- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.661
Bakalım cannım 2 Şubata gıdecegım ,sölerım doktora o zaman..Uff..
Ewet aynı yaa düğünde de incık cıncık birsürü sacma gereksız ayrıntı wardı bu da böle..
Hmm şeker almıstım ben cıkolata nası bırsey olacak kı bayram çikolatası gibi mi?Ayy bilemıyorum kı hastanede bitmiş halımle herkesın odaya doluşmasını ıstemıyorum kı hiç..Demek kafamı kıpırdatmayacagım ..O zamaan makyaj ve fön de yaptıramam ama her imkandan yararlanmam lazımdı ...Sonuna kadar yedıgım kazıgın hakkını cıkartmam gerekıyordu yaw..üzüldüm sımdı ..O zaman fönlü giderım napıyım makyaj da bilmıyorum..Ben de aglarım o anda kesın..
bence makyaj falan yapma sezeryan esnasında bebegı gornce salya sumuk aglıyorsun kapkara olursun valla rımelden kalemden:)))
ben fon bıle cekmedım ıyıkıde cekmemısım o halde bıle sumuk gıbı oldu saclarım..

ben amelıyat sonrası 1 2 saat tıtredım durmadan. normalmıs oda.
bence hastane mantıklııııı dınle benı evde basın sıser. en azından hastanede ıgne olup gecıyor. evde ıgne yok hapın etkısıde az.
9 serumdan 1 kalcadan yedım ılk gun :)) agrı kesıcı. kalcadan ıstemedım cok zorlandım en sonunda dıkloronu caktılar valla.
ıyıkıde vurulmusum. bende korktm ılk basta ama sende kıpırdatmıyorsun kendın de ıstemıyorsun
yanı zorlanmıcaksın hıc emın ol. zaman su gıbı gececek
zaten agrı var dıye kıpırdamak ıstemıyorsun..
saol balım bılgılerın ıcın opuyorum senı tsk ederım..Hoşgeldin hacerim..
kızlar ben çıkıyorum
herkesi öpüyorum..
aslmmm hg cnmm nasılsın.. ben ıyıym cok sukur ama uykusuzum..herkese selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm varmı dogum yapanlarrr herkes ıyımı taze anneler nasılllarrr
Bunların hepsini biliyorum ve hazırdım dune kadar..Ama,şimdi eşimin de beni anlamadıgını ve hemen dogurmamı istediğini görunce bugun ,inadına dogurmayasım geldi..Dogurmuyorum yaa zorla mı dıyerek agladım sabah kahvaltıda ..HeheheePsikolojım sımdıden böyleyse dogum sonrasını dusunemıyorum..Aslında herşeye de hazırım bılıyorum bırsuru oılumsuzluk olacagını ,ama ..Offf
Ewet ben de korktum ,şimdi yawas yawas gel kızım ,sakın sürpriz yapma dıyordum .
Canım o dar olanı takma,sıkıp yaranı açmasın bırsey olur kızz ..Allah korusun ..Ben de alayımm ,cunkı bır arkadasım dıkıse göbegın degdıkce agrın artar,korse kullan demıstı ..doktor ızın wermezse de dönunce kullanırım kız bu kafa oynatmamak hıc hosuma gıtmedı yaw..Neyse artık ..Hastane soguk mu oluyor kı,bana lıstemde kısa kollu gecelık yazmıslar hastanede..
Ben de sinir oluyorum o kreme,kalorıfer petegınde erıtıp sürüyorum ..
yok bea bısecık olmaz o ılk bas ıcın gecerlı olabılırdı ama sımdı kapandı neredeyse..
zaten korsenı vajına bolgeden baslıyorlar dıkıslerı tam kaplamak ıcın.
ızın verır belkıde kendısı soler bana onlar dedı hastanedeyken aldım ben.
hastane sıcak ama sen usuyorsun cunku butun organların dısarda amelıyatta

e normal usumek. kısa kollu gecelıkmı o ne ıcınmıskı