :nazar: gelısımı daha hızlı ya bıze yetısecek gıbıme gelıyor..Bakalım yarın doktor kılosunu söyler ..En cok 3 kg olur bence..Baksana sızın topaclara coktaan 3 oldular yaws..POmak35 maasallah senle 1 hafta farkımız war bak ne ıyı gelısmıs..:nazar:

Kızlar ahanda yine afakanlar bastı beni yav çok terliyorum ben ne olacak benim bu halim menepoza girmiş gacılara döndüm,ben gidiyom hatta duşa girmekten vazcaydım çıkıyorum dışarı kendinize bebeğinize çok çok iyi bakın akşama görüşürüz umarım doğurmazsak

Back
X