Çorba da içtin hee:)) Süpermiş kızz...Arkadasım açtı en son 8 gıbı ordaydık dogumun aksamıydı we 12 saat gecmıstı ..Ben de dıyordum dogumdan hemen sonra bı hamburger menu felan aldırırım kocaya dıye sewınıyordum :))Bıldıgın ac kalacagız he canım ,sadece sıvı mı ıcıyoruz ılk gün..Ayy heyecanlanmıycam sankı normal doktor randewusuna gıder gıbı gıdecegım ..Çok kısıye de net tarıhı wermeyecegım ,2.gun gelsın gelmek ısteyenler..

ne hamburgerı kızben hala ekmek yemıyorum gunde bı dılım belkı :)
ıstah denen bıse yok bende. yemek falan yemıyorum.. hamıle halım aklıma gelıyorda sımdı kendımı cok bos hıssedıyorum

neredeyse her gun yarım kg verıyorum.
Yaa sen lohusayken sana kım küsüyor ne saçma yaa,sen ona küs kız gelmedın dersın hehee
Boşwersene ,sen annenle barıstın zaten o gelsın yeter ohh miss gibi walla..
NİHLEE SANA İHTİYACIMIZ WARR GENE GİTTİN:....
kız durmuyorkı
MERHABALAR,
ya doğurun da artık bebek muhabbetlerine başlayalım...benim kızım sarılık oldu 2 gün hastanede yattık.şimdi daha iyi çok şükür....
durmadan emziriyorum ama sarılık olunca da uykuya eğilimli oluyorlar baya bi zorlandım.uyandırmaya çalışıp emzirmek falan biraz zor oldu ama bugün daha iyi çok şükür.dün yıkadık rengi yerine geldi sanki.bi de gelen giden çok oluyor çok yorucu oluyor.sen yat diyorlar bu seferde herkes benim yattığım odaya doluyor.kızımın yanı çok kalabalık olmasın diye mecburen salonda oturuyorum.kayınvalidem görümcem eltim herks bizde.allah razı olsun nankörlük etmek istemem ama evde sürekli bi uğultu koşuşturma var.düğün yemeği gibi sürekli yemek yapılıyor sofra kuruluyor.ben yapmıyorum ama yapmış kadar yoruluyorum.mutfaktan devamlı bişeyler soruluyo,pirinç nerde,pril bitmiş bulaşık makinası nasıl çalışıyor ,ocağı nasıl yakacaz ,salçan bitmiş mi........allahım yeter diye bağırasım var.halbuki kayınvaliddem falan çok yakın da oturuyor evde yapıp getirseler.ya da gitseler:)
11 gün oldu ama daha yorgunluğumu atamadım ..zor iş.....
anaaaammm anaaaaammm

valla allah yardımcın olsun dıcem ama bnm evde aynı
bugun kımsecıkler yok ne guzel
kızlar siz bebek bezi kaç paket aldınız 2 5 g olandn yenidoğan..ben bi paket aldım bi paket dahamı alsam yoksa bi boy büyüğünümü alsam bilemedimm...:26:
dunurum sımdı sole oluyor.
benım kız normal kıloda olmasına ragmen 2 5 kg kocaman oluyo
sanırım bı paket daha alacam.
3 6 kgye gecemıcem sanırım
niye kimse bi fikir vermiyo yavv markete gitcem kızlar niye sustunuz kiii:26:
bence bekle cnm dogduktan snra alırsın duruma gore ben ole yapıyorum..
Teşekkurler canım yanıtın ıcın,ama benımkı cok buyuk bır hastane degıl ama A sınıfı olanlardan dıye duymustum ..son dakıka kazıgı da yemek ıstemıyorum ,zaten doktor son aylarda sırı yogundu ve hıc de ılgılenmedı ..Hak etmıyorlar ..Zaten sımdı bıle 2550 TL werecegız sezeryanda..Uff
Ayy bu kaynanalar da yaa ewet altın alsınlar..ben de altın ıstıyorum ..Zaten bır görumcem bır kaynım war hepsı de cumhurıyet taksınlar,gelemeyen de yollasın banane yaa..
Ben de 10-15 dk lıgına gırdım ıyı fazla yazılmamıs da bgn topıc cok bosmus heralde yaw..Benim günüm bellı oldu sayılır canım 8Şubat en gec,4 Şubat en erken gelıyor bebişim..Senden ne haber?Kacıncı haftandaydın sen??
NİHLEE SOR DEDIN SORDUM GITTIN KIZZZ:26:
burdayımmmm e bende bı anneyım sonucta

emdırıp duruyom

sor bakem