- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.601
Canım senın de mı son pazarın,ne zaman dogumun???Aynı sen gibiyim ,anlayıssız ınsanlardan bıktım usandım ..Bgn kahvaltıda da kocama sardım tartıştık indi bizim ewe,ben annemdeyım ..Sen yine kayınpederden dertlısın ,ben pekı ne yapayım??Kendı aılem benı gerdi ,bıktırdı,bunalttılar...2 aydır annemlerde kalıyoruz ,5 dk uyusak herkes panık halde nerdesınız ne oldu bılmem ne ..Ben zaten hep böle ılgıyle büyüdüm bıkkınım da eşime de aynı şeyi yaptıklarında cıldırıyorum ..yok neden az yedın,yok hırka giy üşütme bılmem ne ..Bogdular ıkımızı de ..Hele ben butun gun ewdeyım yok normal dogur ,yok bılmem ne ınadına sezeryan yapmıs kadar oldum ..Utanmasam gıdıp bgn alacagım bebegı yani..Şimdiden kalabalıgın baslamıs bıle,Allah kolaylık wersın sana canım ..Ben sahsen sırf bu yuzden kaynanamı bıle aramadım dogum bellı sayıldıgı halde..ama aradıgımız anda gelecektır kesın..Benım annemler burda zaten onun yardımına ıht yok yaa..Bir de o halınle herkesı ıdare etmeye ,ortayı bulmaya calısacaksın canım..Eşin de işe dönecek ..Bütün gun herşeyı bız cekecegız..Sanırım lohusa depresyonunun sebebı de işte bu anlayıssız ınsanlarla cewremızın dolacak olmasıdır ..offf:20::18::18::18:
sezeryan olursa 5 yada 6 sı gibi ama normal olursa 15 ni bulur dedi doktor benim o bile belli değil daha sinir oluyorum.yani canım ağlamak istiyo onu bile sinirden beceremiyorum sanki.allah yardımcın olsun senin işinde zor ailenle aynı binada olmak zor kayınvalidenle aranız nasıl bilmiyorum ama eğer bide anlaşmazlıkta varsa vay haline benim öle çünkü bide onun stresi var,insan o kadar ilgidende sıkılır ya boğulursun,eşinle özeli bile kalmıyo insanın offf daha açsan bu konuyu nerelere gider uzar valla,eşime göre hava hoş o işe gidicek uğraş sonra bide 40 ı çıkana kadar kalırız demiyolarmı allahım,geçen gün gerek yok ben hallederim dedim,ne gerek var 40 gün sabır taşı olsa taşlar valla.inan kimse olmasa eşlerimizle daha iyi atlatırız ama nerdeeee?