2012 Şubat Anneleri

alla yardımcın olsun canım bizede sana daha fazla:)iyi kardeş fikrine alışması güzel istemesi iyi inş.hiç kıskançlık olmaz,sen tecrübelisin,bitane büyütmüşsün gerçi ikiz tecrüben yoktur :)benim ilk sıfır tecrübe:(
cnm benkı yaptıysam herkes yapar kı ben elıme bebek alamazdım..
valla canım mecbur alışıyorsun yapacak başka birşey yok
hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da
kesınlıkle..
kızlar ben yavaştan kaçıyorum tutuldum iyice
iyi akşamlar herkese

ıyı aksamlar cnm rabbıme emanet uzan dınlen ayaklarını uzat ıyıce cnm

bıraktılar eve beni .. çok korktum zaten sabah uzun süre köpek görmesem iyi olur aklıma geldikçe elim ayağım titriyo

doğuma kadar öyle durursa ağırı devam edicek o zaman Allah yardımcın olsun canım..:50:

aman canım dikkat et bidaha allah yaşatmasın ben olsam bayılırdım şak diye :)

selam arkadaşlarr
doktora gittik geldkk
bebeğim 3 kilo olmuşş gelişimi 36 haftalık gözüküyo
ama sata göre 34 oluyo yani iki hafta ileri gidiyo
bebeğim ters
yeri daraldı dönmez dedi doktor kolay kolay
herşeyi suyu vs.. iyi
kafamı kurcalayan bişey varr
gelişimi ileri ancak onlar satı baz alıcak doğum ona göre olucakk
yani 40 haftalık olduğunda 42 haftalık olacak değilmii gelişimi böyle devam ederse
sizin neye göre belirleniyo benim gibi gelişimi önden giden varmıı doktor neyi baz alıyo satımı ultrasonumu

yok cnm acımıyor onda.
bencede ne zormus ya:D:D
dogar dogar bıse kalmadı sızınde.

dogum korsesıymıs cnm bu medıkalcı esımın arkadasıydı
onu onerdı hatta hedıye ettı:)

acaba canın bırseymı cektı :S

oy kuzummmmmm kasıntı bendede var ama alerjıden
kafayı yıcem hart hurt kasınıyom:D
sıcak banyo yapma ılık yap allah korusun sıcak banyo ıyı deıl artık son zmnlarda..
elınden geldıgınce dınlen uyu vs vs vs sonradan yapamıyorsun:)

kız kotu dusunme hemen uyudugunu sanmıslardır.

bende alıyım korseden bari inş.takabiliriz çok sıkıyomu?bide mesala beden nasıl ayarlanıyo biliyomusun bende beden meden kavramı kalmadıda :)
ya napıyım içim fesat galiba bende kalktım kendim aldım çayımı ohh keyif yapıyom

aman canım dikkat et bidaha allah yaşatmasın ben olsam bayılırdım şak diye :)

hayatta en çok tırstığım şey köpek düşünsene lapa lapa kar yağıyoo önümü göremiyorum hem göbekten hem kardan bide köpekler çantama atlıyo ağladım kocişi aradım o aradada bi binaya girdim gözüm yemedi eve dönmeyii o gelene kadarda köpekler kapıda kuyruk salladı ben içerde ağladım:26:

selam arkadaşlarr
doktora gittik geldkk
bebeğim ters
herşeyi suyu vs.. iyi
yani 40 haftalık olduğunda 42 haftalık olacak değilmii gelişimi böyle devam ederse
sizin neye göre belirleniyo benim gibi gelişimi önden giden varmıı doktor neyi baz alıyo satımı ultrasonumu

hoşgeldin canım bende diyorum hugocuk nerde?öncelikle herşeyden önce bebeğin iyi olması çok güzel haber,bişey sorucam adetlerin düzenlimiydi tarihi kesin hatırladığından eminmisin ?

selam arkadaşlarr
doktora gittik geldkk
bebeğim ters
herşeyi suyu vs.. iyi

benimkide iri kuzu ama bebeğin iriliğiyle doğumun erken olmasının bi alakası yokmuşş
doğum sata göre hesaplanıyoo
aklında olsun:34:

hayatta en çok tırstığım şey köpek düşünsene lapa lapa kar yağıyoo önümü göremiyorum hem göbekten hem kardan bide köpekler çantama atlıyo ağladım kocişi aradım o aradada bi binaya girdim gözüm yemedi eve dönmeyii o gelene kadarda köpekler kapıda kuyruk salladı ben içerde ağladım:26:

ya zaten hamile olman sıkıntıya şaka biyana allah korumuş gerçekten,ya o anda daha kötü saldırsaydılar yada bebeğine bişey olsaydı?köpekler açmı kaldıki seni böyle etli butlu görünce dayanamadılarmı ne?eşin bıraksın bari izne çıkana kadar

