- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #60.301
kızlar ben yavaştan kaçıyorum tutuldum iyice
iyi akşamlar herkese
iyiakşamlar canım hadi iyi dinlenmeler iyi uykular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar herkese
cnm benkı yaptıysam herkes yapar kı ben elıme bebek alamazdım..alla yardımcın olsun canım bizede sana daha fazla:)iyi kardeş fikrine alışması güzel istemesi iyi inş.hiç kıskançlık olmaz,sen tecrübelisin,bitane büyütmüşsün gerçi ikiz tecrüben yoktur :)benim ilk sıfır tecrübe![]()
kesınlıkle..valla canım mecbur alışıyorsun yapacak başka birşey yok
hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da
iyi akşamlar herkese
iyi akşamlar herkese
bıraktılar eve beni .. çok korktum zaten sabah uzun süre köpek görmesem iyi olur aklıma geldikçe elim ayağım titriyo
doğuma kadar öyle durursa ağırı devam edicek o zaman Allah yardımcın olsun canım..
cnm benkı yaptıysam herkes yapar kı ben elıme bebek alamazdım..
kesınlıkle..
ıyı aksamlar cnm rabbıme emanet uzan dınlen ayaklarını uzat ıyıce cnm
iyiakşamlar canım hadi iyi dinlenmeler iyi uykular
yok cnm acımıyor onda.
bencede ne zormus ya
dogar dogar bıse kalmadı sızınde.
dogum korsesıymıs cnm bu medıkalcı esımın arkadasıydı
onu onerdı hatta hedıye ettı:)
acaba canın bırseymı cektı :S
oy kuzummmmmm kasıntı bendede var ama alerjıden
kafayı yıcem hart hurt kasınıyom
sıcak banyo yapma ılık yap allah korusun sıcak banyo ıyı deıl artık son zmnlarda..
elınden geldıgınce dınlen uyu vs vs vs sonradan yapamıyorsun:)
kız kotu dusunme hemen uyudugunu sanmıslardır.
aman canım dikkat et bidaha allah yaşatmasın ben olsam bayılırdım şak diye :)
selam arkadaşlarr
doktora gittik geldkk
bebeğim 3 kilo olmuşş gelişimi 36 haftalık gözüküyo
ama sata göre 34 oluyo yani iki hafta ileri gidiyo
bebeğim ters
yeri daraldı dönmez dedi doktor kolay kolay
herşeyi suyu vs.. iyi
kafamı kurcalayan bişey varr
gelişimi ileri ancak onlar satı baz alıcak doğum ona göre olucakk
yani 40 haftalık olduğunda 42 haftalık olacak değilmii gelişimi böyle devam ederse
sizin neye göre belirleniyo benim gibi gelişimi önden giden varmıı doktor neyi baz alıyo satımı ultrasonumu
selam arkadaşlarr
doktora gittik geldkk
bebeğim ters
herşeyi suyu vs.. iyi
yani 40 haftalık olduğunda 42 haftalık olacak değilmii gelişimi böyle devam ederse
sizin neye göre belirleniyo benim gibi gelişimi önden giden varmıı doktor neyi baz alıyo satımı ultrasonumu
hayatta en çok tırstığım şey köpek düşünsene lapa lapa kar yağıyoo önümü göremiyorum hem göbekten hem kardan bide köpekler çantama atlıyo ağladım kocişi aradım o aradada bi binaya girdim gözüm yemedi eve dönmeyii o gelene kadarda köpekler kapıda kuyruk salladı ben içerde ağladım:26:
size komik bişey söyleyim de gülün......
bugün kızımı sağlık ocağına götürdük.muayenesini yaptırdık sardık sarmaladık pusetine koyduk.puset de masanın üstünde.duruyor.döndük dr biraz muhabbet ettik sonra eşimle arkamızı döndük ve çıktık.arkamızdan dr sesi ile kendimize geldik.nehiri bana mı veriyosunuz???????
güler misin ağlar mısın.......kızı orada unuttuk........ bazen 2-3 saat uyuyunca yatak odasına bişey almak için girip de beşiği görünce anaaaaa bu benim mi diye de kısa süreli bi şok yaşıyorum...bu erken doğum beni biraz sarstı sanırsam:)
selam arkadaşlarr
doktora gittik geldkk
bebeğim ters
herşeyi suyu vs.. iyi
bende alıyım korseden bari inş.takabiliriz çok sıkıyomu?bide mesala beden nasıl ayarlanıyo biliyomusun bende beden meden kavramı kalmadıda :)
ya napıyım içim fesat galiba bende kalktım kendim aldım çayımı ohh keyif yapıyom
hoşgeldin canım bende diyorum hugocuk nerde?öncelikle herşeyden önce bebeğin iyi olması çok güzel haber,bişey sorucam adetlerin düzenlimiydi tarihi kesin hatırladığından eminmisin ?
ya zaten hamile olman sıkıntıya şaka biyana allah korumuş gerçekten,ya o anda daha kötü saldırsaydılar yada bebeğine bişey olsaydı?köpekler açmı kaldıki seni böyle etli butlu görünce dayanamadılarmı ne?eşin bıraksın bari izne çıkana kadar
oh masallahsana dr sezeryan dıyecek bence sımdıden 3 kgsa veya zamanı gelınce sunı sancı cunku daha cok kılo alacak
allahın ıznı ıle. zor dıcek klasık cumleler :)
benım amelıyat sata goreydı usg ye gore 39 dum
e yanı sıkacakkı toparlasın. ılk gunler bıraz acıyo ama onu cıkarınca daha cok sancın oluyor(amelıyatta)
bel olcusune gore hamılelıkten oncekı kgna etek bedenıne gore vs.
ben ılk aldııgmda felaket sıkıyordu sımdı bol:)
sen arada cık bı gorun ayıp olmasın cnm dedıkodu yaparlar valla senın ıcın![]()
evet canım düzenliydii
ama bazı insanlar hamile olduğu halde adet oluyomuş
kızlar ben kaçar ve yatar artık uyku saatimi sürekli öne çekiyorumresmen tavuk oldum..
görüşürüz![]()