sence nasılımdır

aynı bu ıkon gıbı salak salak dolanıyorum evde
sonra bı ıcım acıyo kendıme gelıyorum amelıyat dıkıslerı :)))
emınım benden farkın yokturr uykusuz her geceeeee..
haa bıda saat bası sıcmıklı bı bez

sıkıyorsa hemen alma anında kıyamet kopuyo

Aradım da canım muhasebecıler bır fıkrımız yok bu konuda dıyorlar..Kimseden cewap alamadık ..Sinir oldum ..Bilmiyorum ne yapacagız..Bana kalsa zaten 8i de iyi olur,eksıkler war gibi ama yetıstırıp 4üne de alırım ...Tam karar weremıyorum zaten ..Ben de baktım EMREciğe süper yaw ..Maaşallah ..
Kolay gelsın ,son rötusları yapın canım ..Günler kaldı her an herşey olabılır..Bebek çikolatası nasıl birşey,şeker werılmıyor muydu kızlar anlamadım ben bu işlerı yaa ne sacma ayrıntılar war..Allah'tan hastanem bebek bezi,hasta bezi felan da kendısı temın edecek benı yormayacaklar bu konularda..FÖNümü de cekecekler dogum cıkısı kuaför de hızmete dahıl ama spinal sezeryanda da kafa kımıldamaması gerekıyormus fön nasıl cektırecegım tam bılemedım ..Makyajı da yatakta yaparım heralde..
Slm Nihle nasılsın??Ne çabuk yalnız bıraktılar senı kız neden öyle oldu ..Yardım eden yok mu canım ..??Eşin ne kadar izinli kalacak??Sana spinalde baş oynatılıyor mu dıye soracaktım ..Birine doktor 3 saat kafanı saga sola cewırme demıs ,sana da dedı mı cnaım??Haa bu arada kızın dewamlı boşaltıyormus ya bir büyüğüm bana gündüzlerı ucuz ,gecelerı pahalı bez kullan dıyordu ..Öyle yap ıstersen canım gunde 5-6 kez gıdecek heralde bezler..hehe
ara ara sancılı

hava durumu gıbıyım aynı

olsun esım gerek yok dıyo..
aslında benımde psıkolojım fena bozuk
hayır cnm oynatılmıyo
sakın oynatma ve sularını mutlaka ıc.
ben 4 saat yastık dahı kullanmadım kıpırdamadım emmeyı bıle ebem yaptırdı
ama hıc basım agrımadı
eve geldıkten snra su ıcmeyı azattım basım catladı dusun. su su su spınaldekı bas agrısının ılacı su!!!
4 saat sonra yastık aldım basıma 12 saat sonra yurumeye basladım
yok ya bez gıtsın bısecık olmaz ılk baslarda ole olur zaten kalıtesız bez kullanamam valla pısık olup derısı soyuluyormus.
onunla ugrasmaktansa bıraz masraf olsun bısecık olmaz feda olsun kuzuma
bence sende ole yap balım bı gorsen ıncecık derılerı var zaten.
hem gecede aynı sıklıkta sıcıyo

gecesı gunduzu aynı bunların sımdılık:)
aynen 5 6 7 :)

allah ne verdıyse
buklee cim eşimle beni bi görsen saç baş darmadağınız sersefil bi haldeyiz :)
görsen korkarsın
o ufacık şeyden nası öyle ses çıkıyo ben anlamıyorum
manyak etti bizi :)))
hahhaha ınan sacımı bıle tarayamıyorum bazen dusun fırsat buldugum gıbı gozlerım kapanıyo uyku ıcın:d
yemek yerken gozlerının kapandıgı oldumu senın hıc vıvam

Kızlaar hastaneye şeker götürülmüyor muydu ,buzdolabı süsü olan ??Bir de çikolata mı werecegız??Lohusa serbetını hastanem ikram edecektı ..Şeker de wersem yetmıyor mu?Zaten cogu kısıyı cagırmayı düşünmüyorum ..Hastaneden cıkınca sölerım ,ewe gelsın gelen ..Başka ne gidecek hastaneye ziyaretcıler için..Bilenler yazabılır mı??Ayy doğursam hala eksıkler bıtmemıs olacak hee..
cnm bı kutu cıkolata al ve dagıt orada buzdolabı susu mevlutte dagıtacaksın.
sana tavsıye 7den 70e hastaneye gelsın herkez..
evde cok zor oluyor bıde sende spınalsın basın agrır cok demedı deme.
hastanede anestezıden vs den anlamıyorsun evde bırde ıkramlar falan cok dagılıyo..
aklında bulunsun:)