size komik bişey söyleyim de gülün......
bugün kızımı sağlık ocağına götürdük.muayenesini yaptırdık sardık sarmaladık pusetine koyduk.puset de masanın üstünde.duruyor.döndük dr biraz muhabbet ettik sonra eşimle arkamızı döndük ve çıktık.arkamızdan dr sesi ile kendimize geldik.nehiri bana mı veriyosunuz???????
güler misin ağlar mısın.......kızı orada unuttuk........ bazen 2-3 saat uyuyunca yatak odasına bişey almak için girip de beşiği görünce anaaaaa bu benim mi diye de kısa süreli bi şok yaşıyorum...bu erken doğum beni biraz sarstı sanırsam:)

:))))))))))))))))))))) ay allahım canım varya okurken gülmeye başladım ablamla yiğenim geldi onlarda doğum için yanıma ablam artık yanımda okurken gülünce ablamda ne oldu dedi anlattım şuan hepimiz gülüyoruz .Allah bebeğine ve sizlere uzun sağlıklı ömürler versin canım.Hepimiz bu günleri yaşayalım inşallah :emir_bebek:

selam arkadaşlarr
doktora gittik geldkk
bebeğim ters
herşeyi suyu vs.. iyi

oh masallah:nazar: sana dr sezeryan dıyecek bence sımdıden 3 kgsa veya zamanı gelınce sunı sancı cunku daha cok kılo alacak
allahın ıznı ıle. zor dıcek klasık cumleler :)
benım amelıyat sata goreydı usg ye gore 39 dum

bende alıyım korseden bari inş.takabiliriz çok sıkıyomu?bide mesala beden nasıl ayarlanıyo biliyomusun bende beden meden kavramı kalmadıda :)
ya napıyım içim fesat galiba bende kalktım kendim aldım çayımı ohh keyif yapıyom

e yanı sıkacakkı toparlasın. ılk gunler bıraz acıyo ama onu cıkarınca daha cok sancın oluyor(amelıyatta)
bel olcusune gore hamılelıkten oncekı kgna etek bedenıne gore vs.
ben ılk aldııgmda felaket sıkıyordu sımdı bol:)
sen arada cık bı gorun ayıp olmasın cnm dedıkodu yaparlar valla senın ıcın:D

hoşgeldin canım bende diyorum hugocuk nerde?öncelikle herşeyden önce bebeğin iyi olması çok güzel haber,bişey sorucam adetlerin düzenlimiydi tarihi kesin hatırladığından eminmisin ?

evet canım düzenliydii
ama bazı insanlar hamile olduğu halde adet oluyomuş

ya zaten hamile olman sıkıntıya şaka biyana allah korumuş gerçekten,ya o anda daha kötü saldırsaydılar yada bebeğine bişey olsaydı?köpekler açmı kaldıki seni böyle etli butlu görünce dayanamadılarmı ne?eşin bıraksın bari izne çıkana kadar

sitede yollar kapalı resmen köpekler açlıktan baygın halde çantamda büyüktü içinde yiyecek var sandılar heralde.. artık eşimm yardımcı olacak mecbur eli mahkum:9:

Herkese iyi akşamlar anca girebildim belim felaket ağrıyor kızlar ve midem bulanıyor :( Ablacım ve yiğenim geldi doğum ekibim diyorum çünkülüm doğuma kadar allah izin verirse yanımda kalacaklar.Havalar da böyle karlı ve sıkıcı oluncada evde yanlız vakit geçmiyordu artık .Neyse herkese iyi geceler ben sizleri gecikmeli olarakta takip ederim artık kızlar

oh masallah:nazar: sana dr sezeryan dıyecek bence sımdıden 3 kgsa veya zamanı gelınce sunı sancı cunku daha cok kılo alacak
allahın ıznı ıle. zor dıcek klasık cumleler :)
benım amelıyat sata goreydı usg ye gore 39 dum

e yanı sıkacakkı toparlasın. ılk gunler bıraz acıyo ama onu cıkarınca daha cok sancın oluyor(amelıyatta)
bel olcusune gore hamılelıkten oncekı kgna etek bedenıne gore vs.
ben ılk aldııgmda felaket sıkıyordu sımdı bol:)
sen arada cık bı gorun ayıp olmasın cnm dedıkodu yaparlar valla senın ıcın:D

iyi ozaman eski bedenime göre alıyım inş.o bedeni görebilirim de hayal olmaz :)
çıktım ya bi göründüm geldim napıyım ama biraz da onlar anlayış göstersin gerçi geliniz ya anlayış olmaz bizim için.

Back
X